merak ediyorum......

SAOL arkadaşımm yorumun içinn..dıkkate alıcam dusunucemm

Rica ederim
Zamanın da hatalar yaptın belki ama geçmiş için sana bi dünya laf saymam gereksiz olur
Yağmurdan kaçmışsın doluya tutulma
Güzel güzel bi düşün diyorum sadece

4 aylık yavrusuna merhamet etmeyen adam başkasına mı edecek ? Ben böyle merhametten yoksun tiplerden korkarım şahsen..

Şimdi değilse bile zamanla daha sağlıklı düşünecek, belki bana hak vereceksin..

Size söyleyebileceğim tek şey ne biliyor musunuz,umarım sizde o adamda(!) hakettiğiniz hayatları yaşarsınız.Neyi hakediyorsanız onu.....

haklısın....

evet hep kadın sucludur zaten adamlarda hıc suc yok..yada aldatılan kadında hiç suç yok demi..neyse onlar benı suclu bulsun yerden yere vursun ama gordum kı medenı arkadaşta çokmuşş

evet suclu bulundu aldatilan kadin,senle o adam tertemizsiniz hic sucunuz yok,pesss yani o suclu aldatilan kadinin dikkat etde ahi tutmasin ,hayatin kayar birdahada dogrulmaz

gun gelir devran doner derler o kadının ahı yerde kalmaz bugun olmasa yarın benzer birsey mutlaka yasarsınız ozman onun ne hissettiginide anlamıs olursunuz..keske bu konuyu acıcagınıza netten arastırsaydınız kac gun sonra evlenebilceginizi.. aynı olayı tekrar alevdirmeye gerek yoktu

Son düzenleme:

teşekkürler kaderr...

O çocukların vebali o evli olduğun halde (evli olduğun dönem) eşinin eksik bıraktıklarını tamamladığın adamın eşinin vebali ahı ne olacak ? Ne diyeyim herkesin bir yaşam şekli var ama etki tepkiyi doğurur illa umarım o adamın senin ile aldattığı eşi gibi olmaz sonun yani senden sıkılıp başkası ile boşanmadan önceki gibi yaşamaz o konuma düşmezsin yada istediğin gibi çıkmaz bu adamı da aldatmazsın. Hakkında hayırlısı bundan sonra.

inşallah adam sıkılmaz senide bırakmaz vs diyosunuzda belki konu sahibi sıkılır kadınların sıkılmaya hakkı yok mu,belki yarına hepimiz ölürüz bu da bi olasılık dimi

daha yeni ayrılmışsınız evlilik için acele neden
yağmurdan kaçıp doluya tutulma riskini unutmayın,!

Ben konu sahibi haklı demiyorum
Elbette hataları var
Ama şu meşhur boşluğa hep erkekler düşmüyormuş demek, konu sahibi de düşmüş.. Kendi eşi de.. Eşini aldattığı 4 aylık bebeği olan adam da.. Tek masum herhalde 4 aylık bebeğin annesi oluyor bu durumda..

Üçü de bana göre aynı oranda hatalı, eğer bahsedildiği gibi ise yani..
Ancak şimdi olan olmuş, eşinden ayrılmışken
Ben en azından ikinci evliliğini yapacaksa bile bir güzel oturup düşünmesini sağlıklı karar vermesini istiyorum

4 aylık çocuğuna merhamet etmeyen adamla evlenmek zorunda olmadığını
Önce bi kafasını dinleyip sonra düzgün biri çıkarsa karşısına onunla evlenmesi gerektiğini düşünüyorum
Tabi kendi de eski hatalarını tekrarlamazsa işe yarar bu..

Olayın özeti bu aslında.
Kimse evliliğinde kimin ne yaşadığı bilemez.
Konu sahibinin mutsuz bir evliliği olabilir,bir insan evliyken başkasına aşık olabilir.
Herkesin başına gelebilir.
Ama dediğim gibi eğer bir hata varsa ortada,sadece kadına yüklenilmemeli.
Evliliği mutsuz olan adam ne diye karısıyla ilişkiye girer,bebek istenmiyorsa ne diye korunmadan ilişkiye girer,yok eğer isteniyorsa neden nasıl konu sahibesiyle aşk yaşıyor?
Suçun büyüğünü o adamda ararım şahsen.
Eğer konu sahibi aldatılan kadında hiç mi suç yok,kadın olsaydı da kocasını tutabilseydi dediyse o halde kendisi de aldatılmasından eşini sorumlu tutamaz.
Kendisi de aldatılmış çünkü,ve böyle düşünüyorsa demek ki kendisi suçlu.
Aldatılmayı kimse haketmez.
İlişki düzgün yürümüyorsa aldatmak yerine ilişkiyi bitirmek en onurlu davranış.

Karşı tarafın evliliği iyi gitmemesine rağmen adamın karısı çocuk yapmayı göze almışsa o kadın da suçludur bana göre.
Ama aldatıldığından habersizse ve adam mutluluk tablosu çiziyorsa o adama konu sahibesi nasıl güvenecek,evlilikte acele etmemesi gerektiğini düşünenlerdenim ben de.

korkmaya basladım eşim her nekadar aılesı yuzunden benı delı de etse bukadar kotu seyler yasamayız heralde dıyorum allah korusun anlasmalı bosanmalar, aldatmalar fln:S:S

Yok Canim Allah korusun :))) hem burcla Alakasi yoktur karakter meselesi. :)) korkma arkadasim bi insanin karakteri bozuksa ister akrep ister Balik olsun :) farketmiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…