- 6 Aralık 2017
- 240
- 526
- 23
- Konu Sahibi kirmizibasliklihatun
-
Aynen anaları babalarıda öyle adamlar evlenince kene gibi bi yapışma hali.. benim eşim bekarken kaç bin km ötede yaşamış çalışmış şimdi evliyiz ailesinin memleketindeyiz ve benim memleketime km’lerce uzakta... nefret ediyorum burdan İnan’ın uzak olmak en iyisi.. konu Sahibi aslında çok şanslı en azından sürekli yaşamıyor... şimdiki aklım olsa asla gelmezdim neler yaşadım Allah biliyor... ha deyincede gidilmiyor burda ölüp gidicem....Simdi bir arkadas ekolunden gireyim konuya canim. Bir arkadas hemen hemen ayni yolu yeni evliyken yeni cocukluyken hep gitmis ve arkadasin cocugu yollarda susuzluktan kabiz mi olmamis dersin usutmemis mi. Es kisisi de ayni seninki gibi. Olan o cocuga oldu 20 kusur sise antibiyotik bitirmistir 3 yasina kadar. Sonra o arkadas akillanmis sen git demis kocasina iki senedir bayramlarda bile gitmiyor. En azindan ikinci cocugu saglam buyutebilmek adina hayir diyebiliyor artik cok fazla empati kurmuyor es kisisinin memleket ozlemine.
Sunu da demeden gecemeyecegim ne hikmetse evlendikten sonra bir memleket bir aile, bir sulale aski... Gideydin yillardir kim tuttu seni. Ya da ne degisti?
Ben de oyle hislerle 10 yil gecirdim ve sonra bir firsatla istedigim sehre gectik hic belli olmuyor Allaha sigin ben hep dua ederdim cok sukur suan da ekonomik bazi sikintilarla bogussak ta daha mutluyum o sehirden ciktigim icin.Aynen anaları babalarıda öyle adamlar evlenince kene gibi bi yapışma hali.. benim eşim bekarken kaç bin km ötede yaşamış çalışmış şimdi evliyiz ailesinin memleketindeyiz ve benim memleketime km’lerce uzakta... nefret ediyorum burdan İnan’ın uzak olmak en iyisi.. konu Sahibi aslında çok şanslı en azından sürekli yaşamıyor... şimdiki aklım olsa asla gelmezdim neler yaşadım Allah biliyor... ha deyincede gidilmiyor burda ölüp gidicem....
Allah yardımcınız olsun beni anlamışsınız yaşayan biri olarak... umarım bende bir gün kurtulurum..... dua edeceğim bunun içinde.. mutlu olmanıza çok sevindim maddiyat mutluluk getirmiyor umarım bir gün bende.. Allah a emanet olun...Ben de oyle hislerle 10 yil gecirdim ve sonra bir firsatla istedigim sehre gectik hic belli olmuyor Allaha sigin ben hep dua ederdim cok sukur suan da ekonomik bazi sikintilarla bogussak ta daha mutluyum o sehirden ciktigim icin.
O hasretlikleri evlenince depreşiyor zaten. Kendi başına gitsin çok istiyorsa. Çocuk için doktor yasakladı filan deseniz.Bazen onu teklif ediyorum tek git hava al gel diye ama kabul etmiyor ne hasretmiş arkadaş doyamıyo memleketine
e kabul etmiyorsa ikiniz de gitmeyeceksiniz. çözüm bu. sık sık o masafe çekilmez. uçak yok mu?Kabul etmiyor söyledim ;(
Ben zaten onun dediğini yapıp her gidelim dediğinde gitsem havalara uçar ve isteklerimi yapar ama beni engelleyen çocuğum ve uzaklık yoksa bende ha dediğinde giderdim itiraz etmeden asıl sinir olduğum şey bana çocuğu bahane ediyorsun demesi o öyle dedikçe ben oradan soluyorum kese memleketinden biri ile evlenseydin diyorum
Hem de cok iyi anliyorum sizi...birgun hic unutmuyorum aglaya aglaya haykirdim Allahim.duy sesimi gidelim burdan bir firsat olsun diye..Ben aslinda yasantimdan da memnundum ama huzur vermediler ben de kendimi soyutlamistim kv kisisi yuzunden oyle olunca yapayalniz kaldim sikintidan patliyordum o sehirde.Sanki hep birgun gidecekmisim gibi yasadim ait hissedemedim.Simdi cok baska sikintilarla ugrasiyorum yeniden duzeni kurmaya calisiyorum iki kat borca girdim belki ama cok sukur diyorum.Bunu yasamayan anlayamaz.Allah sizi de tez zamanda kurtarsin ins gonlunuze gore olur hersey.Allah yardımcınız olsun beni anlamışsınız yaşayan biri olarak... umarım bende bir gün kurtulurum..... dua edeceğim bunun içinde.. mutlu olmanıza çok sevindim maddiyat mutluluk getirmiyor umarım bir gün bende.. Allah a emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?