- 17 Mayıs 2017
- 394
- 178
- 53
- Konu Sahibi kirmizibasliklihatun
-
Memleketten ne kadar süredir uzak?
Uzakmış gidebilecek durumunuz varsa gidin bence tabiki çocuğunuzun durumunu daha fazla etkilemeyecekse
Bence kavga ederek çözemezsiniz bu işi zitlasip kendi gidebilirÇocuğu bakmak kolay değil oraya gidince oğlumla uğraşıyorm bir de hasta olunca gerçekten yoruluyor ve üzülüyorum ona kalsa orda hasta olmuyor bir hevesi orası var onu da ben berbat ediyorum
Bazen onu teklif ediyorum tek git hava al gel diye ama kabul etmiyor ne hasretmiş arkadaş doyamıyo memleketineBence kavga ederek çözemezsiniz bu işi zitlasip kendi gidebilir
Kabul etmiyor söyledim ;(Siz gitmeyin o gitsin 3 gun kalip donsun
Uzakta yasayinca öyle oluyo demekki canım onuda anlamak lazım sizin aileniz yakınmiBazen onu teklif ediyorum tek git hava al gel diye ama kabul etmiyor ne hasretmiş arkadaş doyamıyo memleketine
Kabul etmiyor söyledim ;(
Benim ailem de bulunduğumuz şehre iki saatlik mesafe de yakın yani. Ben kesinlikle gitmeyelim demiyorum defalarca açıkladm çocuk biraz kendine gelsin iyi olsun ilerde yine gideriz dedim ama diyor ki ben senin bir dediğini iki etmedim benim tek isteğimi yerine getirmiyorsumSizin aileniz nerde? Eğer normalde sık görüşülmüyorsa senede bir iki kez ise şartlar zorlanıp gidilebilir belki ama çocuğun hastalığı konusunda haklısınız.gecmis olsun.
Uçakla gidiyoruz ama inan hep stres zaten çocuklu olunca ayrı sıkıntı diyorum bir kaç ay sora yine gideriz ama yok hiç anlayışlı değilmişim17 saatlik mesafeye 2 hafta önce gittiysem uzun bir süre gitmezdim herhalde
Evet bizde öyle sürekli hasta oluyor oğlum. Bir de hemşire bile dedi biliyor musun biraz evinde otur artık diye çocuk aşı olacak hasta olduğundan olamıyor bekliyoruz ki iyi olsun çocuğu bahane ettiğimi sanıyorSimdi bir arkadas ekolunden gireyim konuya canim. Bir arkadas hemen hemen ayni yolu yeni evliyken yeni cocukluyken hep gitmis ve arkadasin cocugu yollarda susuzluktan kabiz mi olmamis dersin usutmemis mi. Es kisisi de ayni seninki gibi. Olan o cocuga oldu 20 kusur sise antibiyotik bitirmistir 3 yasina kadar. Sonra o arkadas akillanmis sen git demis kocasina iki senedir bayramlarda bile gitmiyor. En azindan ikinci cocugu saglam buyutebilmek adina hayir diyebiliyor artik cok fazla empati kurmuyor es kisisinin memleket ozlemine.
Sunu da demeden gecemeyecegim ne hikmetse evlendikten sonra bir memleket bir aile, bir sulale aski... Gideydin yillardir kim tuttu seni. Ya da ne degisti?
Benim ailem de bulunduğumuz şehre iki saatlik mesafe de yakın yani. Ben kesinlikle gitmeyelim demiyorum defalarca açıkladm çocuk biraz kendine gelsin iyi olsun ilerde yine gideriz dedim ama diyor ki ben senin bir dediğini iki etmedim benim tek isteğimi yerine getirmiyorsum
Ah neler demedim ki kalbim de zerre kadar kötü niyet yok ilerde yine gideriz çocuğumuz biraz daha büyüsün kendime gelsin diyorum bana hep böyle devam edicek h gitmek istemiceksn diyor ki daha evleneli üç yıl oluyorSizi çok iyi anlıyorum çünkü bende benzer şeyler yaşıyorum.madem daha iki hafta oldu kendisi gitsin sizi çocukla yollarda rezil etmesin.cocuk büyüyünce daha rahat gideriz deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?