Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Mummu aslında dogru o paranin icinde transferde var bence iade etmeliler bir kısmını bence merkezi arayıp bu konuda bilgi alabilirsin

Incim net yavas yeni gordum.kalpkalbe karsiymis...
Akasya sigortadan bahsetmissiniz.benimde dogum limitliydi.bebek limitsizdi.oglum dogdugunda sigortasi basladi sigorta sirketi erken dogum oldugu icin kuvez ve dogumdan kaynakli saglik sorunlari kapsamimizda degildir dedi.erken dogdugu icin 1sene boyunca sadece rutin muayne ucretleri dahilimizdedir dediler.ne kotu ..allahtan kuvoz saglik sorunu olmadi.

Sbl aslında merkez sperm konusunda cok basarili yani ben böyle biliyorum baska bı neden solemediler miii

yok cnm başka bi neden ,tek görenen sorunumuz bu
bende hiçbişi gözükmüyor zaten sadece rahim biraz sola doğruymuş ama nur ve aynur hanım bunun tüpte hiçbir sorun oluşturmayacağını söylediler
evet erkek infertilitesinde çok başarılılar ama ben iki kere negatif alınca bitürlü üçe başlayamadım,
buarada benim önceki denemelerim memorialda değil

Mummu aslında dogru o paranin icinde transferde var bence iade etmeliler bir kısmını bence merkezi arayıp bu konuda bilgi alabilirsin

Aradım onlar bana geridönüş yapacaklar

Bekliyorum olmadı yarın hastaneye gidicem iade kısmında değilim o da elbet çok önemli ama bu ikinci tedavi aşaması heyecanlandırıyor beni zaten cumadan beri boğazımda bir düğüm gitmedi gitmedii

İncim eline sağlık ya harika olmuş darısııııı sizeee oy ben yerim abi ve ablayı

hilal doğumdan çıkmıştır ayılmaya çalışıyordur şimdii:)
rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularını inşallah
hoşgeldiniz derin&deniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…