- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Ayy ne guzel yaaa allahım en kısa zamanda bizede nasip eyle.... Acaba hangi doktor yaptıracak dogumu bilen var mı
Sbl hatirliyrm seni sorun neydi canım
sorun spermler canım çok az ve çok bozuk
iki denemem var negatif hemde direkt negatif yani hamilelik nedir bilmiyorum
üçüncü için bekliyorum neyi bekliyorum bende bilmiyorum
kızlarrrr
pozitif pozitif pozitifffff
Allahım butun arkadaslarıma nasıp etsın dualarımdasınız canlar
kızlar tutmayın beni ben hemen memoriala gidiyorum cok gaza geldim sanki gitsem hemen donuste hamile kalacakmısım gibi bir his var içimde
medical tebrik ederim canım Allah hayırlsı ile kucagına almayı nasip etsin
hilal Allah yardımcın olsun canım bizlere dua et dogum esnasında diyecem de uyuyarak mı alınacak
kızlar baska bir arkadas daha vardı galiba bgn hamile haberi alan ama ben gene unuttum tüm hamile oldugunu ogrenenleri tebrik ederim inş Allah hayırlısı ile kucaklarınıza almayı nasip etsin bizlerede hayırlı zamanda hamile kalabilmeyi nasip etsn hilburumada hayırlı dogum nasip etsin
incim yarın mı gitmeyi dusunuyorsunuz ogleden sonra giderseniz bende gelmek istiyorum hilale goreyim derinle denizi hemde sizinle tanısırım ama yatılı misafirimde gelecek artık birşekilde ayarlamam lazım
hepinizi cokkk seviyiorum inş hepimiz hayırlı haberler veririz en kısa zamanda
nurmenin haberini dun mu ne almıstım galiba onada cok sevindim
canım okul basladı nasıl gideyim bu saatten sonra bebiş tutsa bile okulda Allah korusun düşer cocuklar cok fena yoruyor beni
tamam canım ben sabah okulda oluyorum artık telden takip edebilirsem forumu bende katılmak istiyorum size
buarada incim cok ozledik seni kacgundur yoksun
Rapor alamaz mısın :26:
Tatile girer girmez başla o zaman.
Ben de zor dayanıyorum
Ben de sizi özledim canım
Özelden numaramı yazıyorum sana
Evet neyi bekliyorsun
Ya kızlar beklemeye nasıl dayanıyorsunuz :26:
biri benim kolumdan tutup götürsün diye bekliyorum
ikincide çok ümitliydim ben negatif alınca bi hafta kendime gelemedim eşim dahil kimseyle konuşmadım ,çok korkuyorum sanırım yine aynı şeyleri yaşarım diye,,bazende olmadı işte zorlamanın ne anlamı var demekki rabbim böyle istedi diye düşünüyorum
karışık yani melankoliiii
Arkadaşalr merhaba ;
birşey sormk istiyorum.
Benim çarşamba opum vardı sonuç negatif döllenme olmadı 2 - 3 ay içinde yeni tedavi dediler doktorum Semra hn la görüşme ayarlayıp arıycam dedi bu gün aradılar tele yetişemedim sonra 4 defa hastaneyi aradım hiç kimsenin haberi yok bunlar beni ne zaman ararlar bir de 2. denemede maliyet olarak sadece ilaç ücretleri mi oluyo yoksa tedavi ücreti sil baştan tekrar mı ödeniyor ?
Lotusum hoş geldin, geçmişe dalma ben sana müjdeleri vereyim
nurme ve medical hamile, ikisinin de değeri ikiz gibi görünüyor
hilbur 15 dakika sonra doğuma giriyor
Ne guldum yaa...allah ta seni guldursun.baktim sayfalar yigilmis asagiya baktim sen varmisin diye ozet isteyecektim yalan degil.sen olmayinca basladim okumayaatlaya atlaya sayfanin sonuna geldim.baktim yazmissin.hangi ara geldiysen
Hil_bur un bebeisler dunyaya merhaba demislerdir bile,simdi doktor muayene ediyordur...ay ne heyecanli...saglikla hemen evlerine donerler insallah...darisi hamislere,isteyen herkese..
Nurme,mexical tebrikler...guzel haberler basladi..incim cok geciktirme sende doktor onay verdigi gun basla..heyecanlandim.ne cok istiyorum akasyadan senden dogum haberlerinizi almayi...insallah...
Hapy mikro sizler nasilsiniz?insallah pozitiflerin ardi kesilmez .
Biri daha test yapacakti bugun Lep....sonunu hatirlayamadim...acep kacirdim mi haberini?
doktorumu da aradım o da randevu için aramışlardır geri arattırırım dedi ancak 5 saat oldu geri arayan yok bir de bizden aldıkları 2100 euronun içinde embriyo yerleştirme de vardı ancak döllenme olmadığı için o yapılmadı onun parası ne oluyo geri mi ödeniyo
Amin hepimizi gülelim inş. Sen okumaya başlamadan önce iyice bak buralarda mıyım diye
Bekler miyim canım yaSağlığım el verdiği an başlayacağım inşaallah.
Şenlendireceğiz topiği Allah'ın izniyle...
Evet Lep yapacaktı ama yazmamış. İnş. pozitiftir.
ehtcan da vardı, gününü bekliyor biz de yaptır diye baskı kuruyoruz kıza
Kutuna bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?