- 20 Aralık 2022
- 4.273
- 1.697
- 63
Teşekkür ederim cevabınız içinKaset testler daha güvenilir canım
Rica ederim canimTeşekkür ederim cevabınız için
Teşekkür ederim canımCanım negatif görüyorum ben
Hasta oldum canim günüm sasmadi ben anlamıyorum bu kadar düzenli adetim neden kalmıyorum hamile anlamadım gittiAynen bizde öyleyiz canım bende Şubat beşte adet olucam şu aralar değerlendiriyoruz inşallah tutar sende canim iki gün bekle inşallah gönlünden geçen olur
Kızlar ben adet oldumŞu an yapmayı düşünmüyorum acaba var mı yok mu diye düşünüyorum insallah gebeyimdir yarın sabah belki bı test yaparım iki test aldım kaset testler doğru çıkar mi
Hayırlısı olsun canım nasip kısmet işi canımHasta oldum canim günüm sasmadi ben anlamıyorum bu kadar düzenli adetim neden kalmıyorum hamile anlamadım gitti
Aa nasıl bir kanama canımKızlar ben adet oldumkaset test beni yanilti kan tahlilleri mi bekliyordum ama yinede emin deyilim acaba yerlesmemi
Evet ya şimdilik kahvere rengi açıkAa nasıl bir kanama canım
Çok üzüldüm ağladım eşim teseli veriyonsma guvenmis inanmıştımEvet ya şimdilik kahvere rengi açık
Yerleşme kanaması olarak pembemsi renk diyorlar peceteyle silince geliyormus böyle okudum bir kaç yerdeEvet ya şimdilik kahvere rengi açık
Üzülme canım herşey bitmiş değil nasip ne zamansa olur canım demeki daha nasibi değilmiş üzme kendiniÇok üzüldüm ağladım eşim teseli veriyonsma guvenmis inanmıştım
Üzülme canım herşey bitmiş değil nasip ne zamansa olur canım demeki daha nasibi değilmiş üzme kendini
Kan sonucunu bekle sana kesin cevap vericektir istersen forumlarda yerleşme kanamalarına bak adet tarihi zaten en fazla bir hafta gecikmesi normal kan sonucun cikmadimiAynen oyle gulum
Yok gülüm daha cikmadiKan sonucunu bekle sana kesin cevap vericektir istersen forumlarda yerleşme kanamalarına bak adet tarihi zaten en fazla bir hafta gecikmesi normal kan sonucun cikmadimi
En doğrusu beklemek canım kan sonucu. Sana doğru cevabı vericek kanamani takip et yerlesmede olabilir yada adetin sökülüyor durYok gülüm daha cikmadi
Takım ediyorum umarım adet deyildirEn doğrusu beklemek canım kan sonucu. Sana doğru cevabı vericek kanamani takip et yerlesmede olabilir yada adetin sökülüyor dur
Hayla sokulmedimiTakım ediyorum umarım adet deyildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?