canım şu tuvalet işini şöyle yap.hiç bir zaman söledikleri tam saatte alamıyorlar transfere ben o yüzden hastanede son kez tuvalete gidip,arkasından 2 bardak su içip transfere kadar odada yürümüştüm.zaten kontrol edecekleri için yetmezse 1 bardak daha içer yürürsün.yürümek önemli hemen geliyo insanın tuvaleti hele bide heyecan olduğu için.ben ilkinde sürgüye acıdan ağlayarak yaptım.ama kuzularımda inan transferden 1,5 saat sonra kendim yürüyerek gittim tuvalete...acı çekmenin anlamıyok boşuna yani...
eşinin heyecanına bayıldım doğrusu...allah içinizden umudunuzu ve inancınızı hiç bi zaman almasın..bu durumda sana destek olan bi eşin olduğu için ne kadar şanslısın arkadaşım..atrtık alışıp umursamayabilirdi ama hala senin gibi istekli ve heyecanlı.ne şanslı bebekler hem anneleri hem babaları uykusuz gözlerle yolunu bekliyor onların...
bütün gün dilimde sana olucak dualarım...Derin le Deniz bile diyorki 'BUGÜNKİ BÜTÜN TEPİKLEYİMİZ MİYKRO:) TEYZEMİZ VE BEBİŞLERİ İÇİN ANNE,SEN YAHAT YAHAT DUA ET DİYE HİÇ ACIYTMIYCAZ SENİ BUGÜN...'
tranfere kaçta yaz olurmu mutlaka...
YA MÜBDİÜ...
gunaydın dunyanın en tatlı annelerı ve anne adayları
mikrocum b ugun kaçta transferın hayatım?
Karışık rüyaydı birazBir parkta oturuyoruz, siz o gün sonuçlarınızı alacakmışsınız. Ellerinizde zarf var bakamıyorsunuz. En sonunda açıyorsunuz ve bingooo
Allah hayra çıkarsın
kızlar ben folbiolü zaten doğal gebe kalcam diye 3 yıl içtim:) sonra doğal olmayacağı kesinleşincede tedavi sürecinde de içtim:)hamile kaldım ilk 6 ayda içtim:) folbioladen kanatlar çktı sırtımda:) uçarak gidip geliom hastaneye:)
günaydınnn tatlımmm bilmiyorum tel.bekliyorumm ama aramamak için de zor tutuyorum kendimiiii
aminnnn canım inş...gördüğün gibi çıkarrr geliyorsun değilmiiiii
allah senin iyiliğini versinnnn
İnş. mikrom şimdilik bir sıkıntı yok. Haberleşiriz
sen varya vallahi lafta değil bitanesin çok değerlisin insan yeni tanıdığı birini bu kadar mı sever bu kadar mı yürekler bir olur senin yazdıklarını okurken yaşlar hep patır patır akıyor tutamıyorum onları seni sizi gerçekten çok seviyorum iyiki varsınız derin ve denizim onlar bi gelsin yeterki teyzeleri onların ayacıklarını yesin çok severim bebeklerin ayaklarını topişciklerini.
senin evlatların okadar şanslı ki, böyle bir anneye sahipler güzel kocaman yüreği olan bir anneye sahiplerr rabbim yuvanızı daim huzurlu mutlu etsin inş....
gönlü güzel arkadaşımmm duaların için allah razı olsun birgün teyzemlere geldiğimde evinde de inş.. ziyaret edicem seni
Kokoci merhaba hoş geldin. Nasılsın? Uzun zamandır yoktun :26: Hayırlı olsun. Ne zaman başlayacaksın tedaviye. Nur Hanım yaklaşık 1,5 ay sonra izne ayrılıyor. Ona denk gelemezsen Mustafa Bey ya da Müstecep Bey'i öneririm.
mikro saatini söylemiyorlarmı yani sadece yarın transferiniz var diyorlar öylemi sen şimdi nerdesin canım??
yaww yazma şöle şeyler valla şımarcam bırakcam bankayı felan aççam bi tüp bebek süreci psikolojik destek merkezi:)zaten memorial bu sayfayı okusa bana iş teklif eder.nerden bulcaklar benim gibi edebiyat parçalayanı demi:) inci cim bu yazdığım paylaşımları derleyip bi kitap haline getirmek istersen görüşelim ,tekliflere açığız.daha baya yazarım ben potansiyel var...:)
bunları duymayı hepiniz ve hepimiz hakediyoruz bence....neden burda yazıyoruz da çevremizden saklıyoruz.çünkü çevremizdekiler bizi böyle anlayıp bu güç veren cümleleri kuramıyor...ağlıyorsan yazmam haaa...yüreğinin yarısını biz taşıyalım diye döktürüyoz burda...eski tecrübelerin yükünü inci ve bana bırak bugün..malum diğer kızlarda bebişleri tutmaya çalışıyo biz daha müsaitiz...dimi kız inci..
sen hamsileri alıp gelene biz geçmişi siler atarız bi yana...
yaww yazma şöle şeyler valla şımarcam bırakcam bankayı felan aççam bi tüp bebek süreci psikolojik destek merkezi:)zaten memorial bu sayfayı okusa bana iş teklif eder.nerden bulcaklar benim gibi edebiyat parçalayanı demi:) inci cim bu yazdığım paylaşımları derleyip bi kitap haline getirmek istersen görüşelim ,tekliflere açığız.daha baya yazarım ben potansiyel var...:)
bunları duymayı hepiniz ve hepimiz hakediyoruz bence....neden burda yazıyoruz da çevremizden saklıyoruz.çünkü çevremizdekiler bizi böyle anlayıp bu güç veren cümleleri kuramıyor...ağlıyorsan yazmam haaa...yüreğinin yarısını biz taşıyalım diye döktürüyoz burda...eski tecrübelerin yükünü inci ve bana bırak bugün..malum diğer kızlarda bebişleri tutmaya çalışıyo biz daha müsaitiz...dimi kız inci..
Günaydın canım, iyiyim şükür, biliyorsun ben eylül ayında Cem Beyde (Ataşehir Memorial) ilk denememi yaptım, kendisinden çok memnun kaldım, fakat hastane olarak Şişli daha güçlü,eski ve tecrübeli olduğu için 2.denemeyi orada yapmayı düşünüyordum, özellikle de Nur hanıma... şansıma o da hamile :)) ben de 10-15 Mart gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum...
Mikrom arasana
mikro saatini söylemiyorlarmı yani sadece yarın transferiniz var diyorlar öylemi sen şimdi nerdesin canım??
Ara hadi ara
Mideme kramplar girdi
evet yavru hamsileri alıp gel inşallah mikro valla bende çok heyecanlandım mideme kramplar giriyo ayyyyyyyyyy
Mikrom aradın mı
Dışarıda fırtıına var resmen tıpkı içimizdeki fırtına gibi
yarın dediler arayıp söyliyceklermiş bugün ama aramadılar daha.nerdemiyim fatura kesmekle uğraşıyorum bir taraftann işteyim tatlımm
seviyorummm siziii alınn o zaman gönlümdekiii bütünnn geçmişiii yüreğimin yarısını siz taşyınnn . bende ,bana tutunmaya çalışan benim bedenimde can bulacak yavrucuklarıma sığınak olayımmmmm
birazdan arıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?