- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.701
yok seker daha yıkılmadım ayaktayımmmmm modundayım
senden naber bebegımmmmmmmmmm
ohhh ohhhhhhh hemen gelıyom durrrrr
gel anam gıdek kosssssssssss
ay ay canım arkadasım bulanırmıstaaa
ay yerım ben o mınıcık annecıgını bulandıran yegenımııııııııııııııı
oksa benım ıcın anacıgı bebısımı olurmu
buyrun sekerler kahveler bendennnnnnnnn
evett bu manzaraya çok yakın ve benim otelde işte böyle denize sıfır
böylesi bir manzaradamı çay içeceğiz şimdi ahhh
malesef henüz olamıyor tatlım toroların arasında bir ilçede yaşıyorum
araba alınca inş yazları deniz kenarında kahvaltya gideceğiz inş 2 saatlik yol ama biraz yorucu çok virajlar var mahfediyor yol umudumuz seneye inş
çocukluğum alanya sahillerinde geçti deniz manzarasına karşı yemekler,kahvaltılarr
akşam gezileri,evde heran deniz kokusu bunlardan sonra şimdi zor geliyor denizi özlemek :çok üzgünüm:
merhaba kızlar oooo manzaralar çekilmiş ne güzel benimde şuan tam karşımda çirkin sapsarı bir rus herif duruyor :))) ne manzara değilmi
bende nasil olayim iste degisiklik varmi canim yumsama falan :jeyyar: :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:merhaba kızlar oooo manzaralar çekilmiş ne güzel benimde şuan tam karşımda çirkin sapsarı bir rus herif duruyor :))) ne manzara değilmi
amin canımm inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:evett bu manzaraya çok yakın ve benim otelde işte böyle denize sıfır
ahh gülümm kıyamam ya bende denizsiz yaşayamam biliyormusun aman aman allah ayırmasın
inşallah seneye sende istediklerini yapacaksın hayatımmm:teselli:
merhaba kızlar oooo manzaralar çekilmiş ne güzel benimde şuan tam karşımda çirkin sapsarı bir rus herif duruyor :))) ne manzara değilmi
ayyy birde bu herifin ölçüsünü alacam mankenmiş kızlar bu birde ıyyyy ne çirkunnnnnn
fazla olmasa da biraz biraz yumuşama var bana karşı ama morali sıfır işlerimiz olmadığı için,o sıkıntı da bana patlıyor anlayacağın...
belinay kuzum nasılsın
allah kolaylık versin tatlım zor bir durum :1hug:fazla olmasa da biraz biraz yumuşama var bana karşı ama morali sıfır işlerimiz olmadığı için,o sıkıntı da bana patlıyor anlayacağın...
kötüyüüüm midem çok kötü bulanıyorkafamçokkarıştısabah kahvaltısı da yapamadım şimdi kalkıyım birşeyler yemeye çalışayım bari boş mideyle daha kötü oldum...
bunlar belinayıma a.s.a.s.a.s.a.s.
ne edem kızlar herif tam karşımda 15 yıldır şu işi yapıyom bir günde yakışıklı biri gelsin yavvvv zaten şansız bedeviyi çölde deve ........ derler aynen o hesap kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?