- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.261
resmini koydum bakin orda delikafadulden delikafadulden delikafadulden
gördüm şekerim aferin ona ellerine sağlık....:hooray::hooray::hooray:
kızlar ben kaçıyorum molam sona erdi işlerime geri dönüyorum
15 dakkadır bekliyorum rosem kahve içmeyede gelmedi...
artık gideyim bari....
nunukcum maşallah melisamıza ne güzel yapmış annesi elline sağlık şeker yanaklarından benim için öp olurmu
sitede yenilikle yapılıyor heralde bugün devamlı aksilikler var
iyi akşamlarr şekerlerrrr
iyiyim çok şükür sen nasılsın canım hayırdır niye kızdınnnbenneyaptımkiŞenizŞenizıyı aksamlar bebegım nabersın yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
iyiyim çok şükür sen nasılsın canım hayırdır niye kızdınnnbenneyaptımkiŞenizŞeniz
sitemizee yine saldırmışlarr bütün aksiliklerrrr ondanmışşklava:
çokk geçmiş olsun canımm acil şifalarrrrr inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ıyıdır canım ne olsun
kızgın degılım bebegım ruh halımden dolayı soyledıysen sınav stresı sardı ondan bebegım
cok sukur onun dısında ıyı sayılırım
accıkda canım sıkkın ıst askerdekı kardesım sıvasta usutmus cok hastalanmıstıya belkı hatırlarsın oda hastanedeymıs yarın eve gelıyormus hava degısımı vermısler
cıgerlerınde leke bulmuslar canım sıkıldı bıraz ona da
pazar sınavdan sonra annemlere gıdecegım bakalım oyle ıste bebegım
hıımmmmmmm sıtemızemı saldırmıslar
saldıranın ellerı kırılsın ınsaallahhhhhhhhhhhkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
surda varımız yogumuz bır kkmız var vallahı oyarım aaaaaaaaaaaaaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
sağol canım evet bakıyodum öyle ay bugün hiç giremedim de siteye önce site açılmadı sonra elektirik gitti geldi ayy ne fena gündü:jeyyar: benim için sen nasılsın canım meleğin nasıl?Şenizızabelle nasılsın canım geçmişi okuyorsun sanırım halini tahmin edebiliyorumkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?