Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

tabi hayatım.bizler kırk yıllık arkadaşlarız.her ne kadar aramızda yaşı 40 olan çok olmasada genede biz öyle farzediyoruz.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet sekercim arkadasiz tabimmmmm insallah daha uzun yillar olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeytamam tamam sustuk beeeeeeeeeeeeee anladık balık etlisin işte ne güzelllllll:roflol::roflol:

canim ben kendime en güzel yakisanida elbise diye düsünüyorum ablamlarda öyle diyo onun icin yazin hep elbise ve etek giyoyrum
güzele ne yakismazki demi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hayatım bana 34 beden bile büyük geliyor.onun içinde bulamıyorum.
belleri okadar abüyük geliyorki anlatamam.yani bir kişi daha girer benle birlikte.
evet sekercim arkadasiz tabimmmmm insallah daha uzun yillar olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım amin
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sırnaşık şeysırnaşık şeytamam tamam sustuk beeeeeeeeeeeeee anladık balık etlisin işte ne güzelllllll:roflol::roflol:

güzelmi????
kardeşim balıketli dediysek hamsi değil biraz iri balıklarıda düşün..
hem siz kıyafet bulamıyosanız ben öliyim daha iyi...:roflol::roflol::roflol::roflol:

hayatım bana 34 beden bile büyük geliyor.onun içinde bulamıyorum.
belleri okadar abüyük geliyorki anlatamam.yani bir kişi daha girer benle birlikte.

amin canım amin
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bende 32 aliyordum hep ama simdi 34 yada 36 aliyorum

güzelmi????
hem siz kıyafet bulamıyosanız ben öliyim daha iyi...:roflol::roflol::roflol::roflol:

kiz seni düsünmek istemiyorum bu lafindan sonra yoksa sennnnn kocamannnnnnnnn balik etlilerdenmi söz ediyon :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: tatlim sipora gitsene sen

güzelmi????
işte bende senin gibi olsam keşke anacım ben yene iyimişim 36 38 arası giniyorum bunlara baksana biri 32 diyo biri34 ben yatıp kalkıp şükredeyim bariiiiiii:Saruboceq: benim kıyafet sorunum yok allahtan buluyom valla

şekerim kaç aydır zaten aç geziyorum
hersabah kızımı okula götürüp ordan gelirken yürüyüş yapıyorum..
ama sonuç bi değişiklik yok
tek faydası kilo bari almıyorum artık
:a015::a015::a015::a015:

en azindan almaya care bulmussun canim alisiyosun ona onun icin kilo vermezsin ben bu aralar cokkk yiyorum istahim acildi galiba

işte bende senin gibi olsam keşke anacım ben yene iyimişim 36 38 arası giniyorum bunlara baksana biri 32 diyo biri34 ben yatıp kalkıp şükredeyim bariiiiiii:Saruboceq: benim kıyafet sorunum yok allahtan buluyom valla
ayyy tabi şükretmek lazımm bak şekerimm okadarını da bulamayanlar varmışş
bende 36 38 aası bulabilenlerdenimkaydirigubbakcemile3

en azindan almaya care bulmussun canim alisiyosun ona onun icin kilo vermezsin ben bu aralar cokkk yiyorum istahim acildi galiba

ne olursa olsun metobolizma meselesi..........
metobolizması benim gibi tembel olan fok balığı gibi olur
ama hızlı çalışan hamsi gibi incecik olur....Çok üzgünüm çoook

offf miniğim sendemi.
kız kendine nasıl kıyafet buluyorsun.
ben bulamıyorum.deliricem.herşey üstümden düşüyor vallahi.
senağlama senağlama senağlama

evet buluyorum ama garson boy cocuk reyonundan:roflol::roflol::bende boyda yok kıs 155ım cok mınyonum kemıkte yok:roflol::roflol::heryerden fukarayım anlayacagın.23den yukarı dıyende yok yasıma:

kiz gercekten utangacimdir bakmayin size böyle oldugumu siz benim kirk yillik arkadaslarimsiniz :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

sus kıs benı barı yeme yırtık sey senııııııııı
sanaldamı edeplesıyom dıyon yanıııııııı:roflol::roflol::roflol::sagol bebegım sızlerde benım anam
ınsaallah beraber kocarda gelınlerı damatları cekıstırır dakma dıslerımızle bırda guluse guluse konusuruz:roflol::roflol::roflol::

tabi hayatım.bizler kırk yıllık arkadaşlarız.her ne kadar aramızda yaşı 40 olan çok olmasada genede biz öyle farzediyoruz.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne var kıs 10sene sonra 40ız anam
senağlamasenağlamasenağlama

S1907 ay canım sende bendensin benimde kg 46 ay kafayı yicem yaş 26 ben çok istiyom ama alamıyom hiç kilo yafffffffffsenağlamasenağlama

kıs sukret halıne anam 26 da 46 sın ben 30oluyom da 43 um ben napam

:roflol::roflol::roflol::
üzülme tatlım ben sana kaç kilo istiyosan gönderirim ay aşkolsun istediğin kilo olsun yaaa
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

banadaaaaaa banadaaaaaaaaaaaaaaa

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delü garuuuuuuuuuuuuu

ne kıs dun telde konusuyordukda arabada yazlıga dogru gıdıyolarmıstı kacamak yaparken yakaladımda ondan dedım
eeeee ayılamaz tabı bugun:roflol::roflol::
aaa ne bu yaa hepiniz bir tornadan çıkmış gibi 40-43-46 kilo
inatmı yapıyonuz bana?????klava:klava:

kıs ne ınadı anam
bak sımdı napıyoruz sekerler
sen ve bızler bır dr buluyoruz hem ındırımlı olur
4umuz yatıyoz masaya senden alıp bızlere yerlestırıyorlar sonra 4 afet cıkıyoruz hastaneden ok:roflol::roflol::roflol::

ayyy tabi şükretmek lazımm bak şekerimm okadarını da bulamayanlar varmışş
bende 36 38 aası bulabilenlerdenimkaydirigubbakcemile3
hihoyyytoh oh sende bendesin tatlım aman diyomya bünye meselesi almıyo anacım ben daha nidem ha söle nidemmmmmmm benneyaptımkibenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…