Memur olmayanlar evlenmesin mi?

Lisans mezunu düz memur maaşı 6900 civarı. 10 yıllık öğretmen olarak ek derssiz maaşım 7400 lira.
Ben yeni atandım eylülde. Daha bir yılım dolmadı bile. Ek derssiz maaşım 7.150. Yani gerçekten siz 10 yıl boyunca benden ayda 250₺ daha fazla almak için mi çalıştınız? Çok sinirimi bozuyor bu durum. Eminim geçen yıl vergi diliminden dolayı benden bile az almışsınızdır . Tecrübeye, emeğe verilen değerin eğitim kadar az olduğu başka bir sektör duymadım ben.

yeterli ücret verilmediğinden bir öğretmenler bir de dr lar eskisi kadar canla başla çalışmıyorlar .devlet okullarının çoğu bitik.doğru dürüst eğitim yok.

Özelde durum daha da vahim. Asgari ücret bile vermiyorlar
özellerin çoğunda öğretmenler perişan haklısın ama çocuklar açısından da daha iyi eğitim var.ordaki çocuklar çatır çatır ingilizce konuşurken bizimkiler 2 kelimeyi bir araya getiremiyor.orada baskı var öğretmenlerin üzerinde mecbur iyi ders anlatıyorlar 3 kuruşa

Bence pek öyle değil. Yani anca baskıyla ya da çok iyi okullarda. İyi yerlerde zaten atanabilecek düzeyde olduğu halde kpss ile uğraşmak istemeyenler, doğuda çalışmak şehir değiştirmek istemeyenler çalışıyor. Ancak bir İngilizce öğretmeni olarak diyebilirim ki okul iyi değilse, İngilizce bilmeyenler, atanamayacak kadar kötüler özelde çalışır, yukarıdaki sebepler harici.

Duymadınız mı gerçekten? "Memur oğlan daha ne istiyorsun, memurdan satılık araç, memura kiralık ev"

o her mahalle arasında açılan özel okullar aynen anlattığın gibi.oralara para verileceğine devlet okulunu bin kez tercih ederim.acaba eş ararken erkekler kamuda öğretmen iyi özel okulda öğretmen mahalle arası özel okulda öğretmen diye ayırıyorlar mıki? benim arkadaşa kyk borcun var mı diyen soran olmuştu

Bahçeşehir’de bile atanamayacak düzeyde çok sınıf arkadaşım çalıştı . Hatta şöyle diyeyim, İngilizce bile bilmeyenler atandı, diğerleri özelde .

Ücretli misin sözleşmeli mi diye soranı çok duydum ben de. Sözleşmeli yeni atanmışlara da adaylığın kalktığında nişan, kadroya geçtiğinde düğün yaparız diyeni

Duymadınız mı gerçekten? "Memur oğlan daha ne istiyorsun, memurdan satılık araç, memura kiralık ev"

Ha evet memura ev, memurdan satilik araba şeylerini gördüm ama memur degilsin diye evlenilmeyen kız görmedim bizimkilerde ya da haril haril illa memur aradiklarini bilmiyorum. Bazi arkadaslarin da dedigi gibi gorucu usulu tarzinda mantik evliliginde oluyordur bunlar.

Sevilmek için bir çok kritere sahip olmam gerekmediğini anlayali ve benimseyeli çok oldu.Bazen olmaz sebepsiz nedensiz olmayınca olmuyor yani.Size de naçizane önerim taktikle olacak ilişkiler baştan olmasın.Özveri emek ortak bakış açısı bunlar lazım gerisi Faso fiso.Ne diyor Sibel Can bırak imkansız olsun inceldigi yerden kopsun :)

konu gene öğretmenlerin maaşlarına gelmiş.az sonra da ne çok tatiliniz var yata yata maaş alıyorsunuzcular gelir hocammm
hahhhha ah keşke hepimizin alım gücü ve hayat şartları daha rahat olsa İnsanları da şöyle anlıyorum haliyle kendi meslekleri ile kıyaslıyorlar ama her mesleğin zorluğu farklı. Benim eşim de öyle diyordu (emniyette çalışma şartları çok ağır) ama okul etkinliklerine katıldıktan sonra fikri değişti her mesleğin kendi zorlukları, avantajları, dezavantajları var. Sanıyorlar ki sınıfa girince hahara kikiriiii hoppa teneffüs Keşke ama keşke herkes çok daha iyi şartlarda çalışabilse, alım gücü daha yüksek olsa. Öğretmen, polis, işçi, doktor, ev hanımı farketmez herkes emek veriyor ve herkes daha iyi şartlarda yaşamayı hak ediyor.

iki yakamız bir araya gelmiyor ne zamandır harika bir hayatımız var.buyur sen de gelll.buluruz bir memurrr kolayca sana
Memur dediysek hani şu cüzdanı kabarık olanlardan dedik kanki . Ne bileyim boşanma avukatı olur , plastik cerrah olur önemli olan böyle mütevazi mesleği olan memur olması

Memur dediysek hani şu cüzdanı kabarık olanlardan dedik kanki . Ne bileyim boşanma avukatı olur , plastik cerrah olur önemli olan böyle mütevazi mesleği olan memur olması
sen memleketetten uzak kalalı memur nedir unutmuşsun kuzum.boşanma avukatı memur değildir serbest çalışır ya da bir hukuk bürosuna bağlıdır plastik cerrahıysa memurdan saymayız.biz mühendis öğretmen belediyede memur kamuda mimar düz memur gibi ikiyakası bir araya gelmeyenlere esas memur diyoruz.gene de çok şükür ayın 15 geldi mi maaşımızı yatırıyorlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…