- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
iğne saaatim geldi canlarımmm vurup öyle arycammm
hadi ya iştesin demek bende hastanede falan sandım seni:)) çalışkan güzel anne kolay gelsin bu arada benide aramadılar 11 e kadar bekleyip ben arıyım bari kuzucuklarım nasıl oldu meraktayım
hadi ya iştesin demek bende hastanede falan sandım seni:)) çalışkan güzel anne kolay gelsin bu arada benide aramadılar 11 e kadar bekleyip ben arıyım bari kuzucuklarım nasıl oldu meraktayım
Bekliyoruz
Canım normalde bir gün ara veriyorlar. Sana dediler mi yarın haber veririz diye. Normalde bugün rahatsız etmiyorlar :)
evet canım işteyimmm yaa happyyy koldan daha çok acıyooo((
canımmm aradımm meşgul tekrar denerimmm .evet benimde 2. gün hiç görüşmedikk 3. gün aramıştım bende sonra 4 ve bugünnnn
kızlarrrrr baya kalabalığız ama sessiz takipçisiniz hayırdırrrr
Canım bacaktan yapsan :26:
Çatlamak üzereyimMidem nasıl şu an anlatamam
Mikro her mesajında kalbim güm güm ediyor
aradımmm ama sizi arıycaklarr diyoo bir terslik olmazsa saat 5-5:30 gibi yapılacak transferiniz dedi
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar rabbim tüm dularımızı kabul etsin inşallahhh
ay bir gün giremedim sayfalar almış başını gitmiş geçmişi okuyamadım ama galiba güzel şeyler olucak bugünn
mikrommm canım bitanem transferin olucakmış rabbim şu mübarek cuma günün hürmetine canına can katsın inşallah sımsıkı tutunurlar
tüm kalbimle diliyorum ve inanıyorum bu sonnnnnn allahın izniyle hayırlı haberler alıcaz duacımın canım
happycim canım 3 tane yumurtan toplanmış inşallah çok kaliteli olurlar ve sımsıkı tutunurlar sana canım
nurmecim belirti arama canım bende öyle çok bariz belirti olmamıştı gögüslerim acıyordu ama iğnedenmi değilmi bilmiyordum dinleme kendini bende hala çok fazla bir değişiklik yok allahın izniyle pazartesi bizim günümüz olucak
incim canım üzülmüşsün kıyamam sana rabbim en hayırlı zamanda kuzucuğunu nasip etsin sana hasretin ilk tedavidinde son bulsun
hilbur canım günün belli olmuş rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım 16 şubatta sen kuzularına kavuşacasın ben mucizemle tanışıcam allahın izniyle allah izin verirse bebişlerine ve sana bir ceee yaprız inşallahh
teyzemin kızı hemşire ona dün akşam koldan yapabileceğim yerleri çizdirdim bu akşam da bacağı çizdiririz artık
Ama ama ama o saatte başka bir yerde olmam gerek
saol canımm allah razı olsun sende 16 şubattamı görüceksin kese yada kesecikleriii
akasyacım nasılsın
kezban nasıl oldun canım hafifledimi ağrıların
hemşire yukardan biraz içe doğru bi yerden yaptı benimki acımadı tabi kendin yaptığın için olabilir kolunu göğsüne yapıştırıp yapıcaksın havada kalmayacak kol askıda olmayacakmış canım
aramazsak ctesi 11 e kadar siz arayabilirsiz dediler aslında ,embiryoskoplamı bakıyorsuunz dedim evet dediler embiryoskopla bakılınca embiryolar çıkarılmıyo dimi kizlar
ama yaaa sabah kalkar kalkmaz eşime dedim arkadaşım gelcek bugünnn ağlarımm bakk nereye gidicenn ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?