Biz Tempo Çağlayan otelde kalmıştık. Hastaneye yürüme mesafesinde. Taksim otellerine göre hem daha uygun hem daha lüks ve konforlu. tavsiye ederim kesinlikle..Merhaba arkadaslar ocak ayi icinde sisli okmeydani memorialda tup bebek tedavisine baslayacagiz hastaneye yakin kalabilecegim 1 yer varmi bilginiz varmi
Sagolun arkadaslar iki secenek arasinda kaldim otel mi yoksa haftalik yada ayli kiralanabilen evler varya hangisi daha iyi olur bilemedim.sizin tedavileriniz nasil sonuclandi memorial daBiz Tempo Çağlayan otelde kalmıştık. Hastaneye yürüme mesafesinde. Taksim otellerine göre hem daha uygun hem daha lüks ve konforlu. tavsiye ederim kesinlikle..
Istanbulun yabancisiyiz sanirim bizde 1+1daire tutacagiz siz nekadar odeme yaptiniz ve kac gun kaldinizBenim ne yazık ki negatif, kimyasal gebelik oldu . Cuma günü son testimi de yapıp göndericem hastaneye bakalım ne diyecekler. Ben 1+1 daire olarak tuttum ama apart otel gibi. Tempo da aklımdaydı aslında ama emin olamadım çevrede gidilebilecek yerler var mıdır acaba diye o yüzden taksimi tercih etmiştim.
Momoriala en son gittigimde dr um yoktu ayse hanimla gorusmek zorunda kalmistim cook iyi bir dr du cok yardimci olmustu banaAyse Karahasanoglu olmasi lazim.. ama dedigim gibi artik memorial da calismiyor
Aynen cok tatli bir doktordu yumurta toplama islemimi o yapmisti ama kismet tranaferim baska doktora kismetmis.. hayirlisi olsunn[/QUO
Amin ins guzel haberlerinide paylasirsin ins eger ozel degilse sizin problem ne bnimkisi hipo hipo
Amin insallah ozel degilse probleminiz nedir benimkisi hipo hipoAmin i
Guzel bi haber verirsin insallah Allah in izniyle olurCanim pko tabi ki.. transferim oldu cok sukur simdi 1 ocaga kadar bekleme asamasina girdim.. hayirlisiyla insallah
bende memorialde 10 ocakda transferim oldu poztif sonuç aldım ben ilk muanemi 8 şubat memoriale aldırdım ondan sonra başka doktora gidicem çünkü bana göre muanesi çok papalı 350 tlArkadaşlar bişey soracağım. Şimdi ben memorial da tüp bebek tedavisini gördüm ve çok şükür 1 ocakta hamile olduğumu öğrendim. Bugün 7 hafta 1 günlüğüm. Şimdi benim gibi hamile kalan arkadaşlar varsa sorum onlara. Siz ilk üç ayinizi memorial da mı takip ettirdiniz başka hastanede mi?? Eğer memorial da ise ucretlimiydi? Teşekkürler..
bende memorialde 10 ocakda transferim oldu poztif sonuç aldım ben ilk muanemi 8 şubat memoriale aldırdım ondan sonra başka doktora gidicem çünkü bana göre muanesi çok papalı 350 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?