- 31 Aralık 2017
- 6.460
- 22.146
- 348
- 28
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Ceycey, geçende bizim ilkokulda bir öğrenci, 3. sınıf, okula bıçak getirmiş. Öğle arasında bi kız öğrencimize bıçak çekmiş. Direkt suçlu olacak bu çocuk büyüyünce. Müdahale edilse ne kadar düzelir tartışılır, müdahale de edilmiyor. 1 hafta okuldan uzaklaştırma cezası verildi. Cezası bittiği gibi havalı havalı, hapisten çıkmış gibi bir edayla okula döndü.aynen öyle hocam.çocuklar çok fena saygısızlar davranış bozuklukları var .öğretmen bağırsa çocuğa ya da en basit sesini yükseltse hopp velisi cırlıyor hemen ya da cimer e yazıyorlar.öğretmen psikoloğa götür diyor aldıran yokk.en sonunda öğretmen de banane diyor haklı olarak.ama olan iyi çocuklara oluyor ülkeye kendine fayda gösterecek zehir gibi çocuklara oluyor.o gürültü patırtı da ders öğrenmeye çalışıyor zavallılar.akran zorbalığı zaten diz boyu.şimdiki öğretmenlerle dalga geçiyor çocuklar ne saygısıkonu dışı yorum oldu ama bu konuda içim çok dolu.konuya dönersek memur kız da erkek de bu devirde iyidir iyiiii evlenmek içinnn.
Üstelik o da atanmış öğretmenatanmana çok sevinmiştim duyunca.sana da memur bir koca bulacaktık ama zaten 7 yıldır hazırda var diye ellemedik sitecek
kyk borcu da yoksa ideal koca adayıÜstelik o da atanmış öğretmen
Hayırlı olsun hocam , ben de eylül de atandım, benim atandığım okul da bir köy okulu , minnoş ve soğuk bir köy okuluEvet, Ağrı Doğubayazıt’ta tek katlı minnoş bir ilkokula atandım.
Bizim 8’de çarpım tablosunu yeni öğrenen öğrencimiz de var, okuma yazma bilmeyen detam da demek istediğimi anlatmışsınız.aynen böyle maalesef.herkes teşekkür alıyor herkes sınıf geçiyor şaka gibi.okumayı zor bilen öğrenci var 5. sınıfta matematikten 15 aldı bugün ama o da geçecek sınıfı.bu çocuklar daha sonra memur da oluyorlar bir şekilde.hayatını okumaya adayan çocukla da aynı maaşı alıyorlar.memur eş ararken ben olsam karnelerini de bir isterim ilkokuldan beri
Senin de hayırlı olsun hocamHayırlı olsun hocam , ben de eylül de atandım, benim atandığım okul da bir köy okulu , minnoş ve soğuk bir köy okulu
Ödedi, bedellisini bu yaz yapacak, araba da aldı. Tam ideal koca adayıkyk borcu da yoksa ideal koca adayı
Ben bir de Antalyalıyım. Yaşadığım iklim değişikliğini düşünOkurken bile üşüdüm.
Çalışan kadın dan ziyede devlet memuru kiriteri varHayatı toz pembe görme evresini çoktan geçtik bence. 1 marul olmuş 15 lira. Tabikide erkeklerinde çalışan kadınla evlenmek istemeye hakları var. Bu çıkar ilişkisi değil ki. Geçinmek çok zor çünkü artık. Sırf parası var diye biriyle evlenirsen,parasını yersen o zaman çıkar ilişkisi olur. Karı-koca beraber çalışıyosa kim kimden çıkar elde etmiş olacak ki?
Valla bilmiyorum benim çevremde oğluna memur kız arayan kimse yok. Duymadım da hiç. Ama çalışan kadın istemekte haklılar,devir pahalı çünkü. Bunun için kimseye kızamam.Çalışan kadın dan ziyede devlet memuru kiriteri var
Bunlardan benim çevremde de bolca var
Ya neyse biz evlilik kurumundan gidelim
Anneler özellikle memur gelin arıyor
Hamamda kız beğenme kültürü memur kıza dönmüş vaziyette:)))
Adam diyelim ev/araba aldı kendi üzerine yapmıyor
Anne yada babanın üzerine
Boşanma durumunda mal bölünmesi yarısı geline karıya gitmesin
Gelin hanım çeyizini açmıyor
Olurda boşanma olursa diye
Adam benim ailem kadın benim ailem diyor
İkisi birbirlerini bu uğurda yıpratabildiği kadar yıpratıyor
Nişanlıyken o sevda kuşu adam gidiyor
Yerine ekose kılıflı kanepenin köşe yastığı geliyor
Bakımlı nazik anne kuzusu kadın gidiyor
Yerine yemeğe çaya eve çocuğa işe yetişmeye çalışan saçı başı karışmış
Hiçbişeye yetişemeye dili kaktüs kadın geliyor
Ya vala banane ben sevmiyorum şu evlilik kurumunu
İstediği kadar marul 15 değil 150 lira olsun
Bende kızmıyorum ama inancım yok artık zor ağır geliyorValla bilmiyorum benim çevremde oğluna memur kız arayan kimse yok. Duymadım da hiç. Ama çalışan kadın istemekte haklılar,devir pahalı çünkü. Bunun için kimseye kızamam.
Ne alakası var .. o paraci sadece maddiyat üzerine evlilik kuran kişilerde geçerli .. bir elin nesi var iki elin sesi var iki taraf da çalışmalı ben bunu savunuyorum .. mühendisim evlendiğinden beri calismiyorum fırsat olmadı henüz .. sonrasında çocuk vs .. küçük yer derken .. maddiyati iyi evet ama çatır çatır para harcayan insanlar değiliz .. kirada oturdum iki yıl hiç bir şey almadım ev sahibi olalım gerekirse alırım diye .. fuzuli masraflara girmedik .. benim gibi arkadaşım çok ..3 aylık bebeğini bırakıp para uğruna eşini çalıştıran tanıdığım da var .. adam nerdeyse 30_40 bin kazanıyor her şeyleri var .. evler arabalar 3-4 tane ..hiç calismasalar torunlarına bile yetecek paraları var .. doyumsuzlugundan adam karısının bebeğine doymasini beklemedi iş başına dikti .. çok şaşırdım mesela evet evde oturmamali ama bu da abartı bence ..Birkaç kişiyle tanıştım, memur istiyorlar genelde. Sordukları sorularla bunu anlıyorum. İşi olmayanlar, part time çalışanlar evlenmesin mi? İlginç. Atanana kadar sevgili işlerine girmeyelim mi? Atanmak da meçhul.
memurluk fazla kazandırmıyokiBirkaç kişiyle tanıştım, memur istiyorlar genelde. Sordukları sorularla bunu anlıyorum. İşi olmayanlar, part time çalışanlar evlenmesin mi? İlginç. Atanana kadar sevgili işlerine girmeyelim mi? Atanmak da meçhul.
hemşiresiniz muhtemelen eşiniz de polistir:)) Memurun tercih edilme nedeni: hamile kalırsa, işten atılmayacakBu hafta üçüncü nöbetimi tutuyorum şuan muhtemelen Cumartesi de bana kitlenecek. Birbirimizi göremedik hiç. Memur ol evlen hı hı çok güzel…
Kazançtan ziyade, çocuk doğurma düşünülüyor herhalde.memurluk fazla kazandırmıyoki
valla hiç anlamıyorum bu tarz düşünen insanları ileride allah korusun sakat kaldı, savaş çıktı bişey oldu o zaman neolacak? memuriyetlik her ne kadar garanti gibi görünsede şu dünyada hiç bişeyin garantsi yokhemşiresiniz muhtemelen eşiniz de polistir:)) Memurun tercih edilme nedeni: hamile kalırsa, işten atılmayacak
Kazançtan ziyade, çocuk doğurma düşünülüyor herhalde.
valla zamanın başbakanlarının, bakanlarının kızlarıyla aynı okuldan mezunumDaha iyi koca bulmak için okulu kazan, oku bir de mezun ol.Vay be
valla zamanın başbakanlarının, bakanlarının kızlarıyla aynı okuldan mezunum
kendi kuzenlerim de var öyle
şimdi eşi kaymakam, müdür, bakan müşaviri, işadamı, vs. bunların ortamı hep benzer zaten birbirine. aynı daldan hepsi.
kız lise mezunu, kasabada büyümüş bi ortam görmemiş bi ağırlığı yok olursa
olmuyor öyle
illa okuyorlar yani üniversiteyi
ama çalışmıyorlar.
neye göre kime göre?memurluk fazla kazandırmıyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?