Tüp Bebek Merkezleri Memoria lmi alman hastanesi mi?

Çok üzgünüm ben,dün tahlil yaptırdım ve sonuç yine negatif.Elimden gelen herşeyi yaptım ama olmadı artık ümitsizim Allah bana bebiş vermek istemiyor sanırım.3.oldu ve yok yok yok.Bundan sonra maddi ve manevi durumuda toparlayabilirsem,memorial da son bir deneme belki.Fiyatlar ne oldu,ssk geçiyor mu.Bilgi verirseniz sevinirim.Moneta ve duru sizlerde sonuçlar ne oldu.İnşallah müjdeli haberleri almışsınızdır.Hiç olmazsa sizlere sevinelim.

canım çok üzüldüm inan her şeyin hayırlısını versin Rabbim lütfen bırakma kendini bir bildiği vardır O'nunda biz elimizden geleni yapıyoruz ama O ol demeden olmuyor.
ben bu ay başladım tedaviye Alman hastanesinde uzun protokolle Monetamın transferi oldu gün sayıyoruz umutta gördü tedaviyi....
kendini çok fazla yıpratma ne olur vakti saati gelecek biliyorum bir gün biz de o güzel duyguyu tadacağız.

Kızlar ben 38 yasındayım,Duru biliyor,ilk denememde 37 yasındayken bahcecide basarıyı yakaladık.Sizlere alman hast. ve bahceciyi tavsiye edeyim dedim.Durucum da innnnnsallah alman hast.sinde bebek sahibi olacak bu kez.Artık 2 + 1 mi 2+2 mi olur bilememyerimseniben

nasip degılmıs yapılacak bısey yok benımde ılk denemem degerler dusuk cıktı olmadı tekrar denemek ıstıyorum ama maddı yonden bıraz toparlanmamız gerek hersey gecıyo ınanın bı gun bızım de olucak ben ınanıyorum

Yanımda olduğunuz için teşekkürler.Kısmet değilmiş diyorum.Herşey o kadar iyi gitti ki.Tamam dedik ama ALLAH ol demeyince olmuyor işte.İyi ki sizler varsınız,paylaşabilemek öyle güzelki.Tekrar teşekkür ederim.Şartlarımız müsait olduğunda mutlaka bir kez daha deneyeceğim sanırım,hemen araştırmalara bile girdim.Şimdiye dek sosyal kurum değerlendirmedim,bu defa kullanacağım 3 tüp bebek denemesi maddi olarak da çökertiyor insanı.Memorial da bağkur ssk geçmiyor sanırım o nedenle elemek zorunda kalacağım,Almanda da geçmiyor herhalde,umutta var sanırım,bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Sevgiler

Cok üzüldüm happytime:teselli:,ama güclü duruşun etkiledi beni.Umut tüp bebekte bilmiyorum ama bahcecide ssklı olanlara bir miktar indirim yapılıyordu gecen yıl.Herhalde sistem aynı isliyordur.Bir an önce bebislerine kavusursun umarım.Sevgilera.s.

bu kadar güçlü olmana çok sevindim umarım en kısa zamanda yeterli şartlara ulaşırsınız ve çok güzel habeler alırız senden....

ıçimde hep bir his var,olacak diye...Güçlü duruş oradan geliyor,bazen çöker gibi oluyorum ama hemen toparlanıyorum,hayatımda hiçbir şeye kolay ulaşamadım,hep çok çalıştım ama Allah yüzüme hep güldü,hiç yarı yolda kalmadım.Allaha çok inanıyorum ve birgün bebişime kavuşacağımı biliyorum ve topikleri okuyorum 6.denemede başarıya ulaşan arkadaşlar var.Yılmamak gerekiyor,zaten ben biraz da polyanna ruhluyum :)) Bunu kaybetmediğim sürece uğraşmaya devam diyorum.Güzel yazılarınız için minnettarım,burada ve sizlerle olmak çok güzel.

arkadaşım merhaba.bende bebek arayışındayım ve aşılama araştırması yaparken hangi merkezi seçeyim başarısı nasıl tabi fiyatıda derken tüp bebeğide sorguladım belki zaman geçirmemek için tüp bebek denerim diye.umut tüp bebek merkezinde paket fiyatı ilaçlar dahil 4.500 tl imiş bilgin olsun.umutsuz hiçbirşeye sahip olamayacağımızı biliyoruz umudumuzu yitirmeyelim ki isteklerimiz gerçekleşsin.

Canım benim biz inancını yitirmeyenlerdeniz ben biri dondurulumuşla 2 kez tüp bebek denedim ilkinde heteratopik gebelik yaşadım ve ölümden döndüm şu an hayatta olmam bile çok büyük bir şans şükürler olsun yılmadım korkmadım
Rabbim bizi bu şekilde sınıyor beterinden saklasın hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.:Saruboceq:
Birbirimizin mutlu haberleriyle sevinmek acılarımızı paylaşarak azaltabilmek için buradayız...
Sevgiler

hapy time merhaba senin adına çok üzüldüm . bizi bizden başkası anlamıyor. ben ankara 3 negatif sonuç yaşadım. artık istanbula alman hastenesine geleyim diyorum ama burda kafam karıştı galiba memorıal da çok iyi .istanbulda yaşamadığım için merkezler hakkında çok bilgim yok tecrübe ve duyumlarını paylaşırsan sevinirim. hepimiz için hayırlısını diliyorum

ben bir sey sormak istiyorum. baska yerde de sordum cevap alamadim. Anadolu yakasindakiler tedavi icin memorial'in suadiye ya da atasehir tip merkezlerine de gidebiliyor mu yoksa sadece Okmeydanindaki hastenede mi tup bebek tedavisi yapiliyor? Bir de ayni doktorlar mi geliyor? Semra hanimi dusunuyorum ben de

Merhaba arkadaŞlar,
bende ılk denememı memorıalde yaptım ve yumuratam az olmasına raĞmen bız embrıyoları 5. GÜne kadar gÖtÜrmeye Çabalıyoruz dedıler ve beklettıler okadar gÜzel ılgı alaka vardıkı arayıp hergÜn ıĞnelerınle ılgılı bılgı verılıyor. Doktorun ne sorarsan hangı saatte sorarsan cevabını verıyor yanı ben Çok memnun kaldımm ve 2 embrıyom vardı 5. GÜn transferı yaptılar. Yanı en kalıtelı embrıyo oldu ve ıkısıde tutmuŞtu bırı test gÜnÜnmden hemen sonra dÜŞtÜ dıĞerı 3. Aya yakınken dÜŞtÜ yanı hastanenın suÇu deĞıldı ve o duyguyu bana yaŞattıkları ıÇın onlara mınnettarım. Ama geÇenlerde baŞka bı merkezde ÇalıŞna bı doktorla tanıŞtım maddı durumumu anlatınca bana Çok uygun fıyattan tÜp bebek yapabıleceĞını sÖyledı onunla baŞladım ve 9 umurtam oldu ama hepsı kalıtesızdı ve dÜn benım transfer gÜnÜmdÜ transferden Önce bÜtÜn embrıyolar ÖldÜ transferım ıptal oldu. Yanı baŞka bır doktora baŞka bı merkeze gÜvenmemelıydım. Üzerıne bıraz daha para koyup bıldıĞım yere gıtmelıydım hata yaptım. Şımdı hemen semra hamnımdan randevu aldım. Tekrar yakın bı zamanda baŞlamayı dÜŞÜnÜyorum. Ve tabıkı memorıalde dÜŞÜnÜyorum. Sıze tavsıye ederım.
Umuta hıÇ gıtmedım ama gıdenlerden ıyı Şeyler duydum. Alman hakkında fazla bılgım yok. Rabbım hepımızın yardımcısı olsun.

selam kızlar uzun zaman oldu son kararım Alman hastanesi demiş tedaviye başlamıştım....
26 Nisanda transferim oldu ve bu gün kalp atışını duyduk hamileyim bebeğim benimle :))
Allah'ım isteyen herkese yaşatsın kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…