- 25 Mart 2022
- 897
- 800
- 23
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Özel sektörle elbette farkı var ama FETÖ oldu, alakası olmayanlar da atıldı. Yani her an her şey olabilir.memurlukta ihraç icin yüz kizartici bir suç vs islemeleri gerekiyor, ama ozel sektorde maalesef iki dudak arasindayiz tazminati ver güle güle.
memuriyetin artilari bazi konularda fazla işte cocuk oldu izin haklarin var, hamilesin işten çik diyemiyorlar her türlü bir gelirin var önü belli yani önunu rahat göruyor vs vs.
Evet:)İnşallah arkadaşlık ilişkiniz okulla birlikte bitmiştir
Harcamanızı ona göre yaparsınız. Kuzenim geçiniyor, karısına iş yeri bile açtı , karısı batırdı ayrı konu. İlginç, çalışmayan sevmesin anladığım kadarıyla. Yazısız kurallar.Tek maaş ile şu devirde geçinebilecek misiniz gerçekten ?
Aynen öyle 11 yolluk öğretmenim maaş 7,5 kim geçirebilir bu parayamemurda geçinemiyor ki, tek artisi daimi iş ilerde cocugum olursa ucretsiz izin hakki olur işsiz kalmaz vs garantisi bunlar tahminim.
Tek maaş ile şu devirde geçinebilecek misiniz gerçekten ?
Tabii hayatım aynı evin içine girin faturalar kira gıda ilaç giyim vs masraflar gelmeye başlasin ...Bir örnek üzerinden gidilecekse (ki o da batmış)Özel sektörle elbette farkı var ama FETÖ oldu, alakası olmayanlar da atıldı. Yani her an her şey olabilir.
Evet:)
Harcamanızı ona göre yaparsınız. Kuzenim geçiniyor, karısına iş yeri bile açtı , karısı batırdı ayrı konu. İlginç, çalışmayan sevmesin anladığım kadarıyla. Yazısız kurallar.
ya iste memurun, kamuda işcinin adi çikmiş dokuza inmez sekize hesabiAynen öyle 11 yolluk öğretmenim maaş 7,5 kim geçirebilir bu paraya
Daha iyi kocayı okulda bulamazlar. Ordaki de ya memur olacak ya özelde beyaz yakalı.Aslında arkadaşlarım okulu bitirir bitirmez evlendi. Çalışmıyorlar. Okula da daha iyi kriterde birini bulmak için geliyoruz demişlerdi.
Ay bu zamanda 50.000 de alsan zor. geldiği gibi gidiyorMaaşa bağlı.
Fetö dediginizde yüz kizartici suc zaten.Özel sektörle elbette farkı var ama FETÖ oldu, alakası olmayanlar da atıldı. Yani her an her şey olabilir.
Harcamanızı ona göre yaparsınız. Kuzenim geçiniyor, karısına iş yeri bile açtı , karısı batırdı ayrı konu. İlginç, çalışmayan sevmesin anladığım kadarıyla. Yazısız kurallar.
Memur demeyelim de benim gözlemlediğim, kadın olsun erkek olsun, artık ya iyi gelirli geçerli bir mesleği ya da güvencesi olan mesleği olan kişiler arıyor. Ne yazık ki, "İki gönül bir olunca, samanlık seyran olur." atasözü mazide kaldı artık.
Duyar mı kastınız siz ? Paralı erkek arayan sizsiniz zaten. Bu şekilde zengin koca avına çıkarsanız karşınıza memur isteyen meslek sahibi olan kadınlarla evlenmek isteyen erkekler çıkar. Onların da çalışan kadın isteme hakkı varÖzel sektörle elbette farkı var ama FETÖ oldu, alakası olmayanlar da atıldı. Yani her an her şey olabilir.
Ben zengin koca avına çıkmadım. Benim şu an yaptığım bir iş var. Pazartesi de yeni işe başlıyorum. Her ikisini de bir arada götürdüğümde aylık 15 bin kazancım olmuş olacak ama olmayabilirdi de. İş arayıp bulamamak suç mu?Duyar mı kastınız siz ? Paralı erkek arayan sizsiniz zaten. Bu şekilde zengin koca avına çıkarsanız karşınıza memur isteyen meslek sahibi olan kadınlarla evlenmek isteyen erkekler çıkar. Onların da çalışan kadın isteme hakkı var
Düzgün bi işi olduğu sürece memur olmaya gerek yok benceBirkaç kişiyle tanıştım, memur istiyorlar genelde. Sordukları sorularla bunu anlıyorum. İşi olmayanlar, part time çalışanlar evlenmesin mi? İlginç. Atanana kadar sevgili işlerine girmeyelim mi? Atanmak da meçhul.
Yani memurlar genelde memur istiyor, iş saatleri, tatiller (aynı zamana denk gelmesi için). Siz hep memurlarla mı görüşüyorsunuz? Yani siz mesleğine göre görüşüyorsanız onlar da mesleğine görw seçerler.Birkaç kişiyle tanıştım, memur istiyorlar genelde. Sordukları sorularla bunu anlıyorum. İşi olmayanlar, part time çalışanlar evlenmesin mi? İlginç. Atanana kadar sevgili işlerine girmeyelim mi? Atanmak da meçhul.
Böyle birisini tanıyorum. Şimdi işi olmayan birisi ile evlendi .Birkaç kişiyle tanıştım, memur istiyorlar genelde. Sordukları sorularla bunu anlıyorum. İşi olmayanlar, part time çalışanlar evlenmesin mi? İlginç. Atanana kadar sevgili işlerine girmeyelim mi? Atanmak da meçhul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?