Hayla sok
DurduHayla sokulmedimi
Şimdilik durdu afedersin ic camasirimi bile kirletmiyo sadece silince kahverengi le var
Benimle ilgilendiyin için çok çok tesekur ederim meleğimŞimdilik durdu afedersin ic camasirimi bile kirletmiyo sadece silince kahverengi le var
Evet durduHayla sokulmedimi
Canım herhalde yerleşme kanaması kan testin cikmadimi adet sökülüyor normalde forumlara baktinmi kan testi cikmadimiEvet durdu
Rica ederim canimBenimle ilgilendiyin için çok çok tesekur ederim meleğim
Vala e nabizdan takip ediyorum daha çıkmamış ya sende gebelik varmiydi sormusmuydum unutum kusura bakmaCanım herhalde yerleşme kanaması kan testin cikmadimi adet sökülüyor normalde forumlara baktinmi kan testi cikmadimi
İnşallah adetin sokulmez forumları okudunmu canım benim beş altı ay önce kürtaj oldum iki aydır deniyorum bu ay bakalımVala e nabizdan takip ediyorum daha çıkmamış ya sende gebelik varmiydi sormusmuydum unutum kusura bakma
Okuyorum canim ay kiyamam sana ilkmi seninki benimkide ilkİnşallah adetin sokulmez forumları okudunmu canım benim beş altı ay önce kürtaj oldum iki aydır deniyorum bu ay bakalım
Yok canım ilk değil bir kızım var ikincide düşük oldu bu üçüncü olucak eğer olursa benim boş gebeliktiOkuyorum canim ay kiyamam sana ilkmi seninki benimkide ilk
Maşallah Allah bağışlasın gülüm benimYok canım ilk değil bir kızım var ikincide düşük oldu bu üçüncü olucak eğer olursa benim boş gebelikti
Sağol canım darısı başınaMaşallah Allah bağışlasın gülüm benim
Amin aminSağol canım darısı başına
Canım senin durum ne olduAmin amin
Nedemek canım inşallah banada ve isteyen herkese nasip olurYa çok tesekur ederim bitanem
Canim testi paylaşmıştım gitim kanda verdim kanı verdikten sonra adetmi yerlesmemi açık pembe ve kahverengi lekelenmem oldu hala devam ediyo bilmiyorumNedemek canım inşallah banada ve isteyen herkese nasip oluryaptın mı test tekrar kan verseydin keşke çok heycanlıı
Ya çıkmadı mı sonuç peki?Canim testi paylaşmıştım gitim kanda verdim kanı verdikten sonra adetmi yerlesmemi açık pembe ve kahverengi lekelenmem oldu hala devam ediyo bilmiyorum
Canım sonucun ne çıktıCanim testi paylaşmıştım gitim kanda verdim kanı verdikten sonra adetmi yerlesmemi açık pembe ve kahverengi lekelenmem oldu hala devam ediyo bilmiyorum
Çıktı beta 1 20 cikti hiçbir şekilde gebelik olusmamis çok üzüldüm eşim sağolsun çok destek verdiYa çıkmadı mı sonuç peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?