- 24 Nisan 2015
- 6.981
- 7.185
- 398
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
memelerım içi boş 75Hanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum
Ek bir soru : evlenince meme büyür mü ? (Çocuk vs cinsel yaşamla) ...ya da doğal yoldan bitkisel şeylerle büyüme durumu var mı ?
Ucu yok derken o nasıl oluyor, merakımı mazur görün?memelerım içi boş 75
hamıle ıken sısmıstı ve sutyenı doldurmustu cocuk dogurdum sonra eskı halıne gerı dondu yanı buyume olmadı hıc hala 75 ne dogum ne emzırmek ne evlenmek buyutmuyor, ve ben memelerımı boyle sevıyorum benım gogus ucumda yok ufak ve ucsuz dumduzler
Evlenince buyumuyoda çocuk olunca büyüyor emzirme konusundada hiç sıkıntı cekmezsin büyük küçük farketmez benimde çok küçüktü bende estetik yaptırmak isterdim ama kesinlikle böyle bir riske girme üstelik bebeğini emziremezsin silikon yaptırırsan benim esimde kucuklugunden bı takım rahatsizliklari olmuştu ama sonra oda alisiyor hiç takma kafanaHanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum
Ek bir soru : evlenince meme büyür mü ? (Çocuk vs cinsel yaşamla) ...ya da doğal yoldan bitkisel şeylerle büyüme durumu var mı ?
Hanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum
hay yaşa, eskilerden beri evlenince büyür derler de ne alakası var cinsel hayatla meme büyümesinin. hiç de büyümüyor valla, benimkiler aynı kaldıBu arada aktif cinsel hayat meme boyutunu buyutmez. Dogum kontrol hapi kullanmak, östrojen icerikli hormon ilaclari kullanmak ya da hamile kalmak gibi seyler büyütür. Evlenince buyur dedikleri boyle seylerden. Yoksa seviştikçe buyuyen bir sey degil
Arkadaşımın kocası memen küçük dedi kız meme yaptırdı, bu sefer de memenin arası açık dedi onu da yaptırdı, burnun büyük dedi kız burun yaptırdı, poponu beğenmiyorum dedi popo toparlatma bi şeysine gitti haftada bir poposunu mıncıklattı, kıl dedi lazere, kaş dedi kadın kontör yaptırdı. Ya anlat anlat bitmez kadın göbek deliğini bile yaptırdı ve bunları borç parayla falan yaptırdı, çocuğunun altınlarını bozdu :s sonra adam iş yerinden daha genç bir kızla kaçtı
meme ucum yok işteUcu yok derken o nasıl oluyor, merakımı mazur görün?
Benimki de düz, emzirirken nasıl acı çekeceğiz bakalım..meme ucum yok işteduz
almadan önce sağına soluna bakmak lazım.
Kadınlar alttan destekli push up sutyenleri giydikleri için adamcağızlar da var sanıyor
İşimiz var desene. Bende duyduğuma göre,Ooo senin sütün biraz zor çekilir tamamen. Duyduğuma göre çocuk emmeyi bıraktıktan 4 ay sonra tekrar emmeye başlasa bile tekrar gelebilirmiş
Canım Benimde çok küçüktü hamile kaldığımda büyüdü . Herkesde büyümüyor ama yüzde 80 büyüyor . Bi de normalde büyükse hamilelikte ve emzirmeden sonra sarkma oluyor , o daha kötü .Hanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum
Onu hiç bilmiyordum ama en iyisi doğal akış. İğnelerle falan müdahale ettirmemek lazım.İşimiz var desene. Bende duyduğuma göre,
İğne yapılabiliyormuş. Hani süt dursun felan bişeyler.
Hanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum
Seninde sarkan memelerin olsa benim gibi düşünebilirdinOnu hiç bilmiyordum ama en iyisi doğal akış. İğnelerle falan müdahale ettirmemek lazım.
HaklısınSeninde sarkan memelerin olsa benim gibi düşünebilirdinyani bazen birkaç kilo daha alsam sanki memelerden alıyorum gibi taşıyamıyorum artık onları
Genelde insanlar evlenince kilo alıyorlar. Kilo alınca da doğal olarak bir yağ tabakası olan göğüsler de büyüyor.O konuyuda merak ediyorumGerçekten evlilikte büyüyor mu annemde sizin gibi demişti ama tabi soramadım ..
Adam yuz yil cikamasin bunalımdan:))sen de onunkine bakıp küçükmüş de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?