- Konu Sahibi pink_prenses
-
SAOL arkadaşımm yorumun içinn..dıkkate alıcam dusunucemm
Yok ya bu konu gerçek olamaz .Birazdan sövmeye başlıycam ban yicem .
Kime neyi ispatlamaya çalışıyor anlamadım .İstersen gerdek resimlerini koy hangimizin umrunda.
Hepimizin hassas noktasını biliyor ordan vuruyor .
haklısın....
evet hep kadın sucludur zaten adamlarda hıc suc yok..yada aldatılan kadında hiç suç yok demi..neyse onlar benı suclu bulsun yerden yere vursun ama gordum kı medenı arkadaşta çokmuşş
Rica ederim
Zamanın da hatalar yaptın belki ama geçmiş için sana bi dünya laf saymam gereksiz olur
Yağmurdan kaçmışsın doluya tutulma
Güzel güzel bi düşün diyorum sadece
4 aylık yavrusuna merhamet etmeyen adam başkasına mı edecek ? Ben böyle merhametten yoksun tiplerden korkarım şahsen..
Şimdi değilse bile zamanla daha sağlıklı düşünecek, belki bana hak vereceksin..
teşekkürler kaderr...
bavulunu hazırla bırazdan uzun bı yolculuga cıkıcaksın
sen once bana ozelden msj yazmayı bırak ıstersenn :)
ben olsam konuyu kapattırırdım ama eğlencelı geldı herhalde
Dua et yanım da değilsin , hoş sen ona da yarabbi şükür derdin bu yüzsüzlükle...
ben şu konuda sitedeki hanımlar gibi düşünüyorum; 4 aylık bebek varsa ortada eşiyle münasebeti yakın zamana kadar devam etmiş demektir dolayısıyla sizinle olmak için eşine ve çocuklarına sırtını dönmesini acele verilmiş bir karar olarak görüyorum
ilerde sizin de aynı durumda kalmanız çok yüksek bir olasılık
ama bu konudan tamamen ayrı olarak da şöyle düşünüyorum.
evli bir insan bir başkasına aşık olamaz mı? hayatta başımıza her şey gelebilir...
bu durumda herkes madem aldatmasın insan gibi ayrılsın eşinden diyor ee ayrılınca da vay efendim başkası için eşinden boşanmış ne ayıp deniyor...
sonuç olarak yine en başa dönüyoruz insan evliyse başkasına aşık olamaz olmamalı! bu kabul edilemez bir şey
kimse karşındaki insanı anlamaya çalışmaz çünkü kimse bir başkasının kendisine tercih edilmesini kabul edemez
oysa zaman içinde karşımızdakine duygularımız tükenebilir bir başkasına karşı yeşerebilir bunlar insan olmanın getirdiği şeyler
fakat tekrar yineliyorum konu sahibinin durumu daha farklı ben evlenmek için acele etmemesini öneririrm şuan duygularının verdiği coşkuyla her ikisi de yanlış adımlar atacak gibi...
Sen iflah olmazsın rabbim senin gibilerden korusun ...yanında olsam ne yapcan kı...ah arkadasım yaa bana sen ne yapabılırsın kı zatenn :)
korkmaya basladım eşim her nekadar aılesı yuzunden benı delı de etse bukadar kotu seyler yasamayız heralde dıyorum allah korusun anlasmalı bosanmalar, aldatmalar fln:S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?