ama yaaa sabah kalkar kalkmaz eşime dedim arkadaşım gelcek bugünnn ağlarımm bakk nereye gidicenn ki
evet canım 16 şubat şafak sayıyorum resmen mikromm geçmiyor geçmiyorr
evet canım 16 şubat şafak sayıyorum resmen mikromm geçmiyor geçmiyorr
Of mikrom yaBir arkadaşa uğramam lazım. Gerçi daha belli değil ama ya ben gideceğim ya o gelecek. Ben de diyordum akşama kadar olur transfer.
Hilbur'un doğumuna gelecek misin, eşin getirir mi?
Mikrocuğum tüm pozitif enerjim, dualarım, güzel dileklerim seninleCuma gibi mübarek bir günde yavrukuşlarına kavuşuyorsun. Allah'ın izniyle bu son olacak
İncim de inşallah gelebilir de voltranı oluşturursunuz.
rabbimsabır versin canım evet bilirim o günleri zor geçiyorrr
bilemiyorumm ki çok istiyorum ama kısmett belki akşama kadar dönersinn :)))
allah razı olsun canımmm inşş......
kızlarr bir kaç fatura kesiyorummm dönnncemmm
Mikrom bak sakın canını sıkma tamam mı. Elimden geleni yapacağım orada olmak için ama gelemezsem kalbimin ve dualarımın seninle olduğunu bil. Er ya da geç görüşeceğiz Allah'ın izniyle.
Plan yapınca hep böyle oluyor he. Plan falan yapmayacağım bundan sonra
kızlar benim yumurtalıklarım hala ağrıyo eğilip doğrulurken sanki yara varmış gibi bide küçük abdestimi yaparken çok acıyo daha önce bu kadar olmamıştı bu normalmi sizce 2 gün oldu ,acaba içerde kalanlarmı büyüyo
İnş. oraya gelebilirsin. Ben de diyorum ama bakalım nasip. İnş. bir mani çıkmaz. Bugün gelmeyi o kadar çok istiyorum ki hem seni görmeyi hem moral vermeyiArkadaştan alacağım bir şey var ondan yoksa başka bir akşam giderdim. Son güne bırakırsam olacağı bu
hamd olsun bende iyiyim akasyam bizim fasulyemi fasulyelermi desem çok uslu hiç rahatsız etmiyorlar beni arada korkuyorum bu yüzden heycan tahminin gibi tavan evet canım 16 sında görücez belli olucak tekmi çiftmi inşallahÇok şükür canım. Sen de iyisin. Fasulye de iyi miFasulye dedim ama tek miydi ? Belki de fasulyelerdir İlk ultrason 16'sında mı ? Heyecanını tahmin edebiliyorum
evet belli canım 1:30 randevumHilbur'un doğumu var o gün
Randevun kaçta belli mi canım?
aminn mikrom e az kaldı sizin ilk ultrason günlerinizi konuşmaya inşallahrabbimsabır versin canım evet bilirim o günleri zor geçiyorrr
bilemiyorumm ki çok istiyorum ama kısmett belki akşama kadar dönersinn :)))
allah razı olsun canımmm inşş......
kızlarr bir kaç fatura kesiyorummm dönnncemmm
kızlar benim yumurtalıklarım hala ağrıyo eğilip doğrulurken sanki yara varmış gibi bide küçük abdestimi yaparken çok acıyo daha önce bu kadar olmamıştı bu normalmi sizce 2 gün oldu ,acaba içerde kalanlarmı büyüyo
hamd olsun bende iyiyim akasyam bizim fasulyemi fasulyelermi desem çok uslu hiç rahatsız etmiyorlar beni arada korkuyorum bu yüzden heycan tahminin gibi tavan evet canım 16 sında görücez belli olucak tekmi çiftmi inşallah
evet belli canım 1:30 randevum
aminn mikrom e az kaldı sizin ilk ultrason günlerinizi konuşmaya inşallah
canım benim ağrım falan olmamıştı bir doktoru ara derim belkide kalanlar büyüyodur ama için rahat eder hiç değilse
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar rabbim tüm dularımızı kabul etsin inşallahhh
ay bir gün giremedim sayfalar almış başını gitmiş geçmişi okuyamadım ama galiba güzel şeyler olucak bugünn
mikrommm canım bitanem transferin olucakmış rabbim şu mübarek cuma günün hürmetine canına can katsın inşallah sımsıkı tutunurlar
tüm kalbimle diliyorum ve inanıyorum bu sonnnnnn allahın izniyle hayırlı haberler alıcaz duacımın canım
happycim canım 3 tane yumurtan toplanmış inşallah çok kaliteli olurlar ve sımsıkı tutunurlar sana canım
nurmecim belirti arama canım bende öyle çok bariz belirti olmamıştı gögüslerim acıyordu ama iğnedenmi değilmi bilmiyordum dinleme kendini bende hala çok fazla bir değişiklik yok allahın izniyle pazartesi bizim günümüz olucak
incim canım üzülmüşsün kıyamam sana rabbim en hayırlı zamanda kuzucuğunu nasip etsin sana hasretin ilk tedavidinde son bulsun
hilbur canım günün belli olmuş rabbim sağlıkla kucaklamayı sip etsin canım 16 şubatta sen kuzularına kavuşacasın ben mucizemle tanışıcam allahın izniyle allah izin verirse bebişlerine ve sana bir ceee yaprız inşallahh
aynen öyle mikrocum sağlıklı olsunlar bende tam bilmiyorum mikrocum ama bazen toplama işleminden sonra ilaçların etkisiyle bir atağa geçiş olabilirmi yoksa tamamen toplanıyor büyük küçüktek yada çift sağlıkla dünyaya gelsinler o yeter canımm
inş... bakalım hayırlısı
benimde baya oldu canım ağrı.kalanlar diyorsunuzda canım olan yumurtaların hepsi toplanmıyormu zaten öyle olmasa nur hanım bana demiştiki fazla toplarız ama olgun işe yarıyacak olan 5-6 tane demişti bence hepsini topluyorlar .ağrı daha öncede olmuştu benim
hastaneden aradılarrr saat 4 te orda olmamızı söyledilerr nur hanım yapacak transferimi embryocuklardan bir kaç tanesi daha veda etmiş heralde ama gidince öğrenicem net bilgiyi ben hasta danışmanıyım dedi ama 10 tane falan gözüküyor dedi
ayyy lütfen beklerim..gurbet ellerde ziyaretçimiz olmıycak diye üzülüyoruz anenmle.odayı süslemek için bişeyler aldık eşim diyorki kime süsliycen odayı kim gelcek ..bende dedim belli mi olur:)
aynen öyle mikrocum sağlıklı olsunlar bende tam bilmiyorum mikrocum ama bazen toplama işleminden sonra ilaçların etkisiyle bir atağa geçiş olabilirmi yoksa tamamen toplanıyor büyük küçük
hadi bakalım hayırlısı olsun kavuşmaya saatler kaldı mikrom sımsıkı tutunsunlar annelerine ordan kucağına transfer olurlar inşallah
ayyy lütfen beklerim..gurbet ellerde ziyaretçimiz olmıycak diye üzülüyoruz anenmle.odayı süslemek için bişeyler aldık eşim diyorki kime süsliycen odayı kim gelcek ..bende dedim belli mi olur:)
hastaneden aradılarrr saat 4 te orda olmamızı söyledilerr nur hanım yapacak transferimi embryocuklardan bir kaç tanesi daha veda etmiş heralde ama gidince öğrenicem net bilgiyi ben hasta danışmanıyım dedi ama 10 tane falan gözüküyor dedi
ayyy son 3 saat ...canım arkadaşım...allaha emanet olun.ananas ye,bol c vitamini,protein...
eşine deseydin canımm benim burdaa bir sürüüü arkadaşımm biri gelmese bir gelir diyeeee
evettttsaatler kaldı zambağım sen neler yapmıştın yattınmı hep ben yatmayı düşünmüyorum pek bu sefer ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?