- 26 Mart 2021
- 250
- -40
- 11
- 29
- Konu Sahibi Caresizzzz
-
Yol yakınken bırak gitsin. Daha simdiden boyle yapiyosa engellemek nedir ya . Bence bu olmamışNişanlı bir arkadaşım var aynı iş yerinde çalışıyoruz rica etti siz değerli üyelerin görüşlerine ihtiyacı varmış.
Nişanlıyım geçen gün Nisanlimin ailesini bize çağırdık yemek yeriz düğün tarihini kararlastiririz diye fakat nişanlım ben gelmeyeceğim dedi nedenini sordum spora gideceğim dedi. Yani aileler bizim için toplanmış spora yarın da gidebilirsin dedim fakat oralı olmadı ailesi bizde düğün tarihi konuştu.. nişanlım ise spora gitti kavga ettik ve engelledi düşünceleriniz nelerdir şimdiden teşekkür ederiz
Belli ki çok evlenesi yok, hadi sana spora gidiyorum dedi. Kendi anne babasına ne dedi ? Onlar oğullarına kizmadilar mi? Nisan bozulmaya doğru gidiyor bence.Nişanlı bir arkadaşım var aynı iş yerinde çalışıyoruz rica etti siz değerli üyelerin görüşlerine ihtiyacı varmış.
Nişanlıyım geçen gün Nisanlimin ailesini bize çağırdık yemek yeriz düğün tarihini kararlastiririz diye fakat nişanlım ben gelmeyeceğim dedi nedenini sordum spora gideceğim dedi. Yani aileler bizim için toplanmış spora yarın da gidebilirsin dedim fakat oralı olmadı ailesi bizde düğün tarihi konuştu.. nişanlım ise spora gitti kavga ettik ve engelledi düşünceleriniz nelerdir şimdiden teşekkür ederiz
Beni değersiz hissettiriyorsun dedim bir süre konuşmayalım dedim abartiyosun kavga çıkarmaya yer arama gizlik durum yok aileler konuşuyor tarihi dediBelli ki çok evlenesi yok, hadi sana spora gidiyorum dedi. Kendi anne babasına ne dedi ? Onlar oğullarına kizmadilar mi? Nisan bozulmaya doğru gidiyor bence.
Spor salonu aile dostumuzun olduğu yer haber uçar bana. O 27 ben 24Kaç yasındasınız? Nişanlınız sporda olduğundan emin misiniz, hazır ev boşken değerlendirmiş olmasın?
ErkekSpora giden kisi erkek mi kadin mi ona gore yorum yapacagim
Adamın zorla evlendiğini görmek bu kadar zor mu arkadaşınız için ?Nişanlı bir arkadaşım var aynı iş yerinde çalışıyoruz rica etti siz değerli üyelerin görüşlerine ihtiyacı varmış.
Spora gidiyor gelmiyor,aileler karar verirken oda kesin kaslarını çalıştırıyor ..Nişanlı bir arkadaşım var aynı iş yerinde çalışıyoruz rica etti siz değerli üyelerin görüşlerine ihtiyacı varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?