- 29 Nisan 2023
- 1.402
- 2.732
- 53
- 37
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
Sanki en son tezsiz yüksek lisans oldu yine. Şu formasyon kadar değişen bir şey görmedimFormasyonu bi ara kaldirmişlardi sonra ne oldu bilmiyorum artık her üni açmıyor galiba öyle mi ?
Biz sadece aracıyız bize uğrayıp geri gideceği yere gidiyorEmin misin senin paran mı?
Var mı?
Ben bakıyorum paramız ellerin olmuş
Bakıyorum paramız yok bitmiş dün aldık daha nerde bu paracıklar
Tam olarak hislerime tercüman oldunuz.. Sizin adınıza çok sevdindim darısı biz bekleyenlerin başınızaKesinlikle kafa rahatlığı paha biçilmez, özelde doktora gitmen bile bir problem , maddiyatı geçtim asla kendini biryere ait hissedemiyorsun, kafanda hep şu soru oluyor bu işi kaybedersem napcam , ben öğretmenim ve en minimum şekilde çalışıyorum, benim için en değerlisi evime ve doğacak çocuğuma zaman kalması ve de tatillerin tatmin edici oluşu, bunlar paradan çok daha değerli...
2 senedir eskiden olduğu gibi 1 sene olacak şekilde verildi. Son kararda son sınıf derslerine ekleyeceklerdi. 3 aya düştü.Formasyonu bi ara kaldirmişlardi sonra ne oldu bilmiyorum artık her üni açmıyor galiba öyle mi ?
Ekran görüntüsü alıp duvar kağıdı yapicam resmen11 sene bitti memur olalı bin şükür. öylesine mutluyum ki... evet işim çok çok zor, geceleri kalkip otopsiye gitmek hafta sonları nöbet veya gece 11 gibi işten dönmek zor evet ama ben çok memnunum. Her gün şükrediyorum Rabbım bana memurluğu nasip etti diye. çok çabaladım çok çok. resmen tırnaklarımla kazıdım ve çok şükür kazandım. bir gün bile isyan etmedim işin yoğunluğuna çünkü yerimde olmak isteyen milyonlar var. 14 ü gecesi maaşım yatar, zam oranım ne oldu derdim yok, izin alabilecek miyim derdim yok, rapor alsan işten atan yok... Rabbım her gönülden isteyene nasip etsin amin
Bu yıl sınava giriyor musun canimTam olarak hislerime tercüman oldunuz.. Sizin adınıza çok sevdindim darısı biz bekleyenlerin başınıza
Çift senelerde oluyor bizimkisii. Seneye giricem nasipseBu yıl sınava giriyor musun canim
tesekkur ederim bunlar gerçekler en azından benim açımdan...Ekran görüntüsü alıp duvar kağıdı yapicam resmenharika motivasyonnnnn
Çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin.Atanmak nasıl bir duygu? Açıkçası benim ve milyonların hayallerini süslüyor. Belki çok büyük bir şey değil hatta biliyorum memurlar da gecinemiyor, ama Tr şartları malum bazı bölümler için elimizdeki en iyi secenek. Atandıktan sonra hayatınızda neler değişti? Memur olmaktan mutlu musunuz? Kpss surecinizde sizi en cok motive eden neydi? Herhangi bir tavsiyeniz var mı?
Gerçekten böyle güçlü ayaklarının üzerinde duran kadınlar görünce kendim kazanmış gibi seviniyorum. Tebrik ederim azminizi. Darısı bizleretesekkur ederim bunlar gerçekler en azından benim açımdan...
Ay mesajlariniz öyle iyi geldi ki çok motive edici herkese teşekkür ederim. Gidip gözlerim kapanana kadar test cozucem şimdi bu gazlaÇok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin.
Yıllarca özel sektörde çalıştım çok uğraştım kpss vs.emek verince Allah nasip ediyor.
Atandiktan sonra kişiye eşi dahil çevrenin bakış açısı değişiyor. Özel sektörde eziliyorsun, doğru düzgün iznin olmuyor vs her yönden iyi..
Bizimde öyle aslında ama ben denemek ve soruları görmek için gireceğim. O ortamı yaşamak gerekiyor.Çift senelerde oluyor bizimkisii. Seneye giricem nasipse
Ben çok tattım o ortami o konuda tecrübeliyimBizimde öyle aslında ama ben denemek ve soruları görmek için gireceğim. O ortamı yaşamak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?