Memur olmayanlar evlenmesin mi?

Ben ücretsiz izindeyim dolayısıyla bir maaşım da yok esasında şu an.. hangi okul o bilmiyorum ama hamilelikten önce de max. Aldığım ek ders bin civarıydi. Sizin okulda çok açık var herhalde. Tahmin edersiniz ki her okulda öğretmenler 4000 ek ders alamıyor

kamu işçileri memurdan fazla alıyor toplu paraları olsun ikramıyeleri olsun sendikaları iyi çalışıyor onların
bazi memurlardan fazla aliyorlar evet, nasil anlatayim ögretmenden muhtemelen fazla tapu kadastro memurundan az, polislerle eşit gibi gibi degisiyo yani

Youtube +90 kanalinda z kusagiyla ilgili bir bolumde genclerin en buyuk hedefi memur olmak diyordu,hayaller uzaya cikmak ama gercekler memuriyetten oteye gidemiyor maalesef.Eskiden hicbir sey olamazsan memur olursun oku derlermis simdi nihai hedef memur olmak.Ulkece Allah sonumuzu hayir etsin insallah

Severek, aşık olarak evlenirseniz böyle bir sorunla karşılaşmazsınız. Görücü usulü evlilikler mantık üzerine kurulduğu için haliyle karşıdaki insan iş garantisi, sabit gelir, izin hakkı vs. arar.

Özel sektörle elbette farkı var ama FETÖ oldu, alakası olmayanlar da atıldı. Yani her an her şey olabilir.
Bir memurun ihraç edilmesi çok ekstrem bir durum. Cumhuriyet tarihinde kaç kere Fetö gibi bir olay yaşandı ya da yaşanacak ki? Onun dışında ihraç edilen memur hele de kadın memur hiç görmedim duymadım.

Bu 3-4 bin alanlar ne yapıyor ya. Ben full ek ders alıyorum. Canım çıkıyor yorgunluktan, sürünerek geliyorum eve, 2500 lira yatıyor.

memurluğun bu ülkede iki avantajı var, biri iş garantisi diğeri de bazı haklarda kolaylıklar var izin vs gibi. maaş anlamında avantajlı değil. bugün kendini geliştirmiş düzgün bir yazılımcı onların kaç katı maaş alıyor. yabancı firmaya da kapak atmışsa ne ala. evlenecek olsam ve paraya, işin geleceğine baksam dijital meslekler yapan insanları tercih ederdim. memurun atanma, başka şehre gitme gibi bin tane durumu da var. sözleşmeli memur ya da memurluk için hazırlanan birilerine denk geldiğimde ilk düşündüğüm şey bu şimdi atanırsa kim bilir hangi şehre gidecek, uzak mesafe ilişkisine de hiç sıcak bakmıyorum yürütemem oluyor açıkçası. maaş, para pul falan değil.

ben bugün memur olsam ev araba kredisine gözüm kapalı girerdim. ama yaşamak istemeyeceğim bir şehre atanmak da istemezdim açıkçası.

Erkegin iyi ısı olsun da
Kadın da niye iş ya da memuriyet aranıyor
Enteresan

Atandığımdan beri kaç tane tanımadığım erkek öğretmen ekledi beni sosyal medyada, saymadım. Çok saçma ama özellikle öğretmense, atanmış öğretmen çok cazip geliyor bu tiplere. Yarım gün çalışıyoruz neredeyse, maaşı da var eve çocuğa da rahatça vakit ayırıyor mu ne diyorlar artık. Ben böylelerine eve para getiren hizmetçi arıyorlar diyorum. Ve maalesef ülkemizde sayıları hiç de az değil bu tiplerin.

Açık yok aslında. Destek eğitim alanlar var, özel eğitim sınıfları var. Başladığınızda insallah daha yüksek alırsınız, gerçekten 1.000 ek ders için çok az.

Ev kiraya verirken memur ya da memur kefil isteyenleri çok biliyorum da memur sevgili isteyeni ilk defa duydum.

Benim kendi okulumu attım hocam. Bizim okulda dyk açan olmadı, destek eğitim veren var. Okul 3’te bitiyor 5’e kadar (Veli izni ile) destek eğitim verenler oluyor. Attığım listede müdür yardımcımız var o da 3.000 ek bir şey yok. Ortaokul olması belki etkilidir. İlkokul ve anaokulunda daha az ( ilkokulda da anaokulunda da görev yaptım). Ek olarak ilkokulda görev yapıp destek eğitim, kurs ve belletmenlik ile 10.000’i de geçen var. Rakamları alım gücüne kıyasla az bulmakla birlikte isteyenlerin, çalışma saatlerine ek işlerle arttırabilmesi de mümkün.

valla ikisi bir arada aranmalı .eskiden de güzel olsun tanıdığımız aileden olsun yeter derlerdi.bu da normal değildi.benim akraba erkekleri çoğunlukla ilkokul mezunu kadınlarla evli çalışmayan.bu normal mi?adamlar üniversitede prof oldu milletvekili oldu avukatlık da ilerledi dr luk da ilerledi ama kadınlar zahmet edip ortaokul diploması almadılar.şimdiki erkekler çok çıkarcı oldu eskiler de pek safdı

konu gene öğretmenlerin maaşlarına gelmiş.az sonra da ne çok tatiliniz var yata yata maaş alıyorsunuzcular gelir hocammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…