Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bu kahve cok iyi geldi haaaaa sagol canim Şeniz Şeniz

böylesi bir manzaradamı çay içeceğiz şimdi ahhh
evett bu manzaraya çok yakın ve benim otelde işte böyle denize sıfır

ahh gülümm kıyamam ya bende denizsiz yaşayamam biliyormusun aman aman allah ayırmasın
inşallah seneye sende istediklerini yapacaksın hayatımmm:teselli:

merhaba kızlar oooo manzaralar çekilmiş ne güzel benimde şuan tam karşımda çirkin sapsarı bir rus herif duruyor :))) ne manzara değilmi

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: harikaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
melisayi giydirip saclarini yaptimmi diyo ki harikaaaa oldum diyo aynaya bakmaya gidiyo :roflol: :roflol:

minikcim oh kahve çok iyi geldi vallahi.nasıl kendime geldim.
benim odam çatı katı olduğu için dışarsını falan göremiyorum.
böyle güzel manzaraları görünce içim açılıyor inanınki.

amin canımm inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ama manzarayı nasıl doğru hissetmişim değil mikaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar oooo manzaralar çekilmiş ne güzel benimde şuan tam karşımda çirkin sapsarı bir rus herif duruyor :))) ne manzara değilmi

kız allah seni napmasın delüü karuuuuuudelikafaduldendelikafadulden
bakma yüzüne kızzz namehram namehrammmmmmmmsengözlerimebaksanab

fazla olmasa da biraz biraz yumuşama var bana karşı ama morali sıfır işlerimiz olmadığı için,o sıkıntı da bana patlıyor anlayacağın...
allah kolaylık versin tatlım zor bir durum :1hug:
seni çok iyi anlıyorum 2. bebeğime hamileyken bizde aynı sıkıntıları çekmiştik
inş herşey yoluna girer en kısa zamanda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kendine dikkat et olurmu canıma.s.a.s.a.s.

kötüyüüüm midem çok kötü bulanıyorkafamçokkarıştısabah kahvaltısı da yapamadım şimdi kalkıyım birşeyler yemeye çalışayım bari boş mideyle daha kötü oldum...

canım dikkat et kendine.tuzlu birşeyler yemeye çalış hayatım.
hatta doktor bana sarı leblebi önermişti.sabah kalkmadan hemen ağzına at diye.bana iyi gelmişti.sende bir dene istersen hayatım.
ben bu mide bulantısı yüzünden serum bile yedim bir hafta hastanede.

bunlar belinayıma a.s.a.s.a.s.a.s.

ne edem kızlar herif tam karşımda 15 yıldır şu işi yapıyom bir günde yakışıklı biri gelsin yavvvv zaten şansız bedeviyi çölde deve ........ derler aynen o hesap kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:roflol::roflol::roflol:

allah seni iyi etmesin emi
:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…