- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.421
kız hayırdır ne fikiri.birşeymi oldu.
Kız nunukk bende oturacak göz varmı bee hhyytttttttttttttttttt..
kız ben akşam eve gidince bile kapı kapo geziyorum kahvemi içiyorum lak lak ediyorumdelikafadulden
ne oturması bee ben hayatta oturamam öle boş boşş ayy afakanlar basar benii
ha-yat enerjidir kuzummm...:dance::dance:
ayrıca kıskanç karuu delirdin demi annen ablanla beraber deye örtüleri bahane edip kaççan tr yee gel hadi gellllll gelde bağrımıza baslaım seni yavriiiiiiiiiiimuuuuu:1hug::1hug:
kızlar bazı arkadaşlarımızın adı değişmiş galiba ben yokken.
efsunefe,S1907 canlarım hoşbuldum.çok şükür artık o üzücü günler bitti ve sizlerleyim.rabbim hiç kimseye yaşatmasın.sizin melekleriniz nasıl?efecik nasıl canım bende sizi öptüm canlarım.kaydirigubbakcemile3
bak gidecektim ama sizlerden ayrılamıyorum.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydınlar,hayırlı cumalar canım arkadaşlarım.
uzun ve bi o kadar üzüntülü günlerden sonra tekrar aranızdayız kızlarımla birlikte.
canlarım hepinize çook çok teşekkür ediyorum doktorumuzun yardımı ve sizinde dularınızla çok şükür kızım şu an çok iyi.hepinizden allah razı olsun.
çok şükür tahliller güzel çıktı dün saat 4 gibi evimize geldik.
rabbim kimseyi böyle sınamasın çok zor günler geçirdik.ama hepsi geçti çok şükür.
sizler nasılsınız? inş bundan sonra hep beraber oluruz.ama şimdi gelen gidenim çok olur,fırsat buldukça uğramaya çalışırım.hepinizi çok çok öptüm.özelliklede meleklerimi.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
evet kiskandimmmmmmmmmm catlada patla :lepi: :lepi: :lepi:
allahtan evde degilsin sen demekki ev hanimi olsan obar senin bu bar benim haaa delikafadulden delikafadulden
kiz diyorum ki nasil hastasin neyin var tansiyonun firlamis onu biliyorumda diger testlerden biseymi cikti hamismisin yoksa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
QUOTE]
yok kız ne hamişi besenağlama
saol minikim ya hadi kahvelerlede sohbet edelim acıkgeldım sekerler ac karnımı doyurdumda
masaallah sızler hala burdasınız.
haydı kahvelerde benden anacıgım buyrun afıyet bal seker olsunnnnnn
geldım sekerler ac karnımı doyurdumda
saol minikim ya hadi kahvelerlede sohbet edelim acık
dün eve bi gittim benim araba yokk eşim arkadaşıyla gelmiş beni almaya dedim noluyoo hayırdır.
meğer bizim evin önünde dururken arabanın arka camına bişey gelmiş ve kırmış camı patlatmışş bişey düşmüş ama kimsede üstüne almadı tabii götürmüş eşim değiştirmiş camı ay sonu içimize oturdu 160 lira yaa sorma başım nasıl ağrıyor aslında ilaç aldım ama geçmedi gecede açılim diye sohbete takıldımm saat 3 te kalktım yattım millet hala sohbetteydii..
saol minikim ya hadi kahvelerlede sohbet edelim acık
dün eve bi gittim benim araba yokk eşim arkadaşıyla gelmiş beni almaya dedim noluyoo hayırdır.
meğer bizim evin önünde dururken arabanın arka camına bişey gelmiş ve kırmış camı patlatmışş bişey düşmüş ama kimsede üstüne almadı tabii götürmüş eşim değiştirmiş camı ay sonu içimize oturdu 160 lira yaa sorma başım nasıl ağrıyor aslında ilaç aldım ama geçmedi gecede açılim diye sohbete takıldımm saat 3 te kalktım yattım millet hala sohbetteydii..
anlamiyorum ben bu sohpetteki kadinlari esleri nasil izin veriyo o saatlere kadar pc basin da
canım çok üzüldüm.yok hayatım şaka yapmıştım ben.sana takılmak için.inşallah hayırlısı olur.canim ablamin esiyle problemleri vardi halada okadar olmasada var sayilir yani bunlar bosansa ne gibi haklari var onlari ögrenmek istiyorum da esi birde aldatti yani öyle
hee kızzz ne güzel ohhh gezer gezer dururumm gamyoncuiremsu..ama evimide ihmal etmem haa..bak siz ne yemek yapıcam diye düşünürken biz işte olduğumuz halde yeöeklerimiz hazırr evimiz temizzzzz bulaşık denen şey yokkkk....düzen bizde kızımmmmm çalışanlarr daaaa sizin gibi aman yaparım demediğimiz için hep düzenliyiz bizz..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
demi ebrummm
evet hayatım.bizde herşey düzenli.evler pırıl pırıl,eşler şık,çocuklar düzenli daha ne olsun ki hayatım.
efsunemm nasılsın şekerr:1hug:
geldım sekerler ac karnımı doyurdumda
anlamiyorum ben bu sohpetteki kadinlari esleri nasil izin veriyo o saatlere kadar pc basin da
kız nunuk çıkara çıkara şunumu çıkardın yazdıklarım dan yaa insan bi geçmiş olsun der
benim eşim nöbetteyken ben gece5 e kadar bile kalıyorum hah oldumu rahat ettinmiii
saol miniğim de işte insan çok sıkılıyooo
yafrular ben kactım kızlarla oynayacagız bırazcık elıfım bıze kahve yapmıs mısafırlıge gıdecekmısız nazla bırlıkte
hadı kahvemı kızımın ellerınden ıcıp geleyım sonra
sımdılık byee hepınıze gorusmek uzere yafrularrrrrrrrr
canım çok geçmiş olsun hayatım.cana gelmemiş boşver.canını sıkma.sadakanız olsun hepinizin hayatım.saol minikim ya hadi kahvelerlede sohbet edelim acık
vallahi eşim uyurken yada benim uykum kaçtığı zaman bende takılırım.sağolsun sesini çıkarmaz.ama oda takıldımı bende çıkarmam.kız nunuk çıkara çıkara şunumu çıkardın yazdıklarım dan yaa insan bi geçmiş olsun der
benim eşim nöbetteyken ben gece5 e kadar bile kalıyorum hah oldumu rahat ettinmiii
saol miniğim de işte insan çok sıkılıyooo
canım çok geçmiş olsun hayatım.cana gelmemiş boşver.canını sıkma.sadakanız olsun hepinizin hayatım.
vallahi eşim uyurken yada benim uykum kaçtığı zaman bende takılırım.sağolsun sesini çıkarmaz.ama oda takıldımı bende çıkarmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?