Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ayyy lütfen beklerim..gurbet ellerde ziyaretçimiz olmıycak diye üzülüyoruz anenmle.odayı süslemek için bişeyler aldık eşim diyorki kime süsliycen odayı kim gelcek ..bende dedim belli mi olur:)
bende gelırım kız haberım olursa..senı yalnız bırakırmıyız kuzucuklarla hıc....uzulme canımm.bızı hastaneye alırlarsa gelırız..

hıc kasmayın kendınızı eger dınlenmeyle tutsaydı oooo benımkı asla tutmazdı transferden sonrakı gun alısverıse gıttım.transferden sonra metrobus ve mınıbusle eve gıttımm

öyle tabi tuğcem herşey bir yana yazıldıysa istersen paraşütle atla yine bişi olmaz bunlar hepsi sadece vesile kimi yatar tutmaz
kimi yerinde durmaz tutar nasip rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla

öyle tabi tuğcem herşey bir yana yazıldıysa istersen paraşütle atla yine bişi olmaz bunlar hepsi sadece vesile kimi yatar tutmaz
kimi yerinde durmaz tutar nasip rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla
aynen canım kısmet
hilburcum kaçta giricen doğuma canım bellimi

ne zaman kı dogumu ben kacırıyorum arada yazılanları

yok canım ama olmanı gerçekten çokkk istiyordummmelinden geleni yapacağına eminimm kısmettt

hapyyyyy

hani canım millet nereye gitti

geldim canım biraz işim vardı artık sayfayı açık bırakmıyorum nolur nolmaz...benim hepsi toplanmadı 15 mm altındakiler vardı baya 3-4 tane söylüyolardı muayenede onları almamışlar bu 3 tane zaten buüyük olanlardı diğerleri içerde kaldı.bunlar büyüktü bunları biliyordum ama küçüklerde vardı 12 13 olanlar dr ultrasondan görmüştü Funda hanım toplamamış gerek görmedi heralde:)

saat 4 de demek transferin hadi hayırlısı canım, kalanları dondurucakmısın?

Maşallah onlara Tek ya da çift olsun sağlıkla kucağına al gerisi farketmez canım.

Mikro canım dualarımızdasın.. Hayırlı bir günde, böyle yağmurlu , bereketli bir havada gelecek kuzucuklar..

inş... canımmm evet herşey nasip kısmett rabbim inş...ellerimizi boş çevirmezzz

canım bgn transferin varmıs Rabbim yar ve yardımcın olsun artık kavusuyorsun yavrucaklarına inş 9 ay hep beraber olursunuz dualarım sizinle

saol canımm allah razı olsunnn

kivi ye o zaman ,yeşil biber ye...önemli olan bol c vitamini...

onları listeme ekledimm zatenn canım

Canım benim bugün büyük gün bebişlerine kavuşacaksın Allah yardımcın olsun bebeklerin hep seninle olsun inş heycan var mı :))

ananas ben yiyodum bi dün yemedim ananas yemek zararmı veriyo bide bi avuç kabak çekirdeği ve nar suyu içiyorum bi hurma yiyorum inciri kestim çatlatmadan sonra yapmadım kivi yiyorum iyi gidiyormuyum kızlar ne yemeyim ne yiyeyim şimdi ben:))

saat belli değil canım...bakalım yarın tekrar kontrol var muhtemelen 2günde 1 gidicez artık..saat belli olunca ya da günde değişiklik olursa yazarım mutlaka.
tamam canım ona göre ziyaret saatini ayarlarız diye sordum hem sen dinlenmiş olursun
kuzum kaçta çıkcan ya hala burdasın...ta gebzeden şişliye uzak ya.

mikrommm sen gebzedemi oturuyorsunn ya uzak gerçekten geç kalma canım

kuzum kaçta çıkcan ya hala burdasın...ta gebzeden şişliye uzak ya.

canım özel arabayla yarım saate ordayız ben işyerindeyim ya biraz daha yakınım ayrıca 2,5- 3 gibi çıkıcazz:)) kalbimm güm güm güm

o zaman sen bir sorsaydın canım doktora .

güzel kalanlar olursa dondururum canımm

Maşallah onlara Tek ya da çift olsun sağlıkla kucağına al gerisi farketmez canım.

Mikro canım dualarımızdasın.. Hayırlı bir günde, böyle yağmurlu , bereketli bir havada gelecek kuzucuklar..

allah razı olsun canımmm kızlarrr çokk heyecan bastı yineee

mikro sen yarım saatte nasıl gidyorsun biz araçla Avcılardan yarım saate anca gidiyoruz oda trafik yoksa ki eşimde baya hız yapıyo aslında..geç kalma canım

Mikrom kuzuların sıkıca tutunsun, pozitifinle şenlenelim inş. Sonra gelsin sırayla keseler, kalp atışları, ultrasonlar, tekmeler Bu özlem bitecek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…