ananas ben yiyodum bi dün yemedim ananas yemek zararmı veriyo bide bi avuç kabak çekirdeği ve nar suyu içiyorum bi hurma yiyorum inciri kestim çatlatmadan sonra yapmadım kivi yiyorum iyi gidiyormuyum kızlar ne yemeyim ne yiyeyim şimdi ben:))
aminnn inşallah akasyam tez zamanda hayırlsısıyla darısı sana olsun bitanemMaşallah onlaraTek ya da çift olsun sağlıkla kucağına al gerisi farketmez canım.
Mikro canım dualarımızdasın.. Hayırlı bir günde, böyle yağmurlu , bereketli bir havada gelecek kuzucuklar..
herşey çok güzel olucak allahın izniyle mikrommminş... canımmm evet herşey nasip kısmett rabbim inş...ellerimizi boş çevirmezzz
saol canımm allah razı olsunnn
onları listeme ekledimm zatenn canım
ananas ben yiyodum bi dün yemedim ananas yemek zararmı veriyo bide bi avuç kabak çekirdeği ve nar suyu içiyorum bi hurma yiyorum inciri kestim çatlatmadan sonra yapmadım kivi yiyorum iyi gidiyormuyum kızlar ne yemeyim ne yiyeyim şimdi ben:))
Canım benim bugün büyük gün bebişlerine kavuşacaksın Allah yardımcın olsun bebeklerin hep seninle olsun inş heycan var mı :))
canım bence sende ananas yeme hem iğne hem hap kullanıyoruz .nar suyuda içme artık transfere bir kaç gün kala bırakılıyor rahim kalınlaştırdığı için tutunmayı engelleyebilirrananas ben yiyodum bi dün yemedim ananas yemek zararmı veriyo bide bi avuç kabak çekirdeği ve nar suyu içiyorum bi hurma yiyorum inciri kestim çatlatmadan sonra yapmadım kivi yiyorum iyi gidiyormuyum kızlar ne yemeyim ne yiyeyim şimdi ben:))
tamam canım ona göre ziyaret saatini ayarlarız diye sordum hem sen dinlenmiş olursun
mikrommm sen gebzedemi oturuyorsunn ya uzak gerçekten geç kalma canım
Cananım hoş geldinNasılsın?
Bugünkü kaçamak nereden
evet canım benim kuzuların biri veda etmiş 14 taneyle ilerliyoruz ama yarın önemli dedi bakalım artık.yarın transferiniz olur dedi 11 den sonra arayıp haber veririz dediler.birde göbekten clexan aypıyorum ya bugünkü şişti fındık gibi sertleşti korktum hemen tekrar aradım aynı yere denk gelmiştir soğuk komleks uygulayın dedi aradkoldan bacakatan yaptırın eşinize dedi
evdeyim bugünde bilgisayarı yeni açtım biraz evi toparladım.sizinle sohbete geldim.hastaneden aradılar üç embiriyomda döllenmiş çok şükür,tabi yarın belli olc
ak herşey kalite durumları çok mutlu oldum ağladım ağladım hayal kurdum hepsi olursa bize bu ev yetmezki yeni evede çıkmak lazım.üçüzlerim benimmmm...
canım arkadaşlarım
bugün aradılar 9tanesi döllenmiş.kaliteside yarın beli oluyomuş galiba.bişey sorcam.iki ay sonra nasip olursa transfere 9tanesinimi çözüyolar.hangisi kaliteliyse onumu transfer ediyolar.mikrom happy çok mutlu oldum canım en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz inşallah.çok öpt hepinizi kızlar.ya varya een yakın akrabadan daha yakınsınız.yazılarınızı okumadan duramıyorum bağımlılık yaptınız.
Gel mikrom birlikte ağlayalım
Kızlar 1-2 haftaya eltimin doğum haberini alırız, kesin benim çeşmeler durmaz. Oraya gidince nasıl olacak bilmiyorum
kızlarrr bizim gönlümüzü kalbimizi rabbim biliyorr kıskanmaktan öte onlara nasıl yardımcı olabiliriz diye düşünüyoruz eminim sizlerde öylesinizdir insanlarında anlamalarını beklemeyin anlamazlar siz sadece nasıl mutlu oluyorsanız öyle davranın gitmek istemiyorsanız gitmeyin aksine mutlu oluyorsanız gidin gönlünüzü tatmin edin rabbim er geç bizleride mükafatlandıracak inş...banada birisi demiştiki siz suları bile boşa harcıyorsunuz yani eşlerimizle çok afedersiniz ama sadece çocuk için birlikte oluyormuşuz gibi:))
merhaba kızlar ,kontrolden geldik...nstde yine sancı var 3 saatte 1 nidilat almamıza rağmen 70 vuran sancılar var malesef...
ve doktor 16 ŞUBATTA alalım bebekleri seni daha fazla zorlamayalım dedi.tabi o zamana kadar aksi bişey olmazsa dedi...33+5 olucaz 16 şubatta.hayırlısı.sanki tarih verilince biraz rahatladım.önümü gördüm.umarım bebeklerim ve benim için iyi olan budur...hepiniz için dua ediyorum umarım benden daha dayanıklı
olursunuz..
İNCİ....yazdıklarına inanmıyorum.ağlıycak bişey yok ama sen yinede ağla içinden geliyorsa.herkesten çok al o bebişi kucağına...senin hasretin var kime ne..rabbimin yazdığı kader kiminin 1günde kiminin 15 yılda nasipten ötesi....bütün duygularımız ve yaşadıklarımız bizim hazinemiz kızlar...hikayemiz...kendi hikayemize sahip çıkıcaz...kime ne...belki 1 ayda bebeklerimizolsaydı eşlerimizle bağımız bu kadar kuvvetli olmıycaktı ...allah korusun ben bunada dayanamam ki...herşey güzel olucak..sen kendini rahat bırak.kasma.sıkma kimseye...sen ol...sen en güzel annesin benim tanıdığım..en hetnekli en becerikliii.en çalışkan...:) öpüyorum..
MİKRO 81... işte masal başlıyor güzel arkadaşım....tertemiz bi sayfa açılıyor yarın senin için...bu sefer farklı inan bana.kaderegüven.rabbime teslim et yüreğini....kaderini onun ellerine bırak...sterste yap kız:) ne olcak ki...en güzel bebekler senin olsun...3-5-7-10 allah versin kuzum o herşeyi ayarlamıştır:) karnım kasıldıkça allahım diyorum aynılarını mikromda yaşasın.doğum sancıları çekmeye nasip et inşallah diyorum:) kızma bu duayı çok sevdim:)
beni merak eden herkese teşekkürler...
EMBRİYOLARI OLANLAR ANNEMM YERİM SİZİN KUZULARINIZI YA BENNN...az kaldı geliyor tepikler...
kızlar benımde test tarhım 13 şubt insallah bebeklerımız bızımle bırlıktedır.bazen yokmuş gıbı gelıyor.bazen ıcımde bılmıyorum kı insallah tutunmusdurlar sım sıkı
evet çok az kaldı her şey güzel
ama neden bende hiç belirti yok
du et olurmu akasyam benimle
olsunlar kafam çok çok rahat
başından belli hiç sitres yok
aradımmm ama sizi arıycaklarr diyoo bir terslik olmazsa saat 5-5:30 gibi yapılacak transferiniz dedi
hastaneden aradılarrr saat 4 te orda olmamızı söyledilerr nur hanım yapacak transferimi embryocuklardan bir kaç tanesi daha veda etmiş heralde ama gidince öğrenicem net bilgiyi ben hasta danışmanıyım dedi ama 10 tane falan gözüküyor dedi
mikrom allah yar ve yardımcın olsun inşallah iyi geçer tırasferin ve yavruların sımsıkı tutunur sana
mikro sen yarım saatte nasıl gidyorsun biz araçla Avcılardan yarım saate anca gidiyoruz oda trafik yoksa ki eşimde baya hız yapıyo aslında..geç kalma canım
Mikrom kuzuların sıkıca tutunsun, pozitifinle şenlenelim inş. Sonra gelsin sırayla keseler, kalp atışları, ultrasonlar, tekmelerBu özlem bitecek inş.
aminnn inşallah akasyam tez zamanda hayırlsısıyla darısı sana olsun bitanem
herşey çok güzel olucak allahın izniyle mikrommm
ben bol bol mandalina portakal yemiştim canım
canım bence nar suyu ve hurma yemesen daha iyi olur.
Bebeklerin sımsıkı tutunsun sana inşallahhh
canım özel arabayla yarım saate ordayız ben işyerindeyim ya biraz daha yakınım ayrıca 2,5- 3 gibi çıkıcazz:)) kalbimm güm güm güm
o zaman sen bir sorsaydın canım doktora .
güzel kalanlar olursa dondururum canımm
allah razı olsun canımmm kızlarrr çokk heyecan bastı yineee
ben artık wınlıyım dayanamadım aldım walla bugün.iyiyim canım çok şükür sen nasılsın war ya yetişemiyorum size sayfa çoştukca çoşmuş allah bebek haberleriyle daha çok coştursun
hakkından hayırlısı olsun mikrom inş kucagına alacagın bebişlerin olur bu 14 tanenin içinde cnmm
hayırlı olsun haappy inş sonuna kadar devam eder 3 de sonrada üçüz bıdıklarını kucaklarsın inşşşşşşşşşşşşş
ohh maşallahhh cnm sayın çok iyi inş 9 da sonuna kadar devam eder cnm durumun nasıl oldu biraz daha iyisindir inş dikkat et kendine cnm
oofff sorma incim ya bu çok zor oluyo işte benimde 2 eltim hamile biri 3 ye biri 4 ye haziran ve agustosta dogumları o aylar benim için çok çok kötü olacak napsam diye kara kara düşünüyom uzak dursam olmuyo sık sık ta gitmek bana zor geliyo evler aynı sitede olunca gelmiyo derler off ALLAHIM inş o zamana kadar bende hamiş olurum bu tedaviyle
dışardan hep kıskanıyormuşuz gibi görünüyo ama ilgisi yok kıskanmak deil imrenmek bizimki o bebişe bakınca benim aklından sadece dua etmek geçiyo banada isteyen herkesede nasip et rabbim diyorum ama anlamıyolarrr
hilbur hayırlı olsun canım gününüz belli olmuş ayy çok heyecanlı yaa deniz ve derin geliyooo inş saglık bi şekilde dünyaya gelirler sonrada kucagında yeni bi hayata adım atarlar cnmm herşey diledigindende çookk güzel olsun sen hak ediyosun banada duaa et dogum anında cnm dogum masasındaki dualar gerçekleşirmiş kabul olurmuş
hayırlısıyla inş sım sıkı tutunurlar sana cnm
stres yapma nurme herşey olacagına varıyo ama inş sen mutlu haberi alıcaksın
ayyyy mikroo büyük gün geldi sonunda rabbim yardımcın olsun inş bebişlerin sım sıkı tutunacak sana hiç bırakmıycak 9 ay sonra kucagına gelecek çok heyecanlı yaaaa dualarımız seninle
hayırlısı olsun üzülme kalan saglar senin bebişlerin olsun inşşş
saol canımm inşş...dualarınızı bekliyorummm
gidiyoruz canım ama bilemedin 45 dk
aminnnnn inşş....
inş.. canım bizde senin peşinden geliriz allahın izniyleeee
canım nar suyu tamamda hurma neden merak ettimm
ben artık wınlıyım dayanamadım aldım walla bugün.iyiyim canım çok şükür sen nasılsın war ya yetişemiyorum size sayfa çoştukca çoşmuş allah bebek haberleriyle daha çok coştursun
oofff sorma incim ya bu çok zor oluyo işte benimde 2 eltim hamile biri 3 ye biri 4 ye haziran ve agustosta dogumları o aylar benim için çok çok kötü olacak napsam diye kara kara düşünüyom uzak dursam olmuyo sık sık ta gitmek bana zor geliyo evler aynı sitede olunca gelmiyo derler off ALLAHIM inş o zamana kadar bende hamiş olurum bu tedaviyle
ay mikrom sen hala iştemisin kuzum böyle bir günde nasıl çalışıyorsun
kesinlikle üstüne alınmalısın transfer tarihi belli olmuştur dedim ve hilburun doğumunu merak ettim varmış daha doğuma kısmet olursa onun yanına giderim kızanı ve kızçemi göreyim
canım hurmada rahim ksalarını gevşetiyor diye biliyorum
genelde normal doğum yapacaklar için son aylarda hurma yiyin derler rahmin kolay açılması için
beyazım canımm nasılsınn senin o korkular heycanlar 16 şubata kadar tavan yapar hiç korkma bebeğin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?