Mental dengemi kaybetmek üzereyim.

Dil doktmenin ne luzumu var istemiyorum der engellersi

2 görmeye aşık mı olmuş annem kıyamamm... Cevap vermeyin 3. Görüşmede evlenme teklif edebilir ayran gönüllü arabesk bir tip canlandı gözümde..

konunun mental dengenizi kaybetmenizle ne alakası var ?
Atandığımı öğrenmenin hemen akabinde İstanbul'dan ülkenin ücra bir köşesine gidiş için bir gün hazırlanma zorunluluğu bana bunu dedirtmiştir belki? Daha özel sebepler de var bu yazıda belirtmediğim, ama asıl konunun anlaşıldığını düşünmekteyim.

Atanmış olsam elim delisini kendime dert etmezdim inanın, cevap bile vermeyin. Ne güzel bir telaş içindesiniz, atandığınız bölgedeki kişilerle iletişim kurma yollarını arayın müdür oradaki gençlerle tanıştırır sizi. Memurlar mı ne bi site vardı ordan birleriyle iletişim kurabilirsiniz. Gittiğiniz yerde kalabileceğiniz birileri muhakkak çıkar ya da muhtar müdür gibi birisi ön ayak olur size. Güzel telaş bunlar hayırlı olsun. Çok eşya yük etmeyin kendinize. Keşke ben de atansam

ne kadar sacma ya 3 sayfa yorum yapilmis bunun yarisi “hani mental dengeeee “ minvalinde. yani velev ki konu sahibi baslikla alakasiz bir sey yazdi, derdini cok net anlatmis iste. nesi anlasilmadi ki? basligin alakasiz olmasi, ki bence vaaovv derecede alakasiz da degil, konunun anlasilmasinda bir sikinti falan mi yaratiyor?

forum iyice sacma bir yer olmaya basladi ya.

Niye bu kadar önemsediniz ki? Mental dengenizi bu kadar sarsılmaya müsaitse kendinizi güçlü kılacak şeyler yapın bence. İki gün içinde hazırlanıp gitmeniz lazımken elin yedi kat yabancısı için ortada büyük bir ısrar da yokken burda başlık açmak sizin için zaman kaybı ve abartı.

++++
Konu sahibesi engelelsin gitsin bitsin. Internette tanistigim random birine neden bu kadar kafa yorayim

Wışşşş...
2 günde ne çabuk sevmiş bakale sen.
Yolla gitsin. Nömero çeviriyor gibi geldi bana. Hislerimde yanılmam.

E git o zaman :)
Başlıkla konunun uyum içinde olması lazım , başlığa sap saman yazıp vajinismus konusunu devam ettirsem okuyacak mısın ?
Ayrıca sen geçenlerde zaten gitmemiş mıydın ?

E git o zaman :)
Başlıkla konunun uyum içinde olması lazım , başlığa sap saman yazıp vajinismus konusunu devam ettirsem okuyacak mısın ?
Ayrıca sen geçenlerde zaten gitmemiş mıydın ?
o kadar alakasiz olsa zaten herkes uyarirdi merak etme. pointi yakaliyorsan konuyu sabote etmenin mantigi yok. belki kadin cok hassas ve bu mental sagligini etkiliyor nerden biliyorsun? verdigin ornegin sacmaligina bak.

giderim, canim isterse gelirim. belki senin gibi nick degistirip gelirim. bosver.

Adamın ruhsal sağlığının sizden önce yerinde olduğunu veya size karşı dürüst olduğunu varsaymakla cidden yanlış yapıyorsunuz

Hic bise degilde nereye gittigini merak ettim
Yani kisacasi ben bile okurken yeni gideceginiz bir sehir icin heycanlandigim kadar elin 7 yabancisiyla ilgili bi merak gelmedi icimden
He de gec gitsin bosver

Hahaaha yaparsın hayal gücün kuvvetli maşallah
Hayal gücü demisken ciddiyim hayranım motivasyonuna yıllardır

Şuan çok iyi değilim sonra konuşalım deyip pubg oynamaya gitmiş olma ihtimali o kadar yüksek ki
Duygular ne kadar çabuk şaha kalkarsa o kadar da çabuk yere çakılır genelde.
Bu yüzden kadın erkek kimseye güvenim kalmadı

Ben atansam sevinçten mental dengemi kaybeder o an görev yerime gitmek için yola koyulurdum ama siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…