canım çok üzüldüm inan her şeyin hayırlısını versin Rabbim lütfen bırakma kendini bir bildiği vardır O'nunda biz elimizden geleni yapıyoruz ama O ol demeden olmuyor.
ben bu ay başladım tedaviye Alman hastanesinde uzun protokolle Monetamın transferi oldu gün sayıyoruz umutta gördü tedaviyi....
kendini çok fazla yıpratma ne olur vakti saati gelecek biliyorum bir gün biz de o güzel duyguyu tadacağız.
nasip degılmıs yapılacak bısey yok benımde ılk denemem degerler dusuk cıktı olmadı tekrar denemek ıstıyorum ama maddı yonden bıraz toparlanmamız gerek hersey gecıyo ınanın bı gun bızım de olucak ben ınanıyorumÇok üzgünüm ben,dün tahlil yaptırdım ve sonuç yine negatif.Elimden gelen herşeyi yaptım ama olmadı artık ümitsizim Allah bana bebiş vermek istemiyor sanırım.3.oldu ve yok yok yok.Bundan sonra maddi ve manevi durumuda toparlayabilirsem,memorial da son bir deneme belki.Fiyatlar ne oldu,ssk geçiyor mu.Bilgi verirseniz sevinirim.Moneta ve duru sizlerde sonuçlar ne oldu.İnşallah müjdeli haberleri almışsınızdır.Hiç olmazsa sizlere sevinelim.
Yanımda olduğunuz için teşekkürler.Kısmet değilmiş diyorum.Herşey o kadar iyi gitti ki.Tamam dedik ama ALLAH ol demeyince olmuyor işte.İyi ki sizler varsınız,paylaşabilemek öyle güzelki.Tekrar teşekkür ederim.Şartlarımız müsait olduğunda mutlaka bir kez daha deneyeceğim sanırım,hemen araştırmalara bile girdim.Şimdiye dek sosyal kurum değerlendirmedim,bu defa kullanacağım 3 tüp bebek denemesi maddi olarak da çökertiyor insanı.Memorial da bağkur ssk geçmiyor sanırım o nedenle elemek zorunda kalacağım,Almanda da geçmiyor herhalde,umutta var sanırım,bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Sevgiler
Yanımda olduğunuz için teşekkürler.Kısmet değilmiş diyorum.Herşey o kadar iyi gitti ki.Tamam dedik ama ALLAH ol demeyince olmuyor işte.İyi ki sizler varsınız,paylaşabilemek öyle güzelki.Tekrar teşekkür ederim.Şartlarımız müsait olduğunda mutlaka bir kez daha deneyeceğim sanırım,hemen araştırmalara bile girdim.Şimdiye dek sosyal kurum değerlendirmedim,bu defa kullanacağım 3 tüp bebek denemesi maddi olarak da çökertiyor insanı.Memorial da bağkur ssk geçmiyor sanırım o nedenle elemek zorunda kalacağım,Almanda da geçmiyor herhalde,umutta var sanırım,bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Sevgiler
Çok üzgünüm ben,dün tahlil yaptırdım ve sonuç yine negatif.Elimden gelen herşeyi yaptım ama olmadı artık ümitsizim Allah bana bebiş vermek istemiyor sanırım.3.oldu ve yok yok yok.Bundan sonra maddi ve manevi durumuda toparlayabilirsem,memorial da son bir deneme belki.Fiyatlar ne oldu,ssk geçiyor mu.Bilgi verirseniz sevinirim.Moneta ve duru sizlerde sonuçlar ne oldu.ınşallah müjdeli haberleri almışsınızdır.Hiç olmazsa sizlere sevinelim.
İçimde hep bir his var,olacak diye...Güçlü duruş oradan geliyor,bazen çöker gibi oluyorum ama hemen toparlanıyorum,hayatımda hiçbir şeye kolay ulaşamadım,hep çok çalıştım ama Allah yüzüme hep güldü,hiç yarı yolda kalmadım.Allaha çok inanıyorum ve birgün bebişime kavuşacağımı biliyorum ve topikleri okuyorum 6.denemede başarıya ulaşan arkadaşlar var.Yılmamak gerekiyor,zaten ben biraz da polyanna ruhluyum :)) Bunu kaybetmediğim sürece uğraşmaya devam diyorum.Güzel yazılarınız için minnettarım,burada ve sizlerle olmak çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?