Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar ben kaçıyorum molam sona erdi işlerime geri dönüyorum
15 dakkadır bekliyorum rosem kahve içmeyede gelmedi...
artık gideyim bari....

kızlar ben kaçıyorum molam sona erdi işlerime geri dönüyorum
15 dakkadır bekliyorum rosem kahve içmeyede gelmedi...
artık gideyim bari....

geldim şeker geldim ohh mis gibinde kahveeymiş ellerine sağlık canımmm ayy iyi geldi bee yorgunluk kahvesiii eellrin dert görmesinn allah yuvanı mutlu etsin inşallahhhh:Saruboceq:

nunukcum maşallah melisamıza ne güzel yapmış annesi elline sağlık şeker yanaklarından benim için öp olurmu
sitede yenilikle yapılıyor heralde bugün devamlı aksilikler var

nunukcum maşallah melisamıza ne güzel yapmış annesi elline sağlık şeker yanaklarından benim için öp olurmu
sitede yenilikle yapılıyor heralde bugün devamlı aksilikler var

sorma canım yaaa gezmedeydim geldim 11 sayfa dolmus onları okuyum dedim sayfalar kilitleniyor yada acılmıyor okuyamadım bi türlü sinir oldum:bbo:
Cokta merak ettim neler oldu diye:uhm::uhm::roflol::roflol::roflol:

Kızlar gezmeden geldim yemegimde hazır biraz buraya takılıyım dedim ama sayfalar beni deli ettikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Zaten kimselerde yok
minikcim mantıdan bizede ayır yarın rosemle bütün topik damlarız:roflol::roflol::roflol:
Hepinize iyi aksamlar:1hug:

iyiyim çok şükür sen nasılsın canım hayırdır niye kızdınnnbenneyaptımkiŞenizŞeniz

ıyıdır canım ne olsun
kızgın degılım bebegım ruh halımden dolayı soyledıysen sınav stresı sardı ondan bebegım
cok sukur onun dısında ıyı sayılırım
accıkda canım sıkkın ıst askerdekı kardesım sıvasta usutmus cok hastalanmıstıya belkı hatırlarsın oda hastanedeymıs yarın eve gelıyormus hava degısımı vermısler
cıgerlerınde leke bulmuslar canım sıkıldı bıraz ona da
pazar sınavdan sonra annemlere gıdecegım bakalım oyle ıste bebegım

sitemizee yine saldırmışlarr bütün aksiliklerrrr ondanmışşklava:

hıımmmmmmm sıtemızemı saldırmıslar
saldıranın ellerı kırılsın ınsaallahhhhhhhhhhhkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
surda varımız yogumuz bır kkmız var vallahı oyarım aaaaaaaaaaaaaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

çokk geçmiş olsun canımm acil şifalarrrrr inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bir şey yapamamışlar zaten canım kazen savcılığa vermiş ıp adresini tesbit etmişlerr
cezalarını çekerler inş:Saruboceq::Saruboceq:

ızabelle nasılsın canım geçmişi okuyorsun sanırım halini tahmin edebiliyorumkafamçokkarıştı
sağol canım evet bakıyodum öyle ay bugün hiç giremedim de siteye önce site açılmadı sonra elektirik gitti geldi ayy ne fena gündü:jeyyar: benim için sen nasılsın canım meleğin nasıl?Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…