- 25 Mart 2022
- 897
- 800
- 23
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Yoo memur da var, özel de.Yani memurlar genelde memur istiyor, iş saatleri, tatiller (aynı zamana denk gelmesi için). Siz hep memurlarla mı görüşüyorsunuz? Yani siz mesleğine göre görüşüyorsanız onlar da mesleğine görw seçerler.
Sen gelmeMerak etmeyin ben bir gün atanirsam devlet ozellesmeye gider kesin. O zaman görürüm onları
Ay bu zamanda 50.000 de alsan zor. geldiği gibi gidiyor
Ben konu sahibinin çalışmak istemediğini düşünüyorum. Zengin koca istiyor
GeleceğimSen gelme
Ama şimdi 50 binin gidişiyle 10 binin gidişi bir mi?Ay bu zamanda 50.000 de alsan zor. geldiği gibi gidiyor
Ben konu sahibinin çalışmak istemediğini düşünüyorum. Zengin koca istiyor
Kaç yıl bakılıyor çocuklara yaBence de. Yani evlilik iş bölümü. Biri işe gider biri çocuğa bakar. Kız arkadaşım akademisyen, çok başarılı. Kocası da çocuklara bakıyor. Freelance işler yapıyor falan.
Aynen iş mülakatı gibi.Görücü usülü mü tanışıyorsunuz? Anlattığınız flört biçimi romantik buluşmadan çok iş mülkataına benziyor çünküBence sosyal hayatta tanıdığınız bir erkekle tanışmaya bakın.
Tamam 15 bin geliriniz varmış daha ne. tam tercih edilecek adaysınız. neden bunun derdine düştünüz ki?Ben zengin koca avına çıkmadım. Benim şu an yaptığım bir iş var. Pazartesi de yeni işe başlıyorum. Her ikisini de bir arada götürdüğümde aylık 15 bin kazancım olmuş olacak ama olmayabilirdi de. İş arayıp bulamamak suç mu?
Bu arada ben tek başıma yıllardır kendimi geçindiriyorum. Kimseden para talep etmedim. Bir görüşme de onlar çekerse, diğerinde ben çekerim. Zengin kişi aramadım ama tanıştım. Ayrıca evsizlere yemek dağıtan bir sivil toplum kuruluşundayım. Ben aşk ve sevgi kavramından ziyade maaş kartlarının evlenmesine dikkat çektim memur emeklisi bir annenin kızı olarak.
Memurluk garanti iş ve garanti maaş kartı demek erkekler için. Kredi çekilecekse kadın çeksin araba alınacaksa kadın alsın memur ya. E doğum vs olsa işten çıkarılma da yok işe devam edebilirİki kişi calisinca 100 bin mi kazanacaklar bu durumda gecinmek icin?
Bunun tek maaş cift maaşi yok ki iki tarafta çok fazla kazanmiyorsa iki maaşla da zor gecinilir zaten şuan.
Adamlarin calisan kadin tercih etmesinde sorun yok bence hani gecindiremeyebilir evi şu donemde özellikle kotu goremem bunu ama illla da şu meslek ya da memurluk diye tutturmalari bir itici.
Çatır çatır yeriz 50biniAma şimdi 50 binin gidişiyle 10 binin gidişi bir mi?
Gelirim olacak. Şu anda da var ama sorun bu değil. İş bulamadığım zamanlar da oldu. Belki 2 ay sonra olmayacak. Yani bir insanı maaş bordrosuyla değerlendirmek yanlış gibi.Tamam 15 bin geliriniz varmış daha ne. tam tercih edilecek adaysınız. neden bunun derdine düştünüz ki?
Tıp fakultesinin kantinine bilerek gidip oturan kızlar vardıDaha iyi koca bulmak için okulu kazan, oku bir de mezun ol.Vay be
Evet yanlışGelirim olacak. Şu anda da var ama sorun bu değil. İş bulamadığım zamanlar da oldu. Belki 2 ay sonra olmayacak. Yani bir insanı maaş bordrosuyla değerlendirmek yanlış gibi.
Siz maaş karşılığı (haftada 15 saat) giriyorsunuz herhalde. Bizim okulda ek ders çizelgesine göre ek dersler 1000-4000 arasında, düşük olanlar da haftalık ders saati çok az olanlarAynen öyle 11 yolluk öğretmenim maaş 7,5 kim geçirebilir bu paraya
Çevremde bu zihniyette insanlar yok , evlenmeyi düşündüğün insana da anket yapmazsın zaten seversinBirkaç kişiyle tanıştım, memur istiyorlar genelde. Sordukları sorularla bunu anlıyorum. İşi olmayanlar, part time çalışanlar evlenmesin mi? İlginç. Atanana kadar sevgili işlerine girmeyelim mi? Atanmak da meçhul.
Bunu söyleyene,hanımdan gelecek maasa güvenen de evlenmesin derim netBirkaç kişiyle tanıştım, memur istiyorlar genelde. Sordukları sorularla bunu anlıyorum. İşi olmayanlar, part time çalışanlar evlenmesin mi? İlginç. Atanana kadar sevgili işlerine girmeyelim mi? Atanmak da meçhul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?