Memorial Şişli tüp bebek 2016

Ben bir yıldır tüp bebek yaptırıyorum yasım 29 pkoluyum tüplerim kapalıydı iki sefer başarısız oldu. Semra kahraman tüplerimi aldı. Ardından bu sefer 3. Transfer Oldum 13 temmuzda transfer olmuştum.tuttu çok şükür
22 temmuzda ilk beta hcg sonucum 365
Bugünde ikinci sonucum 958
Masallah yüksek yüksek gidiyo galiba ikiside tuttu
İyi bir merkez ben ilk buraya gittim Başkada biryere gitmedim. Çok kişiden duyuyorum bahçeci ve acıbadem maslak beğenmeyip buraya gelen gördükçe inancım daha cok arttı Memorial Hakkı'nda. Üstelik ikinci denemem de hiç tutmamasına rağmen. İnşallah tamamına erdirir rabbimde kurtulurum hastahanelerden artık :))))

Bende pkos hast ve tüplerim kapalı. . Ilk böyle denemek istedi eger iyi sonuç olmazsa tüplerini alcam dedi... inşallah gerek kalmaz... benim 4 denemem olucak..
Ama semra han ilk tedavi.....

Bende pkos hast ve tüplerim kapalı. . Ilk böyle denemek istedi eger iyi sonuç olmazsa tüplerini alcam dedi... inşallah gerek kalmaz... benim 4 denemem olucak..
Ama semra han ilk tedavi.....

Tutmazsa kesin aldır Canım. tıkalı tüpler zaten işe yaramıyor.rahim filminde gözükmeyen karanlık biryer orası , kimbilir engelleyen şey belkide tüplerin. Allah bize fazla fazla yumurta vermiş ama tüpler tıkalı
Bende Laparoskopi oldum bu mayısta 5 binlira tuttu ameliyat komple.. alınan tüpler patalojiye gidiyor hepsi içinde
Birkerede kurtuluyorsun. sonra denememde tuttu Masallah inşallah hep böyle gider.

Ayyy canımm benim çokk sevindimm. Ne garip bir duygu insan bir başkası bile olsa nasıl seviniyorr oh be diyorum o kurtuldu en azından o kavuşacak allahın izniyle bebeğine. Allahım bizede hayırlı sonuçlar almayı bebeğimize kavuşmayı nasip etsinn İnş sıkı sıkı tutunur sana bebişinn rabbim eksikliğini yaşatmasın birdaha inşşş Sabrın sonu selamett ama yürek dayanmıyorrr bizde eylül gibi memorialda ayşe hanımla başlayacağız inş. Yarın ön görüşmeye gidiyoruz eşimle semra ayşe hanımla eşime azospermi teşhisi konuldu. bizde bahçeciye gittik bir dolu hastahane araştırdık ama memorial bana daha güvenilir geldi. Yarın görüşmeye gidicez eğer bir aksilik görülmezse eylül 1 2 gibi adetimle başlayacağız

bende c.tesi bahçeci ile görüşeceğim nasıldı? 10 ağustosta da semra kahramana memorial şişliye aldım randevu, acıbadem ile görüştüm bu üçü arasında karar vereceğim bakalım c.tesi ne dicek bahçeci bana. Bahçeci de hangi dr ile görüştün canım bi de nasıl geldi sana ortam?

Şimdi ben bir daha ki adetime tüp bebeğe başlayabilirsem bi aksilik olmazsa bayrama denk gelmesi muhtemel oluyor transfer işleminin nasıl olur o zaman acaba bayram zamanı???

Darısı senin basına Canımm. cok saol.
Ayşe hanım cok tatlı bi doktor o benim doktorumdu. Sonra yücel beye geçtim ama nerde görsem öper sarılır cok Can'dan bir doktor.

İnşallah Hakkı'nda hayırlısı olur.
Benim
İlk transferimdeki Bebek'te tutmuştu 37 gün olmuştuk. Komşu akraba soranlara hamileyim diyordum. kanama ile düşürdüm Canım. İkinci hiç tutmadı iki embriyo transfer edilmişti birde benim embriyolar sıkıntı yok gayet iyi diyorlardı çözülmeden sonra. Tutmadı
Benim gibi cok insan bunu yasıyor. Nekadar da merkez iyi olsun birşey olmuyorsa olmuyor ama ben cok ısrar ettim maddi güç imkan verdiği sürece ara vermeden tekrar denedim.
ısrar ettim iki embriyo koyun diye, şuan 35 olduk. Ama cok korkuyorum bugünlere dikkat. İlk bebeğim bu günlerde kaybetmiştim. İnşallsh bu ikisinin kısmetidir yasamak.

İnşş canım benim durumundan haberdarr et yine bizi :))

Canım bizim sıkıntımız azoospermiydi İlk denememiz olacak bu bizim ilk bahçeciye gittik internette okadar iyi yorumlar okudum ki bir an bile tereddüt etmedim. Bizimle ilk ilgilenen ürolojiden tansel kaplancan dı eşimin ozaman kromozon sonuçları çıkmamıştı süreci sorduk cevap alamadık bunlar için çok erken dedi ama ilgisizlik olarak düşünmedim kızdım kendime hakkım yokmuş gibi merak etmeye düşündüm baya içerlemiştim ozaman onların tavırları yüzünden. Çünkü kromozonda bir sıkıntı varsa tüp bebek yapamayız demişti bize tansel bey neyseki sonuçlar çıktı hormonlarımız dengeli kromozonlarda da birşey yok dedi tansel bey 2. kez gittiğimizde bizden INHIBIN-B diye bir test istedi daha ilgiliydi haklarını yiyemem mail attım dönüş yaptılar. Kendi adıma tedaviye başlamadığım için iyi yada kötü diye değerlendirmek istemiyorum. ama çok yoğun ve kalabalık bir merkez kendimi oraya ait değilmişim yabancıymışım gibi hissettim saatlerce doktoruma sıra gelsin diye bekledim abartısız 2. gidişimde tansel bey bizi tamamdır artık dedi kadın hastalıkları doktoruna yönlendirdi. 11 den 2 buçaka kadar kadın hastalıkları doktoruyla görüşmek için bekledim bana sonuçlarıma bile bakmadan omega3 ve vitamin verdi adetiniz başladığı ikinci günü gelin dedi sadece ama daha iyi bir yer yokmuş gibi düşünürken arkadaşım memoriala gitmemi önerdi o şuan ayşe hanımla başladığı tedaviden sonra 6 aylık hamile prensesini bekliyor binn şükür. Ben niyazi emre beyle görüştüm memorialda tevafuk seçtik doktoru eşimle şaşırdık kaldık biz sormadan anlattı tek tek muayne etti sordu söyledi tek tek herşeyii eşim şeker hastası insülün kullanıyor onun hakkında bile öneride bulundu. Hemen bir dosya açtı bize anneme babama kadar bir dolu bilgi istedi. Ben öylesine içimizde kalmasın diye gittiğim memorialda tedaviye başlamaya karar vererek çıktım. Tedaviye ayşe hanımla başlamak istiyoruz henüz daha kimseyle görüşmedik. Yarın rendevularımız var hem kadın hastalıklarına hem ürolojiye inş hakkımızda hayırlı olur canım benim. Belki faydası olur diye çok uzattım ama işin özü nereye gitmek istiyorsan git görüş canım nereye kendini yakın samimi hissedersen orada başla ama memorial okuduğum kadarıyla işini bilen bir merkez birde herzaman diyorum. Doktorlar vesile rabbim ne zaman ol derse ozaman olacak

Şimdi ben bir daha ki adetime tüp bebeğe başlayabilirsem bi aksilik olmazsa bayrama denk gelmesi muhtemel oluyor transfer işleminin nasıl olur o zaman acaba bayram zamanı???

Canım aynı şeyii bende düşünüyorum. Benimde ağustosun sonuca yada eylülün 1 i 2 sine falan gelecek adetim bayrama denk gelirse aksaklık olurmu diye endişelenmiyor değilim. Yoksa merkezler açıkmış ama işte doktorlar personel tam kadro ordamı oluyor bunun bize bir etkisi olurmu kafamda deli sorular

ben de aldığım duyum okuduğum yorumlardan memoriala sıcak bakıyorum ama bakalım görüşme sonunda ne düşüneceğim 10/08 de memorial kahraman ülker ve semra kahraman ile görüşeceğim bu c.tesi de bahçeci fulya ile bu yerleri seçmemizin nedeni en iyi laboratuvar efendim deneyimli eller falan filan ee bayram tatiline kadro nasıl olcak o çok önemli sırf bunun için bi sonraki adetimi bile bekleyebilirim ama bir yandan da tayin durumumuz var halihazırda istanbulda iken of of kafamda deli sorular yani :))

sağol ayrıca ayrıntılı yazmışsın bahçeciyi de canım benim

Bugün gittiğimde bunlarıda sorucam canım benim mutlaka yazarım. Ben aylardır kardeşimin düğünü yok iş güç derken zaten yeterince bekledim sabırsız davranmak istemiyorum ama artık dayanmaya gücüm kalmadı bugün adetimin 2. günü gittiğimde bile başlayabilirim aslında ama iş güç organize edemiyorum hakkımızda hayırlısı inş sabrımızı mükafatlandırır rabbim hastanelerde sürünmeyiz. Kendim ikna oluyorum bu sefer başlıyorum tek tek herşeyi eşime anlatmaya ikna etmeye biz bu durumu hayatımıza ilişkimize yansıtmadık hiçbir zaman ama erkekler herşeyii çok daha zor kabulleniyor stres yapıyor ben bir yorulacaksam 2 yoruluyorum bu sefer allahım yardımcımız olsun

canım sizin tüp bebek yaptırmanızdaki sebep neydi ?? Bu arada meslek neydi

canım sizin tüp bebek yaptırmanızdaki sebep neydi ?? Bu arada meslek neydi

Sağol canım bekliyorum :)

Canım benim dış gebelik kimyasal gebelik oldu sonra iki aşılama yaptırdım olmadı en son tüp bebek yaptırcakken normal oldu o da düşük oldu ne yazık ki normal yolla sağlıklı gebelik elde edemiyoruz onu anladık yaş 33 eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama morfolojimiz düşük %2 lerde. Rabbim ol derse olacak elbet ama en azından tüp bebekte daha kaliteli sperm ve yumurta seçilmiş oluyor. Düşükte genetik testte yaptırdık eşim ve benim genetik teslerimizde sıkıntı yok ben de pıhtılaşma var ama bebekte genetik bozukluk varmış ondan yaşamazmış zaten 69 XXY diye bişi bir dizi kromozom fazla gelmiş oluyormuş yaşaması mümkün değilmiş. Dediğin gibi biz bayanlar daha içinde yaşıyoruz bu olayın eşim elinden geldiğince anlayışlı olmaya çalışıyor ama benim tedirginliklerimi anlayamıyor ben ince ince merkezdi doktordu şuydu buydu bakıp duruyorum. İnşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar sahibi oluruz canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. İşimize gelince eşimde ben de memuruz ve bu yıl tayin yılımız.

Canım naptin gittin mi Memorial nasıldı? Ben dün gittim Bahçeci ye. Acıbadem maslaktan daha sıcak geldi bana. Cgh önerdi bu Dr da vitamin hapıları verdi. Memorial da gidip karar vericem Bahçeci ve Memorial arasında. Hayırlısı canım.

Canımm gittik cuma günü eşimle ayşe hanım ve semra hanımla görüştüm ben eşimde mehmet murad bey ile görüştü tevafukkk aldığım rendevu adetimin ikinci gününe denk geldi ayşe hanım herşeye baktıı normal hatta iyi gözüküyorsun bugün başlayalım deyince eşimle düşündük taşındık cuma günü başladık. Hakkımızda hayırlısı artık rabbim sesimi duydu sanırım. Bir ay daha beklemeye gücüm yoktu. Bugün iğnelerin 4. günü olacak allahın izniyle amh çok yüksek yumurtaların çok fazla dediler bugün tekrar kontrole gittim. Ohss olabilir yani fazla uyarılabilir yumurtaların dikkat etmemiz gerekiyor dediler gonal f diye bir iğne bir şeker hapı ve folik asit verdiler onları kullanıyorum. bugün arayıp yine iğnenin dozu hakkında bilgi verecekler inş

Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bize:)
senin bayrama denk gelmez o zaman canım hayırlısı ile bi de yöntem olarak ne dedi sadece tüp bebek mi bide sperm seçiminde hangi yöntemi uyguluyorlar acaba? bana genelde cgh yi de öneriyorlar o yüzden hemen transfer olmuyor dondurulup genetiğe gidip sağlıklı olursa transfer şeklinde ama bakalım memorial ne dicek :)
Güzel haberler inşallah Yüce Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bize hep mikro tese önerdiler canım bizimde 10 günlük benim iğnelerimden sonra çatlatma iğnesi vurulup eşimi mikro tese ameliyatına alacaklar eğer sprerm bulunursa devam edebileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…