- Konu Sahibi pink_prenses
-
Benim burcum yengec ve esımınkıde akrep:S
kızlar bence konu fake.
çünkü bir insan, anne olacak bir kadın, bu kadar acımasız, gurursuz, pişkin olamaz, olamaz yaa....
Benim uzaktan o iki minicik meleğe Yüreğim sızladı, buna sebep olan kadın ne kadarda pişkin. Size doğruyu söyleyen insanlara verdiğiniz cevaplar ne kadar cahilce. Bari sus cevap verme edep yoksunu...
Utanıyorum sizin gibi bir insanla aynı dünyayı paylaştığım için.
Korkuyorum sizin gibi akbabaların daha bir çok babayı alacaklarından.............................
peki o bebeği neden yaptı?demekki karısıylada sizi aldatmışşşşşş
Önceki konuları bilmiyorum ama karısından boşanıp konu sahibesine giden erkek yine melake olmuş.
Sadece konu sahibesi musallat olmuş kendisine,erkeğin yine boşluğuna gelmiş,yine erkek haklı,yazık tabii erkeklerin beyni aklı düşünme muhakeme yeteneği olmadığı için yine! oltaya gelivermiş.
Cidden bazı yorumları kadınlar mı yapıyor şaşıyorum.
Burada (eğer ki) suçlu aranacaksa 2 suçlu var.
Nasıl deniyor erkeğe musallat oldun,yolundan döndürdün,ayarttın diye?
Sadece kadında suç bulan zihniyeti totalde haklı da olsa anlamıyorum,kabul de etmiyorum.
Nitekim konu değer yargıları-ahlak anlayışları çatışması değil,basit bir soru.
Biri özet geçebilir mi ?
Konu iki satır, yorumlar havada uçuşmuş
Takip etmek güç daha bugün açılmış bikonuymuş hemde..
Biri özet geçebilir mi ?
Arkadasim aynen benimde yengecccc ve Nisanlim akrep :)))
haklısın....
evet hep kadın sucludur zaten adamlarda hıc suc yok..yada aldatılan kadında hiç suç yok demi..neyse onlar benı suclu bulsun yerden yere vursun ama gordum kı medenı arkadaşta çokmuşş
konu sahibi evliyken başkasına aşık oluyor ( evliliği kötüymiş) aşık olduğu adamda evli 2 çocuğu var birisi 4 aylık , sanırım 3 ayldır birlikteler , sonra ikiside boşanıyorlar , konu sahibi de soruyor ne zaman evlenebilirim diye
arkadaşlar bu kadar hırslanacak bişey yok, geçen gün handenin konusundada hırslandık noldu, karar verilmiş eşlerden ayrılınmış evlilik planları yapılmış, adam ilerde şöyle yapar böyle yapar şöyle olur böyle olur demenin anlamı varmı belkide hiçbi olumsuzluk olmaz bu dünyada hesaplar öteki tarafa kalır, kimin ne hesabı varsa orda görülür, siz üstüne gittikçe konu sahibide gaza geliyo,atılacak birileri
Yok ya bu konu gerçek olamaz .Birazdan sövmeye başlıycam ban yicem .
Kime neyi ispatlamaya çalışıyor anlamadım .İstersen gerdek resimlerini koy hangimizin umrunda.
Hepimizin hassas noktasını biliyor ordan vuruyor .
Biri özet geçebilir mi ?
kızlarr ben hıcbır zaman yaptığımı savunmadım olan oldu evet sonuc ne ıkımızde ınsan gıbı eslerimızden ayrıldık ve olması gerektiği gibi yaşıyoruz suan...
bosanan hıcmı ınsan yok ya neler okuyoruz ortada sebep yokken esı hamıleyken bırakan aramayan sormayan..benım bırlıkte olduğum kısı o bayanın hayatında sahip olmayacağı seylerı bıraktı ona sırf cocukları ıcın sırf sıkıntı cekmesınler dıe..
korkmaya basladım eşim her nekadar aılesı yuzunden benı delı de etse bukadar kotu seyler yasamayız heralde dıyorum allah korusun anlasmalı bosanmalar, aldatmalar fln:S:S
neyse adam evlendıgınde bütün kadınların aynı oldugunu gorecek ve muhtıs bı hayal kırıklıgı yasayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?