Mental dengemi kaybetmek üzereyim.

kakaokafa

battı fishing, yan going. ♐
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.234
1.732
133
Merhabalar, ben sosyal medyadan insanlarla tanışmaya başladım bir ay önce. Ama kız ve erkek, ikisi de. Maksat birileriyle etkileşim kurabilmek, zira arkadaş çevrem çok kısıtlı ve mevcut arkadaşlarım da kendi hayatlarıyla meşguller.
Tanıştığım insanlardan biri benden hoşlanmış, ama öyle böyle değil. Dışarda iki kere buluşmamız dışında iletişimimizin çoğu mesajla devam ediyordu. Neyse, ikinci buluşmada bu, benimle konuşmasının altındaki niyeti söyleyince aldım sazımı elime, "ilişki yaşamaya hazır olmadığımı, stabil şartlarda bulunmadığımı, öncelikle bu şartları sağlamam gerektiğini" söyledim. O akşam bozuldu tabii. Nitekim dün atanma haberimi aldım, bir Güneydoğu iline gideceğim. Pazartesi günü de göreve başlamamızı istiyorlar, o yüzden bir koşuşturma içine girdim ki sormayın (benim gibi bu yıl atanan arkadaşları tenzih ederim). Adam benimle görüşmek istedi, ama müsait değilim ki. Bir de... onun umutlarını yeşertme niyetinde değilim açıkçası. Çünkü kafa olarak da, vücut olarak da en az on parçaya bölündüm. Neyse, onunla görüşmeyeceğimi, pazartesi günü yola çıkacağımı, ona umut vermek istemediğimi belirten bir mesaj yazdım. Bu bir bozuldu, bir bozuldu. Bana "şunu bilmeni istiyorum ki, elin yedi yabancısı seni sevmişti" dedi. Kaç kere onunla aynı hisleri paylaşmadığımı, sadece onunla arkadaş olarak iletişim kurmayı sevdiğimi; ama daha fazlasını istiyorsa irtibatı sürdüremeyeceğimi söyledim. Son durum, kendisi iyi değilmiş, daha sonra konuşacakmış. Yahu ben yeni şehre gitmenin mi, yoksa aynı hisleri paylaşmadığım insanın stresini mi yaşayayım, bilemedim. Arkadaşlar, daha açık olmak için ne yapmalıyım? Lütfen siz söyleyin.

NOT: Herkese tekrardan merhabalar,
Bu tipi hayatımdan zor da olsa attım. Bir ara gerçekten üzerime aşırı düştüğü, hatta gece bile telefonumu çaldırmaktan çekinmediği bir süreç yaşadım. Tepkimi daha sert koydum, açık açık söyledim her şeyi. Sonra yine "yok üzüldüm, böyle beklemiyordum konuşmamızı" fasa fiso. Artık mesajlarına da cevap vermedikten sonra bıraktı peşimi.
Ama tabii, böyle tipleri daha önce de gördüğüm için birine daha tahammül edemeyecek duruma geldim. Yazdığım başlık da onun etkisiyle ortaya çıkmıştır. Ama şimdi daha iyiyim, anlaşamayacağım insanlara, onları kırma pahasına da olsa yol vermeyi öğreniyorum. Ne hissettiğimi umursamayan insanı kırıp dökmek benim için zor olmasa gerek.

Son düzenleme:
Yani en başından bu yönde bir hamleniz olmaması, ona umut vermemeniz falan önemli bir konu burada. Hiç bu konuda yeşil ışık yakmadıysanız kafaya takacak bişey yok. Daha fazla dert anlatmayın. Yazmaya devam ederse de basın engeli gitsin. Erkeklerin hemen aşık olma gibi durumları yok bence. İşkembeden sallıyor belki süper bir lovebomber falandır.

Yapmanız gerekeni yapmışsınız zaten. Uygun bir dille istemediğinizi anlatmışsınız. Platonik sevgi besleyen insanlar her davranışınızdan umutlanmaya çalışır. Belki bu saplantıya bile sebep olabilir. Bence engelleyin.

Öncelikle tebrik ederim, meslek hayatınızda mutluluklar dilerim. Bence söz yapmanız gerekeni yapmışsınız. Adam biraz tek taraflı düşünüyor. Siz cevap falan vermeyin bir şey yapmayın. Yeni hayatınıza odaklanın.

Yeni görevine hayırlı olsun demeye geldim diğer mevzuyu salla gitsin ya ergen tribi atıyor adam.

engelleyin, yeni bir yere gideceksiniz sonucta orada kendinize yeni bir hayat edinin. boyle sacma sapan tripleri olan adamdan bir hayir gelmez. cok da ince dusunmeyin bu adam icin.

Umarım atandiginiz okulu, şehiri falan soylememissinizdir. Böyle.seylerden oldum olası korkarım.kimin ne çıkacağını bilemezsinizayrica da muhattap olmayın bir daha. Duygularımı biliyordu hala ilgileniyor beni düşünüyor moduna girebilir

Ay bi de bayilsin isterse. Atanma stresiniz yetmiyor mu Allah aşkına ne diye dert ediyorsunuz adamı? İki kere görmüş mecnun olacak hali yok. Sizin atanma stresinizi o yaşıyor mu? Hayır. Onun derdi ona yüz verip vermemeniz. Bırakın herkes kendi derdiyle haşır neşir olsun. 2 güne başka kızla yazışmaya başlayınca unutur zaten

Atanmışsınız bir kere bu adamın ne önemi var ki? Sizin yerinizde olsam atanma sevincinden adamı görmezdi gözüm hayırlı olsun atamanız daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…