- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.241
hoşgeldin tatlım naberrrrŞenizselam kızlarrrrrrrrrrr
ben geldimmmmmmmmmmmmmm
yok kıs ne uyuması
sabah 6 sından beri uyanığım
canım sıkkındı girmek istemedim
şimdi bi bakıyım dedim -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
hoşgeldin tatlım naberrrrŞeniz
[ayy kızlar yakında ben bu topikten kovulurum dimiii nunuk tamam kafamçokkarıştı frezya da tamamkafamçokkarıştı herkese kafayı yedirtiyorum s1907 zati erkek kevserde yokk ayy ben yakınnda kesin kovulacamm başkanım beni kovmaaasırnaşık şeysırnaşık şey
yaaa buarada mihriş kamilee şevvale yetişirim bennn kız okadar çok işim varkii aaa bi rahat bırakın valla elemanlar harıl harıl ben burada ekrana bakıp sırıtan bi tippp kız ben iştende kovulucam haabi ödeme planı çıkarıp gelim bennnn hızlıca
kim üzmüş benim arkadaşımı bakıyımklava: klava: klava:
seni kim üzdüyse göster ben onu yolarım
bidaha üzemez benim datlumuŞeniz
tatlımmm çilekte hormon olmuyor kabul etmiyormuş hormonu hem buralarda çıkmaya başldı çilek benim bahçede 3 tanecek çileğim va dün eşim alanya dan getirdide diktim üzeerinde olgunlaşmaya başlamış çilekler varrr nunukcumm burası almanya değil ki bekleyelim çıksın diyeee a.sŞenizŞeniz
[ayy kızlar yakında ben bu topikten kovulurum dimiii nunuk tamam kafamçokkarıştı frezya da tamamkafamçokkarıştı herkese kafayı yedirtiyorum s1907 zati erkek kevserde yokk ayy ben yakınnda kesin kovulacamm başkanım beni kovmaaasırnaşık şeysırnaşık şey
yaaa buarada mihriş kamilee şevvale yetişirim bennn kız okadar çok işim varkii aaa bi rahat bırakın valla elemanlar harıl harıl ben burada ekrana bakıp sırıtan bi tippp kız ben iştende kovulucam haabi ödeme planı çıkarıp gelim bennnn hızlıca
benimkiyle tartıştım canım ya sinir etti akşam beniklava: klava: klava:
hayırdır niye kudurdun bakayım tatlım ne yaptılar sana:jeyyar:ne olsun canım sıkıntı dünde benim kudurma günümmüş şekerim CADIARZUCADIARZUCADIARZU
benimkiyle tartıştım canım ya sinir etti akşam beniklava: klava: klava:
ne oldu kız nunuk:uhm:ben geldimmmmmmmmmmmmmm kizim yine ne yapmis görseniz
sorun eniştemden kaynaklanıyosa bişey diyemiycem
dövmeye kalkarım sende bana
sanane kocamdır seni ne ilgilendirir dersin
hani derler ya
karı koca arası ipek araya giren k..pek
o yüzden vazgeçtim
seni üzeni yolmıycam
neyse kızlar ben kaçar
karnıyarık yapacağım hemen yaparsam görüşürüz kızlar
hem sevgili kocamada gönderme olur.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ellerine sağlık melisanın aferin ona a.sa.sa.sa.sa.sa.s
ne oldu kız nunuk:uhm:
çok doğru bir söz canım:roflol::roflol::roflol:
nunuk merak ettim kız ne yapmış
kolay gelsin
burdaki mesaj ne kocanın karnınımı yarcan yoksa?????:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?