- Konu Sahibi pink_prenses
-
ben aldatmak olarak gormuyorum cnku kendımı evlı kadın olarak kabul etmediğim için...imzamı benı evlı gosteren...yada evlılık ımzadan mı ıbaret..valla kusura bakmasın kımse eğer nıyetım esımı aldatmak olsa neden boşanayım hem esımle olur hemde sevgılı bulurdum kendımee....
saygılarr
burcum akrep...neden ki?
madem bir imza mı dediğiniz evliliği küçümsüyorsanız şimdi neden bir an önce o imzayı atmak için acele ediyorsunuz ?
kızlar en başta ne sordum neler söylendi yaa valla alemsiniz....
konusuyorum cnku bana soylenenlerı de bı oku canım lutfen..biri de benım gıbı yapmısta sonra beynınde timör cıkmış ölmüşte senınde sonun oyle olcakta bılmem ne..yada yok bana da aynısı yapcakmıs yok bız evlensekte mutlu olamayacakmışız yok boşanacakmışız bı dunya laf soyluyorlarr ben uslubumu bozunca suclu oluyorum ohhhhh valla
merak ettım yenı bebegı oldugu halde karısını boşatan bu başarılı (!) hatunun burcu ne dıye
adamın ne pekı
bakın sızınde eslerınız var yada yakınlarınızdan goruyosunuzdur..evliliği yolunda gıden bır adam ve ıkı cocuğu olan bır adam oylesıne gonul eğlendırmek için yada sadece asık oldu dıe yuvasını yıkar mı..hadı yıkarda yıne evlenırmı bu kadar kolay..hadı ben safımm oda mı saf?
bıde bosandı dıye cocuklarını sılmedı kı bu adam
peki o bebeği neden yaptı?demekki karısıylada sizi aldatmışşşşşşbirimiz akrep birimiz yengeç öyle yani..adamın boşanmaya zaten nıyetı vardı olay benle alakalı deıl..sadece benı tanıyınca yasadığının evlılık olmadığı yaptıkların hıcbır zevk almadığını anladı ve benımle olmak ıstedı
haha :) zamanında sızı bırakırsada konu acın dıyenler oluyordu smdı evlenıcez dıyorum yıne aynı seylerı soyluyorsunuz..
anlayın sunu adam bensız YAPAMAZZ..
tapıyor resmen bana
hayatta kıme guven var kı allah askına ben esıme sonsuz guvenırım dıyen yalan soyler bence..ALLAH şaşırtmasın dıyorum bu kadar....
konu sahibi kendi kendine çelişiyorsun
önce bensiz YAPAMAZZZ dedin şimdi de hayatta kime güven var ki diyorsun !
birimiz akrep birimiz yengeç öyle yani..adamın boşanmaya zaten nıyetı vardı olay benle alakalı deıl..sadece benı tanıyınca yasadığının evlılık olmadığı yaptıkların hıcbır zevk almadığını anladı ve benımle olmak ıstedı
ya kızlar eşimden yeni ayrıldım ben.şimdi başka birinle evlenmek istiyorum ama ne kadar beklemem gerek bilen varmı?
anlaşmalı olarak ayrıldık bu aradaaaa
birimiz akrep birimiz yengeç öyle yani..adamın boşanmaya zaten nıyetı vardı olay benle alakalı deıl..sadece benı tanıyınca yasadığının evlılık olmadığı yaptıkların hıcbır zevk almadığını anladı ve benımle olmak ıstedı
durun durun yarın oburgun düğün resımlerımıde paylaşıcam burdannadamın nıyetı yok diyenlere senı sevmıyor dıyenlere yuvanı yıktığınla kalırsın dıyenlere kapak olsun dıee
hayatta kıme guven var kı allah askına ben esıme sonsuz guvenırım dıyen yalan soyler bence..ALLAH şaşırtmasın dıyorum bu kadar....
konu sahibi kendi kendine çelişiyorsun
önce bensiz YAPAMAZZZ dedin şimdi de hayatta kime güven var ki diyorsun !
yoo çelişme yok şekerım..o bensiz yapamazzzz ama guven varmı dıyosan kıme guven var kı hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?