Tüp Bebek Merkezleri Memoria lmi alman hastanesi mi?

merhaba
bende alman hastanesinde tedavi olup hamile kaldım ben pko hastasıydım eşimde bir problem yoktu daha öncede amerikan hastanesinden 1 olumsuz aşılama deneyimim oldu ben gerçekten memnun kaldım benim dr.um burçak hanımdı hala gebelik tetkiklerim için şehirdışından istanbula gelip gidiyorum sormak istediğiniz bişey olursa bu hafta kontrole gidicem öğrenebilirim sizin için
bence en iyisi gidip konuşun içiniz nerede rahat ederse orada yaptırın hepsinde olumsuz bir sürü şeyler olacak içinizi rahat tutun dua edin ve oluruna bırakın
hepinizin hakkında hayırlısı olsun

mesajın içinteşekkürler sece akapunktur uygulaması yaptırdın mı peki?stres azaltıyor diye okumuştum burada bi topicte
Allah'ım sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin meleğini hayırlı evlat olsun inşallahdarısı bizim başımıza

Sece Allah tamamını erdirsin canım darısı bizim başımıza inşallah. Bende Alman has. düşünüyorum. ama bazı olumsuz şeyler okudum. Sana nasıl bir protokol uyguladılar, dr. adı nedir. doktorla görüştükten ne zaman sonra tedavi başlıyor birde tüp bebek bölümünün çok kalabalık ve karışık olduğunu yazmışlar. Çok soru sordum galiba yardımcı olursan sevinirim tşk.

arkadaslar bende kararsızım alman hastanesını tavsıye ettılerr...sonuc ne olur bılmıyorum subat sonu gıbı tup bebek yaptıracagımmmm onerebılecegınız bı hastane varsa yazın lutfennn...

merhaba arkadaslar ben almanyadan katiliyorum benim burada üc denemem oldu biri tutdu ama kalbi durdu ikiside hic tutmadi bende istanbulda yaptirmak istiyordum alman hastanesi iyi diyorlardi ama sizlerin yazdigini okudum kafam karisti ne yapicam hangi hastanede yaptirmak gerek gercekten üzüntüm dahada büyüyor

meraba arkadaşlar euro fertile gitmeyinde nereye giderseniz gidin iki kere tüp bebek tedavisi gördük hiç test yapmıyolar direk tedaviye başlıyolar tedavi görecek arkadaşlar için yazıyyorum bütün tahliillerin yapılmasını isteyin benimki ikiside boş gebelik oldu kese görünüyo ama emriyo yok rabbim hepimize yardım etsin

herkese merhaba ben de tüp bebek denemesi yaptım eşimde sorun vardı 4. denemde tuttu memorial hastanesinde yaptırdık nur hanım takip etti fakat transferi semra hanım yaptı çok şükür bekliyoruz meleğimizi darısı hepinizin başına ama merkez falan bahane vakti geldiğinde rabbim veriyorr

cevabın için teşekkür ederim esen Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin meleğini

Merhaba Arkadaşlar,

Şubat, Mart gibi denemeye karar verdim artık,daha önce de yazmıştım,2 başarısız denemeden sonra,ben çok korkar oldum,hep erteliyorum şu zaman bu zaman diyerek.Eşimden ayrılmayı bile düşündüm,gitsin başkası ile evlensin, niye benle ömür tüketsin diye.Allahtan çok seviyoruz birbirimizi,eşim olmazsada olmasın artık bırak dedi.Ama ben kendimi yiyorum işte.Sanki onun hayatını çalıyormuşum gibi geliyor.Öffff psikoloji sıfır,daha önceki deneyimleri zaten diğer sayfalarda paylaştık.Bu sefer Memorial da deneyeceğim.Tek derdim zamanı geçen yılda şubat ve nisanda yapılmıştı.Aynı dönemler uğursuzluk getirecek gibi geliyor.Mayıs mı olsa ne?Ayrıca az önce yeni eklenmiş Maya tüp bebek Ankara gördüm.sizce oralara gitmeye değermi

duru cum daha evvelde msjlaşmıştık,,,,,,,neye karar verdin?ben bu ay kesin gelmem lazım çok zaman kaybettim bu kafa karışıklığı yüzünden:çok üzgünüm:,,yani kısacası acil karar vermem gerekiyor benimde

BEN BEBEK ÖZLEMİNE 9 YIL SONRA KAVUŞTUM,EN İYİ DOKTORLARA GİTTİM AMA HER DENEME NEGATİF ÇIKTI,TAKİ AMERİKAN HASTENESİNE GİDENEDEK,DOKTORUM BÜLENT URMAN DALININ UZMANI İLK TEDAVİDE O AY HAMİLE KALDIM İKİZ KIZLARIM VAR ŞİMDİ .TAVSİYEM ORAYA GİDİN ALLAHIM HEPİNİİZİN KOLLARININ ARASINA BEBİŞ VERSİN:Saruboceq:

özelden cevap yazdım canım umarım yardımcı olabilmişimdir sevgilerimle a.s.

teşekkür ederim duru cum bende sana yazdım çok sağol,,allah yardımcımız olsun,,umarım bu son tedavin olur ikiz ve üçüz sahibi olursun(senelerin ve bu kadar mücadelenin karşılığı olarak),,,canım yeni bilgilerini de bekliyorum,,,bende seni haberdar ederim,inan çok yardımcı oldun

DURUCUM MERHABA,

BEN MEMORIAL DE KARAR KILDIM AMA HALA TEREDDÜTLER VAR.SEN NE KARAR VERDİN RİCA ETSEM BİLGİ VERİRMİSİN.Birde arkadaşlar lütfen denemelerimizin sonuçlarını da bu forum da yazalım.Yazmazsak bu kadar mesajın ne anlamı var ki.

haklısın canım yazmam gerekirdi gerçekten özür dilerim ama kafam çok karışıktı o kadar çok arkadaşla mesajlaştım ki buraya yazmayı unutmuşum
Alman hastanesin de karar kıldık doktorlarından çok memnun olan arkadaşlar var akapunkturun faydalarını araştırdım ve olumlu etkileri olduğunu öğrendim
hayırlısıyla Alman hastanesinde (Dr.Ulun Uluğ) başlayacağız inşallah
Allah hiçbirimizin kollarını boş bırakmasın :Saruboceq:

duru cum herhalde bende orada karar kılıcam,,,,sen ne zaman başlıyorsun acaba aynı sürece mi?denk gelicez,,,,,,,,sevgiler arkadaşıma.s.

bu hafta hsg çektiriyorum canım haftaya görüşmem var sanırım ilk reglimde (8 Şubat'ta bekliyorum nazlanmazsa:icecream:) başlarız tedaviye inşallah aynı döneme denk geliriz ne süper olur valla kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…