O owll Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2019 1.579 1.740 63 35 4 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi kakaokafa #61 Belki hoşlanmıştır gerçekten illa ki menfaat için olacak diye bir şey yok fakat arabeske bağlaması biraz saçma olmuş, çabuk bağlanan biri sanırım. O cümleleri kurmayıp akışına bıraksaydı belki ilişki olabilirdi.
Belki hoşlanmıştır gerçekten illa ki menfaat için olacak diye bir şey yok fakat arabeske bağlaması biraz saçma olmuş, çabuk bağlanan biri sanırım. O cümleleri kurmayıp akışına bıraksaydı belki ilişki olabilirdi.
P Pampasotu Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 3.777 6.484 88 31 4 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi kakaokafa #62 Engelle gitsin.
kakaokafa battı fishing, yan going. ♐ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 15 Kasım 2014 1.234 1.732 133 6 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi kakaokafa #63 GeyikliGece .!.: Kim ki bu, mental dengenizi kaybetmeyi dusundurecek kadar niye yer tuttu hayatinizda? Kesin atın laftan anlamiyorsa. Genişletmek için tıkla... Atalı çok oldu, zor oldu; ama kurtuldum. :)
GeyikliGece .!.: Kim ki bu, mental dengenizi kaybetmeyi dusundurecek kadar niye yer tuttu hayatinizda? Kesin atın laftan anlamiyorsa. Genişletmek için tıkla... Atalı çok oldu, zor oldu; ama kurtuldum. :)
pembepepe08 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2018 3.615 4.664 83 7 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi kakaokafa #64 Bu kadar ısrarlı mesaj atıp gece telefonlarınızı çaldırmasını beklemeden engellemek neden aklınıza gelmedi
Bu kadar ısrarlı mesaj atıp gece telefonlarınızı çaldırmasını beklemeden engellemek neden aklınıza gelmedi
kakaokafa battı fishing, yan going. ♐ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 15 Kasım 2014 1.234 1.732 133 7 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi kakaokafa #65 pembepepe08 .!.: Bu kadar ısrarlı mesaj atıp gece telefonlarınızı çaldırmasını beklemeden engellemek neden aklınıza gelmedi Genişletmek için tıkla... Bayağı tuhafınıza gidecek; ama ben insanları engellemeyi sevmiyorum. Hatta en sevmediği insanları engelliler listesinden kaldırmış biriyim.
pembepepe08 .!.: Bu kadar ısrarlı mesaj atıp gece telefonlarınızı çaldırmasını beklemeden engellemek neden aklınıza gelmedi Genişletmek için tıkla... Bayağı tuhafınıza gidecek; ama ben insanları engellemeyi sevmiyorum. Hatta en sevmediği insanları engelliler listesinden kaldırmış biriyim.
pembepepe08 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2018 3.615 4.664 83 8 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi kakaokafa #66 kakaokafa .!.: Bayağı tuhafınıza gidecek; ama ben insanları engellemeyi sevmiyorum. Hatta en sevmediği insanları engelliler listesinden kaldırmış biriyim. Genişletmek için tıkla... O zaman diyecek birşey yok
kakaokafa .!.: Bayağı tuhafınıza gidecek; ama ben insanları engellemeyi sevmiyorum. Hatta en sevmediği insanları engelliler listesinden kaldırmış biriyim. Genişletmek için tıkla... O zaman diyecek birşey yok