Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sağol canım evet bakıyodum öyle ay bugün hiç giremedim de siteye önce site açılmadı sonra elektirik gitti geldi ayy ne fena gündü:jeyyar: benim için sen nasılsın canım meleğin nasıl?Şeniz
bizde iyyiz çok şükürrrrr biaz dışarı çıkacağız küçük kızımn hazırlanmasını bekliyoruz
meleğini ve seni çok öpüyorummm Şenizgörüşmek üzere

iyi akşamlar kızlar...öğlen girmiştim siteye yazılanları okudum ama bir türlü cevap yazamadım çıldırdım en sonunda pes ettim meğer sitemize saldırmışlar:enbuyukkk:
miniğim çok geçmiş olsun kardeşine canım....
kızlar akşam msn den lahanabebekle görüştüm birkaç gün kk ya giremeyebilirim dedi hepinize çok çok selamı var,bugün tahlile gidecekti inşallah temiz çıkmıştır tahlilleri....

iyi akşamlar kızlar,bugün siteye giremedim.sağolsunlar geçmiş olsuna gelenler de oldu hep ama arada girmek istedim giremedim deli oldum.şimdide doktordan randevu alcam tel çok yoğun randevu vermiyo.bende netten alayım dedim ama nerdeeee siteler açılmıyo bugün ne oluyo ya.bu durum side de aynımı yoksa sadece bendemi.
yani başka sitelere girebiliyomusunuz.

canım aynı şeyleri bende yaşadım,randevu almak için hastane sitelerinde hala yaşıyorum bu sorunu.deli olmak üzereyim.
lahanabebeğin nesi vardı canım galiba ben kaçırdım inş tahlilleri güzel çıkmıştır.rabbim yardımcısı olsun inş.

ben diğer sitelere girebiliyorum kk dan başka biryerde sorun yok bende canım....lahanabebek geçen gün rahatsızlanmıştı hergün serum takıyorlardı bir rahatsızlıktan şüphelenmişler sanırım onun için bugün tahlil yapılacaktı,inşallah temiz çıkmıştır...:Saruboceq:

miniğim kardeşine çok geçmiş olsun canım.rabbim şifalar versin.güzel şeyler düşün canım,bak ben neler yaşadım,yakın zamanda,sen çok iyi biliyosun.çok şükür hepsi geçti.
kardeşinde bi eve gelsin sizleri görünce daha iyi olacaktır.moral ve dinlenme en güzel ilaç.
teyzeme çok selam söyle canım,ellerinden öptüyorum.

bu gece ben uyuyamadım,ama kimseler gelmedi bugünde.:çok üzgünüm:
neyse bende yatayım mirmirmirmirsabah kalkamıcam sonra.meleklerime ve annelerine iyi uykular.:1hug::1hug::1hug:

merhaba
uzun zamandır yazamadım size özür dilerim canlarım geçmişide okuyamadım umarım herkesler idir meleklerim nasıllar neler yapıolar hepinizi çookk özledim aklım sizde inan
Ada hanımla koşturuyom ben.şimdi en tehlikeli dönemlerini yaşıoz yürümeye çalışıoo peşinde hep ben
çekmeceler dolaplar koltukların üstünde ve yine ynında hep ben allah ayırmasın ama çok zor bu arada hastalandım malum ırmağın dersleri okulu .......... dişlerimden dolayı tedavi oluyorum diş eti rahatsızlığı var ve 2 gündür mecburen ilaç tedavisine başladık ilaç aldığım için ada yı emzirmiom onun zorluğu yanii hiç sormayın şu dönemi hayırlısıyla atlatıım eskisi gibi yanınızda olıcam inş.
hepinizi ve meleklerimi kocaman kocaman öpüyorum
sağlıklı mutlu sewdiklerinizle güsel günler geçirin canlarımmm
görüşmek üzere

geçmiş olsun canım:1hug:
hayırlısıyla atlatıp biran önce aramıza dönmen dileğiyle seni ve melekleini çok öpüyorumŞeniz

cnm benim nasılsın dün mihriyle seni karştirdım cnm onu hamiş sandım sonra jeton düştü bebeğim nasıl gidiyo çok öpyorum..

ader hoşgeldin cnm çok çok geçmiş olsun cnm
bu dönemler çok zor cnm benimde kızım şimdi beni burdan kaldırıyo kendi oturacakmiş cdı büyüdükce dahad cadılşaiyolar ALLAHsağlık versin önemli olunda bu cnm gersi geçer.
seni ve meleğini öpyorum..

ayşeğülcüm kardeşine çok geçmiş olsun acıl şifalar diliyorum .

gülom gez bakalım tatlim ondan sonrada yok oku oku bitmedi seniseni:roflol::roflol::roflol:
öptüm cnm

yumurta bayramlari yaklasiyo böyle bisey yapmislar kreste icine haslanmis yumurta ve bir kactanede cikolata koymuslar ama melisa hemen yedi :roflol: :roflol: :roflol:

prensesimin yaptigina bakin

kız rosemm bende sana söyleyeyim az kladı :roflol:::roflol:delikafadulden:ecrin_bebek:

günaydın kıslar hepinize
güzel bir gün diliyorum.
cumanız mübarek olsun.
ader canım geçmiş olsun tatlım
umarım bir an önce iyileşir dönersin aramıza
hepinizi öpüyorum .

Hayırlı Cumalar Dilerim Canlarım Sizlere
uzun bi aradan sonra tekrar aranıza geldim
gecmişi okuyamadım hasta olanlarımıza acil şifalar diliyorum
hepinizi çok özledim meleklerimi vede annelerini öpüyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…