- 31 Aralık 2017
- 6.460
- 22.146
- 348
- 28
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Ben yeni atandım eylülde. Daha bir yılım dolmadı bile. Ek derssiz maaşım 7.150. Yani gerçekten siz 10 yıl boyunca benden ayda 250₺ daha fazla almak için mi çalıştınız? Çok sinirimi bozuyor bu durum. Eminim geçen yıl vergi diliminden dolayı benden bile az almışsınızdırLisans mezunu düz memur maaşı 6900 civarı. 10 yıllık öğretmen olarak ek derssiz maaşım 7400 lira.
Dyk, iyep vsBu 3-4 bin alanlar ne yapıyor ya. Ben full ek ders alıyorum. Canım çıkıyor yorgunluktan, sürünerek geliyorum eve, 2500 lira yatıyor.
yeterli ücret verilmediğinden bir öğretmenler bir de dr lar eskisi kadar canla başla çalışmıyorlar .devlet okullarının çoğu bitik.doğru dürüst eğitim yok.Ben yeni atandım eylülde. Daha bir yılım dolmadı bile. Ek derssiz maaşım 7.150. Yani gerçekten siz 10 yıl boyunca benden ayda 250₺ daha fazla almak için mi çalıştınız? Çok sinirimi bozuyor bu durum. Eminim geçen yıl vergi diliminden dolayı benden bile az almışsınızdır. Tecrübeye, emeğe verilen değerin eğitim kadar az olduğu başka bir sektör duymadım ben.
Hmm destek eğitimi, özel eğitim %25 zamlı oluyor ondan yani.. ay teşekkür ederimAçık yok aslında. Destek eğitim alanlar var, özel eğitim sınıfları var. Başladığınızda insallah daha yüksek alırsınız, gerçekten 1.000 ek ders için çok az.
Özelde durum daha da vahim. Asgari ücret bile vermiyorlaryeterli ücret verilmediğinden bir öğretmenler bir de dr lar eskisi kadar canla başla çalışmıyorlar .devlet okullarının çoğu bitik.doğru dürüst eğitim yok.
özellerin çoğunda öğretmenler perişan haklısın ama çocuklar açısından da daha iyi eğitim var.ordaki çocuklar çatır çatır ingilizce konuşurken bizimkiler 2 kelimeyi bir araya getiremiyor.orada baskı var öğretmenlerin üzerinde mecbur iyi ders anlatıyorlar 3 kuruşaÖzelde durum daha da vahim. Asgari ücret bile vermiyorlar
Bence pek öyle değil. Yani anca baskıyla ya da çok iyi okullarda. İyi yerlerde zaten atanabilecek düzeyde olduğu halde kpss ile uğraşmak istemeyenler, doğuda çalışmak şehir değiştirmek istemeyenler çalışıyor. Ancak bir İngilizce öğretmeni olarak diyebilirim ki okul iyi değilse, İngilizce bilmeyenler, atanamayacak kadar kötüler özelde çalışır, yukarıdaki sebepler harici.özellerin çoğunda öğretmenler perişan haklısın ama çocuklar açısından da daha iyi eğitim var.ordaki çocuklar çatır çatır ingilizce konuşurken bizimkiler 2 kelimeyi bir araya getiremiyor.orada baskı var öğretmenlerin üzerinde mecbur iyi ders anlatıyorlar 3 kuruşa
Duymadınız mı gerçekten?Çevremde hiç duymadim böyle istekler olduğunu ki yakin arkadaslarimin da hiç biri memur değil, evlenen kuzenlerim de memur değildi. Herkes evlendi.
Siz yanlış yerlerde geziyorsunuz bence.
Özel olarak memur isteyen biriyle memur olsam evlenmezdim, o kişiler evlilik değil kredi çektirip, cocuk dogurtup, ev duzeni saglayacak herhangi bir "memur" ariyorlar o kadar.
o her mahalle arasında açılan özel okullar aynen anlattığın gibi.oralara para verileceğine devlet okulunu bin kez tercih ederim.acaba eş ararken erkekler kamuda öğretmen iyi özel okulda öğretmen mahalle arası özel okulda öğretmen diye ayırıyorlar mıki?Bence pek öyle değil. Yani anca baskıyla ya da çok iyi okullarda. İyi yerlerde zaten atanabilecek düzeyde olduğu halde kpss ile uğraşmak istemeyenler, doğuda çalışmak şehir değiştirmek istemeyenler çalışıyor. Ancak bir İngilizce öğretmeni olarak diyebilirim ki okul iyi değilse, İngilizce bilmeyenler, atanamayacak kadar kötüler özelde çalışır, yukarıdaki sebepler harici.
Bahçeşehir’de bile atanamayacak düzeyde çok sınıf arkadaşım çalıştıo her mahalle arasında açılan özel okullar aynen anlattığın gibi.oralara para verileceğine devlet okulunu bin kez tercih ederim.acaba eş ararken erkekler kamuda öğretmen iyi özel okulda öğretmen mahalle arası özel okulda öğretmen diye ayırıyorlar mıki?benim arkadaşa kyk borcun var mı diyen soran olmuştu
Duymadınız mı gerçekten?"Memur oğlan daha ne istiyorsun, memurdan satılık araç, memura kiralık ev"
isveçtesin hacı kendine gelll.Ah bir memur bulsakta evlensek
Bana ne memur istiyorum benisveçtesin hacı kendine gelll.
Sevilmek için bir çok kritere sahip olmam gerekmediğini anlayali ve benimseyeli çok oldu.Bazen olmaz sebepsiz nedensiz olmayınca olmuyor yani.Size de naçizane önerim taktikle olacak ilişkiler baştan olmasın.Özveri emek ortak bakış açısı bunlar lazım gerisi Faso fiso.Ne diyor Sibel Can bırak imkansız olsun inceldigi yerden kopsun :)Birkaç kişiyle tanıştım, memur istiyorlar genelde. Sordukları sorularla bunu anlıyorum. İşi olmayanlar, part time çalışanlar evlenmesin mi? İlginç. Atanana kadar sevgili işlerine girmeyelim mi? Atanmak da meçhul.
iki yakamız bir araya gelmiyor ne zamandır harika bir hayatımız var.buyur sen de gelll.buluruz bir memurrr kolayca sanaBana ne memur istiyorum ben
konu gene öğretmenlerin maaşlarına gelmiş.az sonra da ne çok tatiliniz var yata yata maaş alıyorsunuzcular gelir hocammm
Memur dediysek hani şu cüzdanı kabarık olanlardan dedik kanki . Ne bileyim boşanma avukatı olur , plastik cerrah olur önemli olan böyle mütevazi mesleği olan memur olmasıiki yakamız bir araya gelmiyor ne zamandır harika bir hayatımız var.buyur sen de gelll.buluruz bir memurrr kolayca sana
sen memleketetten uzak kalalı memur nedir unutmuşsun kuzum.boşanma avukatı memur değildir serbest çalışır ya da bir hukuk bürosuna bağlıdır plastik cerrahıysa memurdan saymayız.biz mühendis öğretmen belediyede memur kamuda mimar düz memur gibi ikiyakası bir araya gelmeyenlere esas memur diyoruz.gene de çok şükür ayın 15 geldi mi maaşımızı yatırıyorlarrMemur dediysek hani şu cüzdanı kabarık olanlardan dedik kanki . Ne bileyim boşanma avukatı olur , plastik cerrah olur önemli olan böyle mütevazi mesleği olan memur olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?