Memorialde tedavi olan arkadaşlar gelin bu sürecimizi paylaşalım...

hadi hayırlı olsun bakalım tedavin...

s.a kızlar tedavileriniz hayırlı olur bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inşaallah benm 3 denemmde başarısız ara verdik bakalım benim sorcağim size hastane masraflarınız ne kadar tutuyo euro üstündenmi istiyolar türk parası gecmiyomu dualarım sizlerle:Saruboceq:

canım dün ilk görüşmemizde muayene ücreti ödedik. tedaviye başladığımızda 1900 Euro+ ilaçlar dediler ( ilaçlar 1500 TL civarı dendi ama değişiyor sanırım durumumuza göre) TL ödeyebileceğimizde söylendi Ağustosta başlıycaz hepimiz için hayırlısı

kızlar merhaba;
gözdemm sanırım transferin olmuştur? hayırlı olsun
delimai senden de iyi haberleri bekliyoruz bize de moral olur...
baharnaz senin de şimdiden hayırlı olsun
hepimize iyi şanslar...

Son düzenleme:
kızlar merhaba;
hepimize iyi şanslar...

sağol canım.
inan bende çok istiyorum güzel haber verip size moral olmasını..
inşaallah Rabbim yüzümüzü güldürür..

Kızlar emanetimi almaya gidiyorum.... Çok heyecanlıyım. Bi kaç gün görüşemeyebiliriz.... Hepinizi öpüyorum.. Allaha emanet olun....

kızlar merhaba;
hepimize iyi şanslar...

Saol canım inşallah hepimiz için herşey iyi gider
Gözdemmi bende marak ediyorum

kızlar dün akşam başladım folbiol kullanmaya

bugün sabah yine bir sürü kan verdim ve Glikoz yüklemesi yaptırdım hala bulanıyorum haftaya çıkıcak sonuçlar inşallah güzel çıkar testlerim.

kızlar dün akşam başladım folbiol kullanmaya

bugün sabah yine bir sürü kan verdim ve Glikoz yüklemesi yaptırdım hala bulanıyorum haftaya çıkıcak sonuçlar inşallah güzel çıkar testlerim.

inşaallah test sonuçların güzel çıkar..
tedavine de hayırlısıyla başlarsın..

Merhaba Arkadaşlar,
Biz de Memoril'da tedavi olacağız.Temmuzdaki reglimle başlayacağız.Haziram reglimin 3. günü Hale hanıma muayene oldum.Bana daha önce gittiğimiz 2 merkezde de uzun protokole uygun olduğum söylenmişti.Biz de sorun eşimde.Ancak Hale hanım uzun protokol ve kısa arasında başarı farkının kalmadığını ve bana kısa protokol uygulayacağını söyledi.Biraz kafam karıştı."ıstersen uzun da olur ama başarı farkı yok, rezervin gayet iyi, yumurta adaylarının (tıpdaki adını unuttum) büyüklükleri de eşit dedi" Durum bu.Takriben 13 temmuzda regl olacağım ve süreç başlayacak.ılk tedavimiz.Umarım tedavide olan herkes pozitif sonuç alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…