Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Maşallah onlara Tek ya da çift olsun sağlıkla kucağına al gerisi farketmez canım.

Mikro canım dualarımızdasın.. Hayırlı bir günde, böyle yağmurlu , bereketli bir havada gelecek kuzucuklar..
aminnn inşallah akasyam tez zamanda hayırlsısıyla darısı sana olsun bitanem
inş... canımmm evet herşey nasip kısmett rabbim inş...ellerimizi boş çevirmezzz

saol canımm allah razı olsunnn

onları listeme ekledimm zatenn canım
herşey çok güzel olucak allahın izniyle mikrommm

ben bol bol mandalina portakal yemiştim canım

Canım benim bugün büyük gün bebişlerine kavuşacaksın Allah yardımcın olsun bebeklerin hep seninle olsun inş heycan var mı :))

saol canımmm benim seninde böyle bi günde gelmen çokk süper oldu beni uğurlamaya gelmiş gibi dur üstüme alınıyımmm varmı ne demek sanki ilk defa yaptırıyorumm yaaa

canım bence sende ananas yeme hem iğne hem hap kullanıyoruz .nar suyuda içme artık transfere bir kaç gün kala bırakılıyor rahim kalınlaştırdığı için tutunmayı engelleyebilirr

tamam canım ona göre ziyaret saatini ayarlarız diye sordum hem sen dinlenmiş olursun

mikrommm sen gebzedemi oturuyorsunn ya uzak gerçekten geç kalma canım

kalmam canlarım benimm geliyor eşimmm

canım bence nar suyu ve hurma yemesen daha iyi olur.
Bebeklerin sımsıkı tutunsun sana inşallahhh

hakkından hayırlısı olsun mikrom inş kucagına alacagın bebişlerin olur bu 14 tanenin içinde cnmm

hayırlı olsun haappy inş sonuna kadar devam eder 3 de sonrada üçüz bıdıklarını kucaklarsın inşşşşşşşşşşşşş

ohh maşallahhh cnm sayın çok iyi inş 9 da sonuna kadar devam eder cnm durumun nasıl oldu biraz daha iyisindir inş dikkat et kendine cnm

Gel mikrom birlikte ağlayalım

Kızlar 1-2 haftaya eltimin doğum haberini alırız, kesin benim çeşmeler durmaz. Oraya gidince nasıl olacak bilmiyorum

oofff sorma incim ya bu çok zor oluyo işte benimde 2 eltim hamile biri 3 ye biri 4 ye haziran ve agustosta dogumları o aylar benim için çok çok kötü olacak napsam diye kara kara düşünüyom uzak dursam olmuyo sık sık ta gitmek bana zor geliyo evler aynı sitede olunca gelmiyo derler off ALLAHIM inş o zamana kadar bende hamiş olurum bu tedaviyle

dışardan hep kıskanıyormuşuz gibi görünüyo ama ilgisi yok kıskanmak deil imrenmek bizimki o bebişe bakınca benim aklından sadece dua etmek geçiyo banada isteyen herkesede nasip et rabbim diyorum ama anlamıyolarrr

hilbur hayırlı olsun canım gününüz belli olmuş ayy çok heyecanlı yaa deniz ve derin geliyooo inş saglık bi şekilde dünyaya gelirler sonrada kucagında yeni bi hayata adım atarlar cnmm herşey diledigindende çookk güzel olsun sen hak ediyosun banada duaa et dogum anında cnm dogum masasındaki dualar gerçekleşirmiş kabul olurmuş

kızlar benımde test tarhım 13 şubt insallah bebeklerımız bızımle bırlıktedır.bazen yokmuş gıbı gelıyor.bazen ıcımde bılmıyorum kı insallah tutunmusdurlar sım sıkı

hayırlısıyla inş sım sıkı tutunurlar sana cnm

evet çok az kaldı her şey güzel
ama neden bende hiç belirti yok
du et olurmu akasyam benimle
olsunlar kafam çok çok rahat
başından belli hiç sitres yok

stres yapma nurme herşey olacagına varıyo ama inş sen mutlu haberi alıcaksın

aradımmm ama sizi arıycaklarr diyoo bir terslik olmazsa saat 5-5:30 gibi yapılacak transferiniz dedi

ayyyy mikroo büyük gün geldi sonunda rabbim yardımcın olsun inş bebişlerin sım sıkı tutunacak sana hiç bırakmıycak 9 ay sonra kucagına gelecek çok heyecanlı yaaaa dualarımız seninle

hayırlısı olsun üzülme kalan saglar senin bebişlerin olsun inşşş

mikrom allah yar ve yardımcın olsun inşallah iyi geçer tırasferin ve yavruların sımsıkı tutunur sana

saol canımm inşş...dualarınızı bekliyorummm

mikro sen yarım saatte nasıl gidyorsun biz araçla Avcılardan yarım saate anca gidiyoruz oda trafik yoksa ki eşimde baya hız yapıyo aslında..geç kalma canım

gidiyoruz canım ama bilemedin 45 dk

Mikrom kuzuların sıkıca tutunsun, pozitifinle şenlenelim inş. Sonra gelsin sırayla keseler, kalp atışları, ultrasonlar, tekmeler Bu özlem bitecek inş.

aminnnnn inşş....

aminnn inşallah akasyam tez zamanda hayırlsısıyla darısı sana olsun bitanem

herşey çok güzel olucak allahın izniyle mikrommm

ben bol bol mandalina portakal yemiştim canım

inş.. canım bizde senin peşinden geliriz allahın izniyleeee

canım bence nar suyu ve hurma yemesen daha iyi olur.
Bebeklerin sımsıkı tutunsun sana inşallahhh

canım nar suyu tamamda hurma neden merak ettimm

ay mikrom sen hala iştemisin kuzum böyle bir günde nasıl çalışıyorsun

kesinlikle üstüne alınmalısın transfer tarihi belli olmuştur dedim ve hilburun doğumunu merak ettim varmış daha doğuma kısmet olursa onun yanına giderim kızanı ve kızçemi göreyim

ben artık wınlıyım dayanamadım aldım walla bugün. iyiyim canım çok şükür sen nasılsın war ya yetişemiyorum size sayfa çoştukca çoşmuş allah bebek haberleriyle daha çok coştursun

bak bu habere çok sevindimmmm

aminnn canım inş...ay inş... kızlarrr sizlerden allah razı olsunnnn sevincimi heyecanımı paylaştınız hakkınız çokkkk

canım hurmada rahim ksalarını gevşetiyor diye biliyorum
genelde normal doğum yapacaklar için son aylarda hurma yiyin derler rahmin kolay açılması için

ben artık wınlıyım dayanamadım aldım walla bugün. iyiyim canım çok şükür sen nasılsın war ya yetişemiyorum size sayfa çoştukca çoşmuş allah bebek haberleriyle daha çok coştursun

Süper olmuş :) Güle güle kullan güzelim Bağımlı olduk buraya

Hey maşallah 3 ve 4 he Allah sağlık sıhhat versin, güzel günlerde büyütmelerini nasip etsin inş.
Canım inş. senin de ikiz haberini alırız o güne kadar.

kızlar yiyorum işte bikaç dilim ananan ve kiviyi birlikte yiyorum nar suyunu gece yatmadan yada sabah işe gelmeden içiyorum hurma okuyup öyle yiyordum son 1 tane kaldı onuda yiyim daha yemem kabak çekirdeğinide araya sıkıştırıyorum işte karnım davul gibi:))) herkes dedikodumu yapıyormuş hamile falan diye çok hoşuma gidiyo ya inşallah devamı gelir:))))

ananas ve narı iptal ettik :)

Cananım senin kontrol 15'inde mi 16'sında mı?
16'sında olursa süper olur. Zambak, hilbur, sen... İnş. benle mikro da gelebiliriz.

Son düzenleme:
ay mikrom sen hala iştemisin kuzum böyle bir günde nasıl çalışıyorsun

çalıştım işte kuzum sormaa

kesinlikle üstüne alınmalısın transfer tarihi belli olmuştur dedim ve hilburun doğumunu merak ettim varmış daha doğuma kısmet olursa onun yanına giderim kızanı ve kızçemi göreyim

daha sık karşılaşırız artık

canım hurmada rahim ksalarını gevşetiyor diye biliyorum
genelde normal doğum yapacaklar için son aylarda hurma yiyin derler rahmin kolay açılması için

canım annem de bana hergün bir hutmaya meryem suresini okuyor bende yiyorum sıkıntı mı yani şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…