merak ediyorum......

Ben tvde Esra Erol'da sanırım duydum artık beklemek gerekmiyor diye avukata sorun bence, o kanun kalkmış sanırım.

ben aldatmak olarak gormuyorum cnku kendımı evlı kadın olarak kabul etmediğim için...imzamı benı evlı gosteren...yada evlılık ımzadan mı ıbaret..valla kusura bakmasın kımse eğer nıyetım esımı aldatmak olsa neden boşanayım hem esımle olur hemde sevgılı bulurdum kendımee....
saygılarr

eee bulmuşsun zaten

Benim de merak ettiklerim var!

Merak ediyorum da kadınım diye nasıl insan içine çıkabiliyorsunuz?
Merak ediyorum bu dünyanın bir de ahireti olduğunu ne zaman anlayacaksınız?
Merak ediyorum da bu kadar aşağılandığınız halde neden ısrarla aynı konuda bunca başlık açıp duruyorsunuz?
Merak ediyorum bugün sizin yaptığınızın yarın size yapılacağını bile bile nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz?
ve en çok merak ediyorum o çocuklar büyüyüp her şeyi anlayacak yaşa geldiklerinde size tiksinerek bakan gözlerinden nasıl ayıracaksınız gözlerinizi?

idolümsün hayatım. Allah seni gani gani mutlu etsin..

siz ne biçim insansınız iki çocuğu babasız bıraktınız yk aşkmış
aşkı agzına alıp kirletmeyin
O iki yavruyu babasız bıraktınız
sizi Allaha havale ediyorum
biri 4 aylıkmış kadın belki hamile belki lohusayken siz çıktınız eşinin karşısına
siz hep ötekin kadınsınız evlensenizde öyle kalacaksınız
nasıl bir vicdan var birde pişkin pişkin ne zaman evleniriz diyorsunuz

Senin evliliğin kötü gidiyordu tesadüf sevgilininde evliliği kötü gidiyormuş tam o sırada tanışmışsınız.. aşık olmuşsunuz bilmem ne! Yada sen dahada içeri çektin adamı bırakmadın yakasını! Neyse..
Sevgilinin evliliği neden kötü gidiyormuş araştırdın mı? Çünkü yarın öbürgün sende o kadının düştüğü duruma düşme..
O sana demiştir karım şöyle böyleydi diye sende inanmışsındır.. Yazık valla..
O kadın için üzüldüm 4 aylık bi bebek varmış ortada.. Ama sevindim bir yandan öyle karaktersiz bir adamdan kurtulmuş..

Ayrıca ne yüzle konu açıyorsun şuraya anlamış değilim.. İnternet elinin altında git araştır googleden yada bi avukata git..

vicdan mı? ya haklı tarafından bakmaya calısıyorum ıyı yon bulayım dıyorum kadın magdur yalnızdı vs ama bırsey bulamadım ne yazıkkı! ama karısına el kadar bebekle bunu yapan adam sıze yapmazmı sanıyorsunuz??ılahı adaletten kacıs da yok :S

ohoo senın bu merak ettıklerın bıtmez sekerım bunların cevabı bende deıll..üstüme almıyorum çünküü...

senınde nasıl bır ınsan olduğun cok bellı yazdıklarından..sankı adam oldurdumm yaa ala ala tuhafsın

Kadının en büyük düşmanı gene bir kadın oluyor işte..
Hayırlısı olsun .
Ya iddet müddetini beklersiniz , yada hastane raporlarıyla bu sürenin kaldırılmasını talep edersiniz. Anlaşılan nikahı basayım da kaçmasın düşüncesi mevcut . Siz nikahı basın , basmayın . Nasıl eşini , çocuğunu , minicik bebeğini bırakıp gittiyse sizi de bırakıp gidecektir bir kalemde .

Ne söylersek söyleyelim durum değişecek mi? Hayır. Boş yere ceza almayın arkadaşlar olan olmuş. Sorusuna cevap aldı zaten.

ya arkadaşlar eskı esıne yaptığını bana da yapacağını nerden bılıyosunuzz

eşlerimiz durumu bilmiyordu diyorsun ama biz kadınlar herşeyi hissederiz,o kadıncağızın ettiği beddualarla ne kadar mutlu olursunuz orasını bilemem.

sevgiliniz yada yeni eş adayınız adı her neyse artık ,zamanı gelip sizi terk ettiğinde lütfen buraya tekrar bi konu açın..yuva yıkanın yuvası nasıl olmazmış görsün insanlar

keza cicim ayları bittiğinde o adamın gözünde sadece kocasını aldatmış birisi olarak kalıcaksınız.

4 aylık bebeğine acımayan adam sana hiç acımaz.........kendi düşen ağlamazmış.......tek başına çocuk büyütebilirim ben güçlüyüm diyorsan tavsiyem çoluk çocuğa karışman yönünde

haha :) zamanında sızı bırakırsada konu acın dıyenler oluyordu smdı evlenıcez dıyorum yıne aynı seylerı soyluyorsunuz..
anlayın sunu adam bensız YAPAMAZZ..
tapıyor resmen bana

ya arkadaşlar eskı esıne yaptığını bana da yapacağını nerden bılıyosunuzz

inşallah yapmaz inşallah mutlu olursunuz ama ben hıc rastlamadım ınankı busekılde mutlu olan. ornegıne cok rastladım ama mutlu olanına ne yazıkkı rastlamadım... peygamber efendımızın bole bır sozu var tam hatırlamıyorum yanlıs soylemekte ıstemıyorum ama herkesın dengıyle evlenmesı gerektıgı hususunda yanı onun aklının bır kısmı cocuklarında olucak sen nankor meslek olan uvey annelıgı bırgun sındıremıyeceksın kavgalr baslıyacak huzursuzum dıye bır baska kadının kollarında mutluluk arıyacak bu tıp erkekler zora gelemez karısı azcık bıdı bıdı yapsın baska kadına gıder eger oyle olmasa karısını bırakmazdı madem sevmıyordu 2cocuk neden?neden daha once boşanmadı? demekkı bır kadın gerekıyordu yanı senle evlıykende daha huzura ulastıran bır kadın cıkarsa o an sende yalnız kalacaksın ıyı dusun , dogru karar ver yıne sen uzulursun . hakkında hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…