merhaba arkadaşım,bakalım hayırlısı olsun bende orayı düşünüyorum,co kültür,ımsı teknikleri için gelicem,,,,yazışalım,,,,sevgilerKızlar Şubat ayında yeniden tüp bebek deneyeceğiz, ama benim kafam hastane seçimi konusunda çok karıştı.Daha düne kadar Alman hastanesi diyordum şimdi birden Memorial hastanesini de araştırmaya başladım.Alman hastanesinde stres azaltmak için akapunktur Memorial'de embrionun tutunma şansını arttıran co-kültür uygulaması var.İki hastaneden birinde tedavi görenler tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürlera.s.
Kızlar Şubat ayında yeniden tüp bebek deneyeceğiz, ama benim kafam hastane seçimi konusunda çok karıştı.Daha düne kadar Alman hastanesi diyordum şimdi birden Memorial hastanesini de araştırmaya başladım.Alman hastanesinde stres azaltmak için akapunktur Memorial'de embrionun tutunma şansını arttıran co-kültür uygulaması var.İki hastaneden birinde tedavi görenler tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürlera.s.
Happytime arkadaşım yazdıkların için çok teşekkür ederim. şimdi karışık olan kafam dahada karıştı. Valla hangi hastahaneye güvenicez bilmiyorum. zaten maddi olarak çok pahalı hiç düşünmüyorlarmı bu anneler ne kadar çok çocuk sahibi olmak istiyorlar binbir zorluklarla buralara geliyorlar, Benim alman hastahanesini seçmemim bir sebebide bana çok yakın olmasıydı, Happytime arkadaşım gümüşsuyundaki yerin ismi İstanbul Tüp Bebek Merkezimi ?
Sevgil arkadaşım happtıme bence sen hastaneleri karıştırıyorsun.Alman hastanesi bahceci grubunun embriyoloji lab. kimse dışarıdan kullanamaz.Ben doktorumdan rica etmiştim kesinlikle izin vermediler.Lütfen doktorunun ismini yazarmısın.Benim için önemli çünki ben param olmadığı için Almana gidememiştim Almanın lab. ne kadar ii olduğunu herkes biliyor.Bana kullandırmadılar sana nasıl kullandırdılar merak ettim
Sevgili arkadaşlar bende yeni üyeyim. Yazdıklarınızı dikkatle okudum.hepinize birden ortak cevap vereyim.bir kere nasip kısmet işi.allah kaderimize yazdıysa inşallah hepimiz anne olucaz.ama tabiki tedbiride alden bırakmamak gerekiyor. Ben 1. Denememi prof.dr hasan serdaroğlu ist cerrahi has. Yaptırdım.sonuç negatif.ama doktorumu suçlayamam çünkü herşey iyiydi.şimdi de memorialde yaptırdım.oranın çalışması daha koordinasyonlu.ve tüp bebek konusunda semra kahraman ilkleri deneyen bir prof.(ilk mikro enj. Ko kültür vs.) ko kültür %30 başarıyı etkiliyor. Labaratuvarı çok üstün.yatak odaları süper.hizmet gayet iyi.ama öyle özel ilgi çok beklemeyin zaten çok yoğunlar.merhaba-karşılığında bir merhaba o kadar.fazlası yok.ama bahçeci-alman-umut üçüde ortak zaten onlarda işin uzmanı.bu merkezlerden yüzü gülen de var.allah birdaha yüzlerini göstermesin diyen de var.sizin gibi aynı araştırmayı bande yaptım.site site gezdim hep yorumları okudum.kime neye inanacağımı şaşırdım.hatta memorial hakkında yazılanları okuyunca dünyam altüst oldu.bazılarıda adı sanı çok duyulmamış hastenelerde yaptırmış ve hamileler hemde 2000-3000tl gibi komik rakamlara.allahtan başka kimseye güvenmiyorum.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.taransfer sonucum 29 aralıkta belli olacak.zaman geçmek bilmiyor. Herkese bol şanslar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?