- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.281
bizde iyyiz çok şükürrrrr biaz dışarı çıkacağız küçük kızımn hazırlanmasını bekliyoruzsağol canım evet bakıyodum öyle ay bugün hiç giremedim de siteye önce site açılmadı sonra elektirik gitti geldi ayy ne fena gündü:jeyyar: benim için sen nasılsın canım meleğin nasıl?Şeniz
:lepibizde iyyiz çok şükürrrrr biaz dışarı çıkacağız küçük kızımn hazırlanmasını bekliyoruz
meleğini ve seni çok öpüyorummm Şenizgörüşmek üzere
iyi akşamlar kızlar...öğlen girmiştim siteye yazılanları okudum ama bir türlü cevap yazamadım çıldırdım en sonunda pes ettim meğer sitemize saldırmışlar:enbuyukkk:
miniğim çok geçmiş olsun kardeşine canım....
kızlar akşam msn den lahanabebekle görüştüm birkaç gün kk ya giremeyebilirim dedi hepinize çok çok selamı var,bugün tahlile gidecekti inşallah temiz çıkmıştır tahlilleri....
geçmiş olsun canım:1hug:merhaba
uzun zamandır yazamadım size özür dilerim canlarım geçmişide okuyamadım umarım herkesler idir meleklerim nasıllar neler yapıolar hepinizi çookk özledim aklım sizde inan
Ada hanımla koşturuyom ben.şimdi en tehlikeli dönemlerini yaşıoz yürümeye çalışıoo peşinde hep ben
çekmeceler dolaplar koltukların üstünde ve yine ynında hep ben allah ayırmasın ama çok zor bu arada hastalandım malum ırmağın dersleri okulu .......... dişlerimden dolayı tedavi oluyorum diş eti rahatsızlığı var ve 2 gündür mecburen ilaç tedavisine başladık ilaç aldığım için ada yı emzirmiom onun zorluğu yanii hiç sormayın şu dönemi hayırlısıyla atlatıım eskisi gibi yanınızda olıcam inş.
hepinizi ve meleklerimi kocaman kocaman öpüyorum
sağlıklı mutlu sewdiklerinizle güsel günler geçirin canlarımmm
görüşmek üzere
iyi akşamlar kızlar...öğlen girmiştim siteye yazılanları okudum ama bir türlü cevap yazamadım çıldırdım en sonunda pes ettim meğer sitemize saldırmışlar:enbuyukkk:
miniğim çok geçmiş olsun kardeşine canım....
kızlar akşam msn den lahanabebekle görüştüm birkaç gün kk ya giremeyebilirim dedi hepinize çok çok selamı var,bugün tahlile gidecekti inşallah temiz çıkmıştır tahlilleri....
merhaba
uzun zamandır yazamadım size özür dilerim canlarım geçmişide okuyamadım umarım herkesler idir meleklerim nasıllar neler yapıolar hepinizi çookk özledim aklım sizde inan
Ada hanımla koşturuyom ben.şimdi en tehlikeli dönemlerini yaşıoz yürümeye çalışıoo peşinde hep ben
çekmeceler dolaplar koltukların üstünde ve yine ynında hep ben allah ayırmasın ama çok zor bu arada hastalandım malum ırmağın dersleri okulu .......... dişlerimden dolayı tedavi oluyorum diş eti rahatsızlığı var ve 2 gündür mecburen ilaç tedavisine başladık ilaç aldığım için ada yı emzirmiom onun zorluğu yanii hiç sormayın şu dönemi hayırlısıyla atlatıım eskisi gibi yanınızda olıcam inş.
hepinizi ve meleklerimi kocaman kocaman öpüyorum
sağlıklı mutlu sewdiklerinizle güsel günler geçirin canlarımmm
görüşmek üzere
ıyıdır canım ne olsun
kızgın degılım bebegım ruh halımden dolayı soyledıysen sınav stresı sardı ondan bebegım
cok sukur onun dısında ıyı sayılırım
accıkda canım sıkkın ıst askerdekı kardesım sıvasta usutmus cok hastalanmıstıya belkı hatırlarsın oda hastanedeymıs yarın eve gelıyormus hava degısımı vermısler
cıgerlerınde leke bulmuslar canım sıkıldı bıraz ona da
pazar sınavdan sonra annemlere gıdecegım bakalım oyle ıste bebegım
hıımmmmmmm sıtemızemı saldırmıslar
saldıranın ellerı kırılsın ınsaallahhhhhhhhhhhkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
surda varımız yogumuz bır kkmız var vallahı oyarım aaaaaaaaaaaaaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Kızlar gezmeden geldim yemegimde hazır biraz buraya takılıyım dedim ama sayfalar beni deli ettikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Zaten kimselerde yok
minikcim mantıdan bizede ayır yarın rosemle bütün topik damlarız:roflol::roflol::roflol:
Hepinize iyi aksamlar:1hug:
hmmm olabilir sicak demi oralar burda iki üc gündür düzeliyo havalar
cnm maşallah prensesin ne güzel yapmiş cnm benim çok öpyorum o güzel prensesi
evet yakindir senin kovulman bende dua ediyorum bu giderse topik rahat eder diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :ro :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?