saol canım benim ananas düşünüyodum yemeyi ama kan sulandırma etkisi varmış hem coraspin hem iğne sıkıntı olur diye vazgeçmiştim ben
bende gelırım kız haberım olursa..senı yalnız bırakırmıyız kuzucuklarla hıc....uzulme canımm.bızı hastaneye alırlarsa gelırız..ayyy lütfen beklerim..gurbet ellerde ziyaretçimiz olmıycak diye üzülüyoruz anenmle.odayı süslemek için bişeyler aldık eşim diyorki kime süsliycen odayı kim gelcek ..bende dedim belli mi olur:)
mikrom ben ilk 3 gün çok dikkat ettim hiç iş falan yapmadım sadece namaz ve lavabo için kalktım ha birde saatte bir kalkıp turluyordum yavaş yavaş çok yatmakta iyi değilmiş 3.günden sonra yavaş yavaş günlük hayatıma döndüm ama yine hiç yormadım kendimi hiç temizlik yapmadım hafif işlerimi yaptım hep dua ettim canım hep olumlu güzel şeyler düşündüm arada konuştum kuzularla
ama şunu unutmamak lazım nasip rabbim ol derse olur inşallah kuzucuklarında sana sımsıkı tutunucak canım ve biz bayram yapıcağız
bende gelırım kız haberım olursa..senı yalnız bırakırmıyız kuzucuklarla hıc....uzulme canımm.bızı hastaneye alırlarsa gelırız..
hıc kasmayın kendınızı eger dınlenmeyle tutsaydı oooo benımkı asla tutmazdı transferden sonrakı gun alısverıse gıttım.transferden sonra metrobus ve mınıbusle eve gıttımm
aynen canım kısmetöyle tabi tuğcem herşey bir yana yazıldıysa istersen paraşütle atla yine bişi olmaz bunlar hepsi sadece vesile kimi yatar tutmaz
kimi yerinde durmaz tutar nasip rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla
hilburcum kaçta giricen doğuma canım bellimi
aynen canım kısmet
ne zaman kı dogumu ben kacırıyorum arada yazılanları
hilburcum kaçta giricen doğuma canım bellimi
yok canım ama olmanı gerçekten çokkk istiyordummmelinden geleni yapacağına eminimm kısmettt
hapyyyyy
hani canım millet nereye gitti
hamd olsun bende iyiyim akasyam bizim fasulyemi fasulyelermi desem çok uslu hiç rahatsız etmiyorlar beni arada korkuyorum bu yüzden heycan tahminin gibi tavan evet canım 16 sında görücez belli olucak tekmi çiftmi inşallah
evet belli canım 1:30 randevum
aminn mikrom e az kaldı sizin ilk ultrason günlerinizi konuşmaya inşallah
canım benim ağrım falan olmamıştı bir doktoru ara derim belkide kalanlar büyüyodur ama için rahat eder hiç değilse
hastaneden aradılarrr saat 4 te orda olmamızı söyledilerr nur hanım yapacak transferimi embryocuklardan bir kaç tanesi daha veda etmiş heralde ama gidince öğrenicem net bilgiyi ben hasta danışmanıyım dedi ama 10 tane falan gözüküyor dedi
mikrom ben ilk 3 gün çok dikkat ettim hiç iş falan yapmadım sadece namaz ve lavabo için kalktım ha birde saatte bir kalkıp turluyordum yavaş yavaş çok yatmakta iyi değilmiş 3.günden sonra yavaş yavaş günlük hayatıma döndüm ama yine hiç yormadım kendimi hiç temizlik yapmadım hafif işlerimi yaptım hep dua ettim canım hep olumlu güzel şeyler düşündüm arada konuştum kuzularla
ama şunu unutmamak lazım nasip rabbim ol derse olur inşallah kuzucuklarında sana sımsıkı tutunucak canım ve biz bayram yapıcağız
canım bgn transferin varmıs Rabbim yar ve yardımcın olsun artık kavusuyorsun yavrucaklarına inş 9 ay hep beraber olursunuz dualarım sizinle
kivi ye o zaman ,yeşil biber ye...önemli olan bol c vitamini...
tamam canım ona göre ziyaret saatini ayarlarız diye sordum hem sen dinlenmiş olursunsaat belli değil canım...bakalım yarın tekrar kontrol var muhtemelen 2günde 1 gidicez artık..saat belli olunca ya da günde değişiklik olursa yazarım mutlaka.
kuzum kaçta çıkcan ya hala burdasın...ta gebzeden şişliye uzak ya.
kuzum kaçta çıkcan ya hala burdasın...ta gebzeden şişliye uzak ya.
geldim canım biraz işim vardı artık sayfayı açık bırakmıyorum nolur nolmaz...benim hepsi toplanmadı 15 mm altındakiler vardı baya 3-4 tane söylüyolardı muayenede onları almamışlar bu 3 tane zaten buüyük olanlardı diğerleri içerde kaldı.bunlar büyüktü bunları biliyordum ama küçüklerde vardı 12 13 olanlar dr ultrasondan görmüştü Funda hanım toplamamış gerek görmedi heralde:)
saat 4 de demek transferin hadi hayırlısı canım, kalanları dondurucakmısın?
Maşallah onlaraTek ya da çift olsun sağlıkla kucağına al gerisi farketmez canım.
Mikro canım dualarımızdasın.. Hayırlı bir günde, böyle yağmurlu , bereketli bir havada gelecek kuzucuklar..
ananas ben yiyodum bi dün yemedim ananas yemek zararmı veriyo bide bi avuç kabak çekirdeği ve nar suyu içiyorum bi hurma yiyorum inciri kestim çatlatmadan sonra yapmadım kivi yiyorum iyi gidiyormuyum kızlar ne yemeyim ne yiyeyim şimdi ben:))
mikro sen yarım saatte nasıl gidyorsun biz araçla Avcılardan yarım saate anca gidiyoruz oda trafik yoksa ki eşimde baya hız yapıyo aslında..geç kalma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?