Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar ben folbiolü zaten doğal gebe kalcam diye 3 yıl içtim:) sonra doğal olmayacağı kesinleşincede tedavi sürecinde de içtim:)hamile kaldım ilk 6 ayda içtim:) folbioladen kanatlar çktı sırtımda:) uçarak gidip geliom hastaneye:)

tedaviye başlayacak arkadaşlarım ben nur hanımı çok sevdim ama bir türlü kısmet olmadı çünkü hamile ve sonlara yaklaştığı için bu aralar rahatsız olabiliyo o nedenle ben de biçok dra muayene oldum ve mustafa beyi beğendim tavsiye ederim kesinlikle laparoskopi tüpler konusundada uzman kendisi net bir adam dobra ilgili öyle naz falan çekicek bi tip değil ama söyliyim bayan drlar gibi değil tabi

sen varya vallahi lafta değil bitanesin çok değerlisin insan yeni tanıdığı birini bu kadar mı sever bu kadar mı yürekler bir olur senin yazdıklarını okurken yaşlar hep patır patır akıyor tutamıyorum onları seni sizi gerçekten çok seviyorum iyiki varsınız derin ve denizim onlar bi gelsin yeterki teyzeleri onların ayacıklarını yesin çok severim bebeklerin ayaklarını topişciklerini.
senin evlatların okadar şanslı ki, böyle bir anneye sahipler güzel kocaman yüreği olan bir anneye sahiplerr rabbim yuvanızı daim huzurlu mutlu etsin inş....
gönlü güzel arkadaşımmm duaların için allah razı olsun birgün teyzemlere geldiğimde evinde de inş.. ziyaret edicem seni

gunaydın dunyanın en tatlı annelerı ve anne adayları
mikrocum b ugun kaçta transferın hayatım?

günaydınnn tatlımmm bilmiyorum tel.bekliyorumm ama aramamak için de zor tutuyorum kendimiiii

Karışık rüyaydı biraz Bir parkta oturuyoruz, siz o gün sonuçlarınızı alacakmışsınız. Ellerinizde zarf var bakamıyorsunuz. En sonunda açıyorsunuz ve bingooo

Allah hayra çıkarsın

aminnnn canım inş...gördüğün gibi çıkarrr geliyorsun değilmiiiii

allah senin iyiliğini versinnnn

günaydınnn tatlımmm bilmiyorum tel.bekliyorumm ama aramamak için de zor tutuyorum kendimiiii

aminnnn canım inş...gördüğün gibi çıkarrr geliyorsun değilmiiiii

allah senin iyiliğini versinnnn

mikro saatini söylemiyorlarmı yani sadece yarın transferiniz var diyorlar öylemi sen şimdi nerdesin canım??

yaww yazma şöle şeyler valla şımarcam bırakcam bankayı felan aççam bi tüp bebek süreci psikolojik destek merkezi:)zaten memorial bu sayfayı okusa bana iş teklif eder.nerden bulcaklar benim gibi edebiyat parçalayanı demi:) inci cim bu yazdığım paylaşımları derleyip bi kitap haline getirmek istersen görüşelim ,tekliflere açığız.daha baya yazarım ben potansiyel var...:)

bunları duymayı hepiniz ve hepimiz hakediyoruz bence....neden burda yazıyoruz da çevremizden saklıyoruz.çünkü çevremizdekiler bizi böyle anlayıp bu güç veren cümleleri kuramıyor...ağlıyorsan yazmam haaa...yüreğinin yarısını biz taşıyalım diye döktürüyoz burda...eski tecrübelerin yükünü inci ve bana bırak bugün..malum diğer kızlarda bebişleri tutmaya çalışıyo biz daha müsaitiz...dimi kız inci..

sen hamsileri alıp gelene biz geçmişi siler atarız bi yana...

Günaydın canım, iyiyim şükür, biliyorsun ben eylül ayında Cem Beyde (Ataşehir Memorial) ilk denememi yaptım, kendisinden çok memnun kaldım, fakat hastane olarak Şişli daha güçlü,eski ve tecrübeli olduğu için 2.denemeyi orada yapmayı düşünüyordum, özellikle de Nur hanıma... şansıma o da hamile :)) ben de 10-15 Mart gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum...

Süpersin bacım
Kitap işi iyi fikir
Tabi ya bize bırak

evet yavru hamsileri alıp gel inşallah mikro valla bende çok heyecanlandım mideme kramplar giriyo ayyyyyyyyyy

Biliyorum canım. Hakkında hayırlısı olsun inş.

mikro saatini söylemiyorlarmı yani sadece yarın transferiniz var diyorlar öylemi sen şimdi nerdesin canım??

yarın dediler arayıp söyliyceklermiş bugün ama aramadılar daha.nerdemiyim fatura kesmekle uğraşıyorum bir taraftann işteyim tatlımm

seviyorummm siziii alınn o zaman gönlümdekiii bütünnn geçmişiii yüreğimin yarısını siz taşyınnn . bende ,bana tutunmaya çalışan benim bedenimde can bulacak yavrucuklarıma sığınak olayımmmmm

Ara hadi ara
Mideme kramplar girdi

birazdan arıyorummmm

hadi ya iştesin demek bende hastanede falan sandım seni:)) çalışkan güzel anne kolay gelsin bu arada benide aramadılar 11 e kadar bekleyip ben arıyım bari kuzucuklarım nasıl oldu meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…