Memur olmayanlar evlenmesin mi?

Özel sektörle elbette farkı var ama FETÖ oldu, alakası olmayanlar da atıldı. Yani her an her şey olabilir.
İnşallah arkadaşlık ilişkiniz okulla birlikte bitmiştir
Evet:)
Tek maaş ile şu devirde geçinebilecek misiniz gerçekten ?
Harcamanızı ona göre yaparsınız. Kuzenim geçiniyor, karısına iş yeri bile açtı , karısı batırdı ayrı konu. İlginç, çalışmayan sevmesin anladığım kadarıyla. Yazısız kurallar.

Memur demeyelim de benim gözlemlediğim, kadın olsun erkek olsun, artık ya iyi gelirli geçerli bir mesleği ya da güvencesi olan mesleği olan kişiler arıyor. Ne yazık ki, "İki gönül bir olunca, samanlık seyran olur." atasözü mazide kaldı artık.

Tabii hayatım aynı evin içine girin faturalar kira gıda ilaç giyim vs masraflar gelmeye başlasin ...Bir örnek üzerinden gidilecekse (ki o da batmış)

Aynen öyle 11 yolluk öğretmenim maaş 7,5 kim geçirebilir bu paraya
ya iste memurun, kamuda işcinin adi çikmiş dokuza inmez sekize hesabi
esimde kamuda daimi işci kamuda isci oldugunu duyanlar ooo iyi maas aliyodur o diyo. ha bir asgari ucrete emekli maasina gore evet iyi tabiki ama sey gibi dusunuyolar sanki aylik onbes yirmi bin kazaniyorlar gibi bir algı var.
ama sunu hep soyluyorum son iki senedir kamu personeli olmanin artilarini özellikle pandemide gördük en azindan yarin beni isten cikarirlarmi acaba diye dusunulmedi.
az veya çok maaşlar hep geldi iş yeri kapandi primim kesildi vs derdi olmadi.
bir cok konuda evet kamu personeli olmak iyi ama maaş konusunda degil

Aslında arkadaşlarım okulu bitirir bitirmez evlendi. Çalışmıyorlar. Okula da daha iyi kriterde birini bulmak için geliyoruz demişlerdi.
Daha iyi kocayı okulda bulamazlar. Ordaki de ya memur olacak ya özelde beyaz yakalı.

Fetö dediginizde yüz kizartici suc zaten.
arada ucu masumlara dokundumu bilemiyorum kime sorsak masum, olmusmudur olmustur elbette ama bu konunun ustunde burda durup icinde ne dondugunu bilmedigimiz seyler hakkinda iddia atmak benim icin uygun degil.

Tabi ki aşk var diye sefalete evlenmemek lazim ama illa memur olsun bakış acisi bir garip yani.
Memur olmayinca batması cikmasi, işlerin bozulmasi, işini kaybetmesi var yillar önce biz de yaşadik o sefaleti ama yapacak bir şey yok. Toparlayinca da sefasini suruyoruz sonucta. Hayat bu.

Duyar mı kastınız siz ? Paralı erkek arayan sizsiniz zaten. Bu şekilde zengin koca avına çıkarsanız karşınıza memur isteyen meslek sahibi olan kadınlarla evlenmek isteyen erkekler çıkar. Onların da çalışan kadın isteme hakkı var

Bu genelde oğlan annelerinin isteği diye biliyorum, özellikle öğretmen olsun isterler. “Vakitlice işe gitsin gelsin, gelince de evine baksın” diye düşünürler. Erkeklerin illa memur olsun kriteri olduğunu bilmiyordum. Özel sektörde bir işte çalışmak yetmiyor muymuş yani?

Ben zengin koca avına çıkmadım. Benim şu an yaptığım bir iş var. Pazartesi de yeni işe başlıyorum. Her ikisini de bir arada götürdüğümde aylık 15 bin kazancım olmuş olacak ama olmayabilirdi de. İş arayıp bulamamak suç mu?

Bu arada ben tek başıma yıllardır kendimi geçindiriyorum. Kimseden para talep etmedim. Bir görüşme de onlar çekerse, diğerinde ben çekerim. Zengin kişi aramadım ama tanıştım. Ayrıca evsizlere yemek dağıtan bir sivil toplum kuruluşundayım. Ben aşk ve sevgi kavramından ziyade maaş kartlarının evlenmesine dikkat çektim memur emeklisi bir annenin kızı olarak.

Düzgün bi işi olduğu sürece memur olmaya gerek yok bence

Yani memurlar genelde memur istiyor, iş saatleri, tatiller (aynı zamana denk gelmesi için). Siz hep memurlarla mı görüşüyorsunuz? Yani siz mesleğine göre görüşüyorsanız onlar da mesleğine görw seçerler.

Böyle birisini tanıyorum. Şimdi işi olmayan birisi ile evlendi .
Bende şöyle düşünüyorum insan karşısında ki insanı sevince görmez böyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…