uyardıgın için saol kaçırmıyım valla bende doktor arıyorum biz şimdi kaç haftalık hamile oluyoruzCanim ikinci muayene ucretsiz iki hafta sonrasina veriyorlar onu kacirma derim. Ilk muayenede birsuru tahlil isticej zaten saglik ocaginda yapip ikinciye onlari goturceksin. Sonra sen istesen de onlar takip etmiyor zaten.12. Ve 20. Haftada da perinatoloji uzmanina gitmeni onerecek.
Hangi hastane belki bana da yakındır anlaştıgınız hastaneBugün mail atmıştım hastaneye cvp geldi.. başka bir doktora da gozukebilirsiniz diye cvp yazdılar. Evet dediğiniz gibi ücretli ve gerçekten bana göre de çok pahalı. Ben evimin yakınında özel bir hastane ile anlaştım. İlk oradaki doktoruma gözüktüm zaten kalp atışlarını duydum. Paket program halinde bütün muayenelerim testlerim doğumum yatısim hepsi içinde..
Hangi hastane belki bana da yakındır anlaştıgınız hastane
uyardıgın için saol kaçırmıyım valla bende doktor arıyorum biz şimdi kaç haftalık hamile oluyoruz
22 aralık son adet tarihim transfer tarihim 10 ocak 5. Gün embryosuSon adet tarihin ne? Baslama tarihi yani.
Benden ilk muayenede 310 aldilar. Ikinci de ucretsiz olacak dedi.
22 aralık son adet tarihim transfer tarihim 10 ocak 5. Gün embryosu
Amin inşallah çekmeyen bilemez hem maddi hem manevi zor.Ama inanıyorum ben rabbim bu kadar emeğin sonucunu karşılıksız bırakmaz. Olmuyorsa da vardır bir hikmeti.Biz insanoğlunun bildikleri sınırlı.Bakalım bu sefer sonuç ne olacak.Rabbim yardımcın olsun, emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Benim de ilk denememde 6 toplandı biri transfer edildi ve sonuç kimyasal gebelik . Dört dondurulmuş yumurtam var Allah nasip ederse onları deniycez.
Allah isteyen herkese nasip etsin..
Raporu geçerli oluyor,ama ilaçlar degilbende sehir dışından istanbula gelmeyi düşünüyorum merkez arastiriyorum..bu merkezin sgk anlasmasi var mi tüp bebek raporu gecerli oluyor mu?
6.250 bin TL indirim,ilk görüşme ücretsiz ama Semra kahraman hanımla görüşmek isterseniz e 450 TL civarı ..Raporlu Tüp bebek fiyatı nedir? İlk görüşme ücretsiz mş?
Çok teşekkür ederim çok detaylı yazmışsınız ALLAH razı olsun.Benim şöyle oldu
İlk muayeneye gittim ücretsiz baktılar. Muayene sonrası kişiye göre Bazı testler istiyorlar . Benden istedikleri testler ;
- Rahim Filmi
-Tam Kan Sayımı
- Fsh, Lh, Tsh , E2 ve Amh hormon testleri
-Trombofili Paneli
Bunlarla beraber ilk adette onları aramamı istediler. Yukarıdaki testlerin hepsini yaptırıp adette randevu aldım.
Daha sonra tedavi başladı
6250 tl hastaneye ödedim
2000 tl ilaçlarım tuttu
6 yumurta toplanıp biri transfer oldu ve geri kalan sağlıklı 4 yumurtayı dondurdum. Onun için de 1900 tl dondurma ücreti ödedim.
Her şey içinde!Çok iyimiş.Tahlil muayne için ayrı ücret mi alınıyor yoksa 6250 tl içinde mi her şey.Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?