Mental dengemi kaybetmek üzereyim.

Atanmanın sevincindeyken bu abudik konuyu dert etmenizde ne biliyim.. hiç umrumda olmazdı o sevinç ve heyecanla benim. O baska 7 kat eller bulur sevicek merak etmeyin

Ümit vermemişsiniz, sürüncemede bırakmamışsımız, kendi işlerinize bakıp heyecanınızı yaşayın. İş konusu hayırlı uğurlu olsun

Mental dengenize de sahip çıkın, böyle gereksiz kişiler için kolayca elden gitmesin

Cuk

kesinlikle. benim en son 1.5 ayda anca oluşmuştu onda da aşık maşık değil gerçekten hoşlanma ve beraber zaman geçirme, duygusal bir ilişki yaşama isteği şeklinde yani ha olmadı o ayrı konu. imkanı yok o kadar kısa süre içinde bişeyler gelişmesinin, hele de erkeklerde.

Ben hatırlı olsun demeye geldım .Keşke bende atansam .Bunu takmayın .Herkes ne hıkmetse her zaman çok sevıyor ve çok aşık

Çok abartıyorsunuz ya gerçekten, kadın atanmış ve özel hayatı da normal düzenden farklı gitmeye başlamış. Yani gayet normal bence koyduğu başlık.
Beni niye alintiladin ,konu içinde bir tek ben mi yazmışım abartacak ne demişim mesela ???
Ust üste aynı şeyi mi sormusum ?

Anlamayana anlatmak zor istediğiniz kadar mesaj atın arayın izah edin anlamaz. Ya silip engelleyeceksiniz yada hiç bir şekilde mesajına aramasına dönmeyin zaten yoğunluk içinde öyle bir vaktinizde olmaz. Kısaca umursamayın aynı frekansta değilsiniz

Dengemi kaybedicem diyince bişey sansım. Bu mu derdiniz. Engelle geç. Hiçbişey hissetmiyrm diyosun. Ne mana mental dengeni kaybedesin.

Beni niye alintiladin ,konu içinde bir tek ben mi yazmışım abartacak ne demişim mesela ???
Ust üste aynı şeyi mi sormusum ?
Alıntılarken izin mi alayım? Niye alıntıladın diye sormak çok saçma değil mi? Sonuç olarak siz de benim katılmadığım yorumu yapmışsınız. Ben de fikrimi söyledim. Konunun başlığı ve içeriği arasında çok bir uyumsuzluk olduğunu düşünmüyorum. Buna takılarak konu sahibinin konusu sabote edilmemeli. Derdi saçma bulup yorum yaparsınız ona tamam ama başlığı beğenmemek de abartı. Gören de kadın clickbait yapmış zanneder.

O zaman aynı yorumu yapan herkesi alintila .. içinden cımbızla mi çektin Allah Allah
Ben o yorumu yapmak istedim ve yaptım peki ben bunun için izin mi alicam ?
Selametle !!

Konu sahibi atanmanız hayırlı olsun. Geri kalan şeylere kafa yormanıza hiç gerek yok şu an bence.

Wow, buraya girmeyeli 6 sayfa dolmuş. Kusura bakmayın. :)
Son haberleri vereyim. Bu şahıs beni bir hafta boyunca gece saatlerinde bile aradı, açmadım. Mesajlar attı. Dedikleri aynı: "beni kesip atmak bu kadar kolay mı, bana veda etmen kalbimi kırdı, sana veda etmek içimden gelmiyor". Ona son kez "böyle yaparak sana duyduğum insanî saygıyı bile azalttın, gözümdeki değerini daha da düşürme" yazdım, daha da yazmadım. Öyle öyle bitti.
Böyle sevgi pompalayan insanların altından ne çıkacağı belli olmuyor. Bu konuyu yazdığım zaman verdiğim tepkiyi abarttığımı düşünmüştünüz, haklılık payınız var. Geçmişte de böyle bir senaryoyu yaşamış olduğum için duyarlılık eşiğim düşmüştü. Şimdi psikolojik destek alıyorum, olayları kale almamayı yavaş yavaş öğreneceğim. Teşekkür ederim cevaplarınıza.

Bu takıntılı tip sizi değil de bu zamanda havada kapılan “hazır atanmış bekar kız”ın bu kadar peşinde koşuyor.
Garanti iş, garanti maaş, maaş kartı, resmî tatiller, ücretli izinler, çocuk olursa diğer meslek çalışanınannelerin yaşayacağı sıkıntılılardan uzak kalmanın ardına düşmüş. Kısaca bu adam aslında sizin değil kendi konforunun ardından koşuyor. Memuriyete başlayıp gözünüz açılmadan, orada yeni birini tanımadan “gelecekteki hayali konfor”una sahip çıkıyor.
Menfaatinin arkasından bu kadar koşan insanlar beni her zaman korkutmuştur. Yoksa duy da inanma “yedi kat el sevmiş”miş. Yedi kat el, bir insanda sadece menfaatini sever şu aşamada.

Ya atandıktan sonra basının bağlanmaya çalışılması ayrı bir olay, ondan da bahsedeceğim.
Atanmasaydım bile, insanın sadece bir kere gördüğü kişiye "sana karşı güçlü duygular içindeyim" tavırları göstermesi hiç normal değil. Burada da duygusal çıkarcılık var mesela. Saldım gitti.
Ama sizin mesajınızda bahsettiğiniz örneği bu aralar daha sık yaşamaya başladım. Çok yakın bir arkadaşımdan, aracıların bir aileye benden bahsettiklerini duydum. Üstelik adam nişanlanıp ayrılan bir tipmiş. Kız o aracılara "kız atanmadan evvel neredeydiniz? ayrıca kakaokafa aptal biri değil, sizin çıkar peşinde olduğunuzu hemen anlar" deyip konuyu kapatmış.
Hadi benim konusunu açtığım kişi yabancı biriydi, def etmem daha kolay oldu. Ya akrabalardan (ya da "akrep" mi deseydim?) böyle şeyleri görmek? Onların aracılık ettiğini öğrenmek? İşte buna hazırlıklı değilim.

Kim ki bu, mental dengenizi kaybetmeyi dusundurecek kadar niye yer tuttu hayatinizda? Kesin atın laftan anlamiyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…