teşekkür ederim hayırlısı olsun .inşallah dediğin gibi mutlu sona ulaşırım.:CüvCüv:Arkadaşım ,
İ hayırlı haberler alırsın,lütfen bizimle de mutluluğunu paylaş,içimden bir his olumlu haber alacakmışsın diye söylüyor.
merhaba
bende alman hastanesinde tedavi olup hamile kaldım ben pko hastasıydım eşimde bir problem yoktu daha öncede amerikan hastanesinden 1 olumsuz aşılama deneyimim oldu ben gerçekten memnun kaldım benim dr.um burçak hanımdı hala gebelik tetkiklerim için şehirdışından istanbula gelip gidiyorum sormak istediğiniz bişey olursa bu hafta kontrole gidicem öğrenebilirim sizin için
bence en iyisi gidip konuşun içiniz nerede rahat ederse orada yaptırın hepsinde olumsuz bir sürü şeyler olacak içinizi rahat tutun dua edin ve oluruna bırakın
hepinizin hakkında hayırlısı olsun
teşekkür ederim hayırlısı olsun .inşallah dediğin gibi mutlu sona ulaşırım.:CüvCüv:
merhaba
bende alman hastanesinde tedavi olup hamile kaldım ben pko hastasıydım eşimde bir problem yoktu daha öncede amerikan hastanesinden 1 olumsuz aşılama deneyimim oldu ben gerçekten memnun kaldım benim dr.um burçak hanımdı hala gebelik tetkiklerim için şehirdışından istanbula gelip gidiyorum sormak istediğiniz bişey olursa bu hafta kontrole gidicem öğrenebilirim sizin için
bence en iyisi gidip konuşun içiniz nerede rahat ederse orada yaptırın hepsinde olumsuz bir sürü şeyler olacak içinizi rahat tutun dua edin ve oluruna bırakın
hepinizin hakkında hayırlısı olsun
teşekkür ederim hayırlısı olsun .inşallah dediğin gibi mutlu sona ulaşırım.:cüvcüv:
herkese merhaba ben de tüp bebek denemesi yaptım eşimde sorun vardı 4. denemde tuttu memorial hastanesinde yaptırdık nur hanım takip etti fakat transferi semra hanım yaptı çok şükür bekliyoruz meleğimizi darısı hepinizin başına ama merkez falan bahane vakti geldiğinde rabbim veriyorr
Kızlar Şubat ayında yeniden tüp bebek deneyeceğiz, ama benim kafam hastane seçimi konusunda çok karıştı.Daha düne kadar Alman hastanesi diyordum şimdi birden Memorial hastanesini de araştırmaya başladım.Alman hastanesinde stres azaltmak için akapunktur Memorial'de embrionun tutunma şansını arttıran co-kültür uygulaması var.İki hastaneden birinde tedavi görenler tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürlera.s.
duru cum daha evvelde msjlaşmıştık,,,,,,,neye karar verdin?ben bu ay kesin gelmem lazım çok zaman kaybettim bu kafa karışıklığı yüzünden:çok üzgünüm:,,yani kısacası acil karar vermem gerekiyor benimde
özelden cevap yazdım canım umarım yardımcı olabilmişimdir sevgilerimle a.s.
özelden cevap yazdım canım umarım yardımcı olabilmişimdir sevgilerimle a.s.
DURUCUM MERHABA,
BEN MEMORIAL DE KARAR KILDIM AMA HALA TEREDDÜTLER VAR.SEN NE KARAR VERDİN RİCA ETSEM BİLGİ VERİRMİSİN.Birde arkadaşlar lütfen denemelerimizin sonuçlarını da bu forum da yazalım.Yazmazsak bu kadar mesajın ne anlamı var ki.
haklısın canım yazmam gerekirdi gerçekten özür dilerim ama kafam çok karışıktı o kadar çok arkadaşla mesajlaştım ki buraya yazmayı unutmuşum
Alman hastanesin de karar kıldık doktorlarından çok memnun olan arkadaşlar var akapunkturun faydalarını araştırdım ve olumlu etkileri olduğunu öğrendim
hayırlısıyla Alman hastanesinde (Dr.Ulun Uluğ) başlayacağız inşallah
Allah hiçbirimizin kollarını boş bırakmasın :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?