Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

evet kiskandimmmmmmmmmm catlada patla :lepi: :lepi: :lepi:
allahtan evde degilsin sen demekki ev hanimi olsan obar senin bu bar benim haaa delikafadulden delikafadulden

canım benim efecik iyi tatlım
kuduruyor azgın her zamanki gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim cok cok gecmis olsun ciktinizmi hastaneden allahim birdaha düsürmesin insallah kimseyi hastaneye prenses nasil benim nickim degisti emiy di degistirdim birde zeren aysegül gegistirdi oda kso oldu tekrardan gecmis olsun canim öpüyorum melegini ve seni

evet kiskandimmmmmmmmmm catlada patla :lepi: :lepi: :lepi:
allahtan evde degilsin sen demekki ev hanimi olsan obar senin bu bar benim haaa delikafadulden delikafadulden

hee kızzz ne güzel ohhh gezer gezer dururumm gamyoncuiremsu..ama evimide ihmal etmem haa..bak siz ne yemek yapıcam diye düşünürken biz işte olduğumuz halde yeöeklerimiz hazırr evimiz temizzzzz bulaşık denen şey yokkkk....düzen bizde kızımmmmm çalışanlarr daaaa sizin gibi aman yaparım demediğimiz için hep düzenliyiz bizz..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
demi ebrummm

efsunemm nasılsın şekerr
:1hug:

geldım sekerler ac karnımı doyurdumda
masaallah sızler hala burdasınız.
haydı kahvelerde benden anacıgım buyrun afıyet bal seker olsunnnnnn
saol minikim ya hadi kahvelerlede sohbet edelim acık
dün eve bi gittim benim araba yokk eşim arkadaşıyla gelmiş beni almaya dedim noluyoo hayırdır.
meğer bizim evin önünde dururken arabanın arka camına bişey gelmiş ve kırmış camı patlatmışş bişey düşmüş ama kimsede üstüne almadı tabii götürmüş eşim değiştirmiş camı ay sonu içimize oturdu 160 lira yaa sorma başım nasıl ağrıyor aslında ilaç aldım ama geçmedi gecede açılim diye sohbete takıldımm saat 3 te kalktım yattım millet hala sohbetteydii..

anlamiyorum ben bu sohpetteki kadinlari esleri nasil izin veriyo o saatlere kadar pc basin da

afıyet bal seker olsun canım
cok gecmıs olsun sekerde uzme canını yaaa
cana gelecegıne mala gelsın seker bosver
bununla gecmıs olsun canım
ay 4 aydır gıremıyom ben kıs demeyın sohbete gırdım dıye banaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canim ablamin esiyle problemleri vardi halada okadar olmasada var sayilir yani bunlar bosansa ne gibi haklari var onlari ögrenmek istiyorum da esi birde aldatti yani öyle
canım çok üzüldüm.yok hayatım şaka yapmıştım ben.sana takılmak için.inşallah hayırlısı olur.

geldım sekerler ac karnımı doyurdumda
masaallah sızler hala burdasınız.
haydı kahvelerde benden anacıgım buyrun afıyet bal seker olsunnnnnn

oh ellerine sağlık şekercim.iyi geldi vallahi.

anlamiyorum ben bu sohpetteki kadinlari esleri nasil izin veriyo o saatlere kadar pc basin da

kız nunuk çıkara çıkara şunumu çıkardın yazdıklarım dan yaa insan bi geçmiş olsun der

benim eşim nöbetteyken ben gece5 e kadar bile kalıyorum hah oldumu rahat ettinmiii
saol miniğim de işte insan çok sıkılıyooo

yafrular ben kactım kızlarla oynayacagız bırazcık elıfım bıze kahve yapmıs mısafırlıge gıdecekmısız nazla bırlıkte
hadı kahvemı kızımın ellerınden ıcıp geleyım sonra
sımdılık byee hepınıze gorusmek uzere yafrularrrrrrrrr

canim sade onu cikardim olurmu demedimmi gecmis olsun diye
ay valla bakma sen bana bazen gidiyo kafam gecmis olsun kiz
hem iki kisi calisiyonuz birde parayi sorun etmeyim
biz tek kisi calisiyoruz bizim gibi ay sonunu nasil
getiririz diye düsünmüyorsunuzdur en azindan demi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

artik basin falan agrimaz iste

canım çok geçmiş olsun hayatım.cana gelmemiş boşver.canını sıkma.sadakanız olsun hepinizin hayatım.

vallahi eşim uyurken yada benim uykum kaçtığı zaman bende takılırım.sağolsun sesini çıkarmaz.ama oda takıldımı bende çıkarmam.

saol ebrum yaa yok sinirlendiğim bunu yapan ortaya çıkmıyoo ben çekiyorum ceremesinii hak bu ama yaa helal etmiycem aslaa
hayatım krizdeyiz kız okulda kursu varr ev kiraa ve kiracı çıkıyoo ohoo sen nediyosunnn yetişebiliyormuyuzz kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…