Memleket meselesi :( Yardım kzlarr

kirmizibasliklihatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
394
178
53
Merhabalar bu aralar eşimle sürekli birbirimizi yiyoruz. Normalde özelimi kimse ile paylaşmam ama akıl danışmam gerek o yüzden buraya yazıp fikirlerinizi almaya karar verdim.
Eşimin memleketi x diyelim adını bile duymak istemiyorum artık çok yoruldum çünkü. Kendi bulunduğumuz şehre baya uzak arada 16-17 saatlik mesafede
Sorun şu ki eşim sürekli memleketine gitmek istiyor mesela iki hafta önce gittik düğün vardı diye tutturmuş kurban bayramına da oraya gidelim.
Tamam gurbette ailesinin yanında olmak istiyor ama çocuğumuz var bir yaşında ve kaç haftadır hasta oraya gidince hava değişiminden hastalığı ilerledi ciğerleri doldu yavrumun anlamıyor.
Zaten ne kadar zamanda gidiyoruz ki vaktimiz varken gidelim diyor gel gör ki bende daha balayına bile gidemedim hiç de problem de etmedim ama diyorum beni tatile götür daha yeni geldik ortam ama yok ille gitmek istiyor. Bilmiyorum çok tartıştık bu konuda ve çok yoruldu beynim.
Sizce gönlünü yapıp gideyim mi her dediğinde yoksa karşı mı çıkayım..
Bu arada normalde gayet güzel giden bir evliliğimiz var tek sorun bu memleket meselesi. Çok yordu bizi iki lafından biri orası olunca...

Uzakmış gidebilecek durumunuz varsa gidin bence tabiki çocuğunuzun durumunu daha fazla etkilemeyecekse

Uzakmış gidebilecek durumunuz varsa gidin bence tabiki çocuğunuzun durumunu daha fazla etkilemeyecekse

Çocuğu bakmak kolay değil oraya gidince oğlumla uğraşıyorm bir de hasta olunca gerçekten yoruluyor ve üzülüyorum ona kalsa orda hasta olmuyor bir hevesi orası var onu da ben berbat ediyorum

Çocuğu bakmak kolay değil oraya gidince oğlumla uğraşıyorm bir de hasta olunca gerçekten yoruluyor ve üzülüyorum ona kalsa orda hasta olmuyor bir hevesi orası var onu da ben berbat ediyorum
Bence kavga ederek çözemezsiniz bu işi zitlasip kendi gidebilir

Sizin aileniz nerde? Eğer normalde sık görüşülmüyorsa senede bir iki kez ise şartlar zorlanıp gidilebilir belki ama çocuğun hastalığı konusunda haklısınız.gecmis olsun.

Simdi bir arkadas ekolunden gireyim konuya canim. Bir arkadas hemen hemen ayni yolu yeni evliyken yeni cocukluyken hep gitmis ve arkadasin cocugu yollarda susuzluktan kabiz mi olmamis dersin usutmemis mi. Es kisisi de ayni seninki gibi. Olan o cocuga oldu 20 kusur sise antibiyotik bitirmistir 3 yasina kadar. Sonra o arkadas akillanmis sen git demis kocasina iki senedir bayramlarda bile gitmiyor. En azindan ikinci cocugu saglam buyutebilmek adina hayir diyebiliyor artik cok fazla empati kurmuyor es kisisinin memleket ozlemine.
Sunu da demeden gecemeyecegim ne hikmetse evlendikten sonra bir memleket bir aile, bir sulale aski... Gideydin yillardir kim tuttu seni. Ya da ne degisti?

Sizin aileniz nerde? Eğer normalde sık görüşülmüyorsa senede bir iki kez ise şartlar zorlanıp gidilebilir belki ama çocuğun hastalığı konusunda haklısınız.gecmis olsun.
Benim ailem de bulunduğumuz şehre iki saatlik mesafe de yakın yani. Ben kesinlikle gitmeyelim demiyorum defalarca açıkladm çocuk biraz kendine gelsin iyi olsun ilerde yine gideriz dedim ama diyor ki ben senin bir dediğini iki etmedim benim tek isteğimi yerine getirmiyorsum

Evet bizde öyle sürekli hasta oluyor oğlum. Bir de hemşire bile dedi biliyor musun biraz evinde otur artık diye çocuk aşı olacak hasta olduğundan olamıyor bekliyoruz ki iyi olsun çocuğu bahane ettiğimi sanıyor

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende benzer şeyler yaşıyorum.madem daha iki hafta oldu kendisi gitsin sizi çocukla yollarda rezil etmesin.cocuk büyüyünce daha rahat gideriz deyin.

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende benzer şeyler yaşıyorum.madem daha iki hafta oldu kendisi gitsin sizi çocukla yollarda rezil etmesin.cocuk büyüyünce daha rahat gideriz deyin.
Ah neler demedim ki kalbim de zerre kadar kötü niyet yok ilerde yine gideriz çocuğumuz biraz daha büyüsün kendime gelsin diyorum bana hep böyle devam edicek h gitmek istemiceksn diyor ki daha evleneli üç yıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…