- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.641
tabi hayatım.bizler kırk yıllık arkadaşlarız.her ne kadar aramızda yaşı 40 olan çok olmasada genede biz öyle farzediyoruz.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allahım allahım hala anlatıyolar yaa anladık zayıfsınız burda zavallı bir balık etliyi(hangi balık olduğunu sormayın ama) hiç düşünmüyolar...:a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:
sırnaşık şeysırnaşık şeytamam tamam sustuk beeeeeeeeeeeeee anladık balık etlisin işte ne güzelllllll:roflol::roflol:allahım allahım hala anlatıyolar yaa anladık zayıfsınız burda zavallı bir balık etliyi(hangi balık olduğunu sormayın ama) hiç düşünmüyolar...:a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:
canım sen nasıl kıyefet bulamıyonki ben çok rahat buluyom hani ne giyersende yakışıyo allah için:roflol:eşimde memnun ama ben pskolojik hale getirdim sorun ediyom kendime işte napim elimde değil yemediğim vitamin vs hiç birşey kalmadı haa:Saruboceq:
hayatım bana 34 beden bile büyük geliyor.onun içinde bulamıyorum.canım sen nasıl kıyefet bulamıyonki ben çok rahat buluyom hani ne giyersende yakışıyo allah için:roflol:eşimde memnun ama ben pskolojik hale getirdim sorun ediyom kendime işte napim elimde değil yemediğim vitamin vs hiç birşey kalmadı haa:Saruboceq:
evet sekercim arkadasiz tabimmmmm insallah daha uzun yillar olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sırnaşık şeysırnaşık şeytamam tamam sustuk beeeeeeeeeeeeee anladık balık etlisin işte ne güzelllllll:roflol::roflol:
hayatım bana 34 beden bile büyük geliyor.onun içinde bulamıyorum.
belleri okadar abüyük geliyorki anlatamam.yani bir kişi daha girer benle birlikte.
amin canım amin
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hayatım bana 34 beden bile büyük geliyor.onun içinde bulamıyorum.
belleri okadar abüyük geliyorki anlatamam.yani bir kişi daha girer benle birlikte.
canım yaa sen bayağı zayıfmışsın yaffffffff allah yardımcımız olsun de diyeyim:Saruboceq:
güzelmi????
kardeşim balıketli dediysek hamsi değil biraz iri balıklarıda düşün..
hem siz kıyafet bulamıyosanız ben öliyim daha iyi...:roflol::roflol::roflol::roflol:
işte bende senin gibi olsam keşke anacım ben yene iyimişim 36 38 arası giniyorum bunlara baksana biri 32 diyo biri34 ben yatıp kalkıp şükredeyim bariiiiiii:Saruboceq: benim kıyafet sorunum yok allahtan buluyom vallagüzelmi????
kardeşim balıketli dediysek hamsi değil biraz iri balıklarıda düşün..
hem siz kıyafet bulamıyosanız ben öliyim daha iyi...:roflol::roflol::roflol::roflol:
kiz seni düsünmek istemiyorum bu lafindan sonra yoksa sennnnn kocamannnnnnnnn balik etlilerdenmi söz ediyon :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: tatlim sipora gitsene sen
canım napcan yapcak fazla bişey yok bünye işte almayınca almıyorevet hayatım derdim çok büyük benim.ne yapıcam bilmiyorum.
şekerim kaç aydır zaten aç geziyorum
hersabah kızımı okula götürüp ordan gelirken yürüyüş yapıyorum..
ama sonuç bi değişiklik yok
tek faydası kilo bari almıyorum artık
:a015::a015::a015::a015:
ayyy tabi şükretmek lazımm bak şekerimm okadarını da bulamayanlar varmışşişte bende senin gibi olsam keşke anacım ben yene iyimişim 36 38 arası giniyorum bunlara baksana biri 32 diyo biri34 ben yatıp kalkıp şükredeyim bariiiiiii:Saruboceq: benim kıyafet sorunum yok allahtan buluyom valla
en azindan almaya care bulmussun canim alisiyosun ona onun icin kilo vermezsin ben bu aralar cokkk yiyorum istahim acildi galiba
offf miniğim sendemi.
kız kendine nasıl kıyafet buluyorsun.
ben bulamıyorum.deliricem.herşey üstümden düşüyor vallahi.
senağlama senağlama senağlama
kiz gercekten utangacimdir bakmayin size böyle oldugumu siz benim kirk yillik arkadaslarimsiniz :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
tabi hayatım.bizler kırk yıllık arkadaşlarız.her ne kadar aramızda yaşı 40 olan çok olmasada genede biz öyle farzediyoruz.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
S1907 ay canım sende bendensin benimde kg 46 ay kafayı yicem yaş 26 ben çok istiyom ama alamıyom hiç kilo yafffffffffsenağlamasenağlama
tanitayim ozaman ..........................
nunukAnne diye bilinen (EMINE) isimli üyeyim
aslan osmaniye(Düzici ilcesinde) dogdum
almanyaya gelin geldim (gelmez olaydim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3)
24 yasindayim 4 yil oldu evleneli birtane prensesim var
adi melisa 3 yasinda krese gidiyo yarismaci arkadaslara basarilar
: :roflol: :roflol: :roflol:
üzülme tatlım ben sana kaç kilo istiyosan gönderirim ay aşkolsun istediğin kilo olsun yaaa
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delü garuuuuuuuuuuuuu
aaa ne bu yaa hepiniz bir tornadan çıkmış gibi 40-43-46 kilo
inatmı yapıyonuz bana?????klava: klava:
hihoyyytoh oh sende bendesin tatlım aman diyomya bünye meselesi almıyo anacım ben daha nidem ha söle nidemmmmmmm benneyaptımkibenneyaptımkiayyy tabi şükretmek lazımm bak şekerimm okadarını da bulamayanlar varmışş
bende 36 38 aası bulabilenlerdenimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?