merak ediyorum......

madem bir imza mı dediğiniz evliliği küçümsüyorsanız şimdi neden bir an önce o imzayı atmak için acele ediyorsunuz ?

madem bir imza mı dediğiniz evliliği küçümsüyorsanız şimdi neden bir an önce o imzayı atmak için acele ediyorsunuz ?

eskı evlılığımı kucumsedım cnku evlılık gıbı deıldı adam benı hep yanlız bıraktı..BEN HEP YANLIZDIM..suan bırlıkte olduğum adam bana yeterınce sahip cıkıyor hatta elınden gelse her dakıka yanımda olcak bılıyor cnku benım yaramı bılıyor cnku neler yasadığımız neyseee...
işte gerçekten evlenmek için o imzayı atmak istiyorum

kızlar en başta ne sordum neler söylendi yaa valla alemsiniz....

300 gün, ama testle falan hamile olmadığını ispatlıyosun beklemeye gerek kalmıyo, prosedürü tam olarak bilmiyorum ama onu bi araştır ve bence konunu kapattır günahı sevabı senin boynuna Allah utandırmasın yerine yakıştırsın

Kbakma ama Bebegi daha 4 Aylik biriyle evlenmeyi dusunuyorsun. Tmm yasadiklarini kimse bilemez. Ama kimse tarafindan bnu olumlu karsilamasini bekleme.

Dedigim gibi ins mutlu olursun yinede.

merak ettım yenı bebegı oldugu halde karısını boşatan bu başarılı (!) hatunun burcu ne dıye
adamın ne pekı

birimiz akrep birimiz yengeç öyle yani..adamın boşanmaya zaten nıyetı vardı olay benle alakalı deıl..sadece benı tanıyınca yasadığının evlılık olmadığı yaptıkların hıcbır zevk almadığını anladı ve benımle olmak ıstedı

Öyle bir yıkar ki siz de şaşar kalırsınız. Erkekleri pek tanımamışsınız. Ben de tanımamıştım ta ki yakın zamanda bebeğimle terk edilene kadar. Sevgili konu sahibi arkadaşım, yanlış bir yoldasınız gibi görünüyor. Erkeklerin aşkı sevgisi o kadar güvenilmez ki..Bilmiyorum şu anki psikolojimle öyle geliyor. Hayırlısı olsun ama bunun hayırlı olmayacağı kesin

peki o bebeği neden yaptı?demekki karısıylada sizi aldatmışşşşşş

Son düzenleme:
haha :) zamanında sızı bırakırsada konu acın dıyenler oluyordu smdı evlenıcez dıyorum yıne aynı seylerı soyluyorsunuz..
anlayın sunu adam bensız YAPAMAZZ..
tapıyor resmen bana

kızlar bence konu fake.
çünkü bir insan, anne olacak bir kadın, bu kadar acımasız, gurursuz, pişkin olamaz, olamaz yaa....

Benim uzaktan o iki minicik meleğe Yüreğim sızladı, buna sebep olan kadın ne kadarda pişkin. Size doğruyu söyleyen insanlara verdiğiniz cevaplar ne kadar cahilce. Bari sus cevap verme edep yoksunu...

Utanıyorum sizin gibi bir insanla aynı dünyayı paylaştığım için.
Korkuyorum sizin gibi akbabaların daha bir çok babayı alacaklarından.............................

Benim burcum yengec ve esımınkıde akrep:S

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar eşimden yeni ayrıldım ben.şimdi başka birinle evlenmek istiyorum ama ne kadar beklemem gerek bilen varmı?
anlaşmalı olarak ayrıldık bu aradaaaa

Bu ne sevgiymis yahu dÊMkten alamadim kendimi,cunku éski konularinizda hâtaliyim âma seviorum napim diosunuz,ekimde acilmis bu konu ocaktayiz evlenecez diyorsunuz,ne diyim bilemedim,sizi kinamak,yargilamak bâna düsmez,âma ben sizin yerinizde olsaydim o adama ásla güvenemzdim,ya da zaten sizin ảranizda en ùfak bỉ sỏun oldugu zâman ödünüz kopacak,ya o da báska kadina ilgi duỷarsa diye,bi de gẻrcekten sunu anlamadim.Adam kendi cani,kani evlatlarindan vazgecmis ya,4 aylik bebegi olan Ésini bỉrakmis,evlat bu ya,tmm ben anne degilimde evlat ne dêmk anliyorum az cok ,annemden kảrdeslerimden .Evladindan vazgecen áskindan vazgecemez mi gẻrcekten? Hangi Áskmis ki bu evlattan kücücük bebekten ảyri düsüruor,bence siz bu adamin hẻr đedigine o kadar itimat etmeyin.
Íster dügün résimlerinizi paylasin,íster evliik cüzdani fotokopisini,bu bíseyleri degistirmz ki,kk da bu konuyu acmak da büyük césaret dogrusu,cunku malesef kảrsi dủrumda olan kadinlar oldukca fazla,daha gêcen gün yeni dogan bebegiyle bósanmaya kảrar vẻrenlerin hikayesini okuduk.
BỈ de su da dikkatimi cekti,size iyi ya da kötü yorumlr yaparlar,sinirlendirirler vs de,bỉirne demissiniz ki,dikkat et de sen de aldatildim diye bỉ konu acma.Saka gibi rÉsmen.Son sözüm ben hakkinizda hayirlisi diyemeyecgim malesef,O kadinin ve yavrularin hakkinda hayirlisi olsun !

kaçamk ,gizli buluşmalar, farklı heyecanlar tabiki tatlı geldi o adama , karısı lohusaydı ve evde 2 çocukla uğraşıyordu tabi kocasına istediği gibi vakit ayıramadı adam haklı tabi , kadında suç var neden doğurursun ki deme bırakcaktı çocuğu evde tek başına kocasıyla eğlenmeye gidecekti , vay anasını birde merak ettim galiba boşanmadan önce annene demişsin boşanmak istiyorum başkasını seviyorum diye annen ne dedi ...

durun durun yarın oburgun düğün resımlerımıde paylaşıcam burdann adamın nıyetı yok diyenlere senı sevmıyor dıyenlere yuvanı yıktığınla kalırsın dıyenlere kapak olsun dıee

Düğün resimleri paylaşmak, adamın sizi şu an seviyor olması yapılan yorumları çürütemez. Gün bugünden ibaret değil. Sorması ayıptır kaç yaşındasınız?

aklı başında çoğu arkadaş gereken cevabı vermiş zaten de yazmadan da duramadım..geçmişte kendince yanlış tercih diyerek yaptığınız evlilikler,sonra aşık olduk la gelen kendinizce olan tutkunuzla iki küçük çocuğun hayatını karartmışsınız..babalık yapar kendince ama öyle uzatktan ısmarlama babalık olmuyor..bu hikayede acırım acırım o iki masuma acırım..siz de korkun bence geleceğinizden..kolay değil iki masumun vebalini ödemek..anlamadım nasıl gece başınızı yastığa rahat koyabiliyorsunuz..

yaşadığının evlilik olmadığını düşünen bir adam neden 2 tane çocuk yapsın ?
hadi birincisi evliliğe adapte olunsun diye geldi oldu peki 4 aylık bebek ? leylekler getirmiyor biliyorsunuzdur değil mi?

Yok ya bu konu gerçek olamaz .Birazdan sövmeye başlıycam ban yicem .
Kime neyi ispatlamaya çalışıyor anlamadım .İstersen gerdek resimlerini koy hangimizin umrunda.
Hepimizin hassas noktasını biliyor ordan vuruyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…