Merhaba arkadaşlar nişanlım ailemin yanina gelmiyor?

Çok saygısız davranmış. Bir de üstüne engelliyor. Haketmemiş yerini o yüzden bu davetler batıyor ona. Evlenince pişman olursunuz

Tam evlenilecek mükemmel adamı bulmuş. İşallak düğün tarihini yakın bir zamana ayarlamışlardır. Yoksa her an başkası kapabilir. Evlenmelik adam zor bulunuyor bu devirde.

Elinize sağlık
Millet kız istemeye bile elinde çiçekle titreye titreye gidiyor, o da azıcık şikayet dinlesin değil mi?
benimde kötü huyum bu
unutamıyorum ve kin tutuyorum
dün yediğim yemeği unuturum ama 13 sene önce nisanın 6sında saat 10:50 de söylediği sözü unutamıyorum
o yüzden güzel laflar duyuyor benden

Arkadasiniz burada ki tecrubeli hanimlara kulak assin cok seviyoduk o istemisti diye kendini kandirmasin belli ki artik istemiyor oldu ki evlendiler artik evlilik yildonumlerinde falanda yaninda olmaz bizlik bisey yok ailelerin istedigi tarihti der kacar kiz dogum yaparken benlik bisey yok doguran sensin der kacar

benimde kötü huyum bu
unutamıyorum ve kin tutuyorum
dün yediğim yemeği unuturum ama 13 sene önce nisanın 6sında saat 10:50 de söylediği sözü unutamıyorum
o yüzden güzel laflar duyuyor benden

Bende unutmam.
Bir de lafları yutamam mutlaka söylemem lazım
5 sene önce birisi bir şey desin kırılayım 5 sene sonra onu yüzüne vururum

Bende unutmam.
Bir de lafları yutamam mutlaka söylemem lazım
5 sene önce birisi bir şey desin kırılayım 5 sene sonra onu yüzüne vururum
bende öyle
keşke unutabilseydim bazı şeyleri
kafamın içi rio karnavalı
tam uyuycam bana şu lafı dediğinde niye karşılık vermedim diye kendimi yiyorum
sonra sabahlar olmasın

Kuzucum
konuştuk aslında esyalr alınıyordu bekleyelim bile dedim ama o hemen aldi daha gecen ay... dugun tarihi belirleyelim. Ben eylulden sonra dedim nisnalim haziraj temmzu uzatmayalım dedi
Çocuğun arkadaşınızla evlenmek gibi derdi yok , acele ediyorsa evlenmek istiyor sadece. Ayrı evi fln olsun istiyor herhalde. Seven, değer veren insan bunu yapmaz.

Kuzucum
konuştuk aslında esyalr alınıyordu bekleyelim bile dedim ama o hemen aldi daha gecen ay... dugun tarihi belirleyelim. Ben eylulden sonra dedim nisnalim haziraj temmzu uzatmayalım dedi
Çocuğun arkadaşınızla evlenmek gibi derdi yok , acele ediyorsa evlenmek istiyor sadece. Ayrı evi fln olsun istiyor herhalde. Seven, değer veren insan bunu yapmaz.

Adam haklı bence arkadaşınız nisanlisina sormadan plan yapmış adam için belki bu düğünlerin törenlerin anlamı yoktur yapalım gitsin ne önemi var mantigindadir ben de öyleyim mesela erkek arkadaşım da o kafada anlam yüklemiyoruz. Nişanlısı gelicem deyip sonradan vazgectiyse o zaman sorun

nisanliniz hâlâ ergenlikten çıkamamış maalesef yaşlariniz kaç bilmiyorum ama kendinize yazık etmeyin

bende öyle
keşke unutabilseydim bazı şeyleri
kafamın içi rio karnavalı
tam uyuycam bana şu lafı dediğinde niye karşılık vermedim diye kendimi yiyorum
sonra sabahlar olmasın

Ay evet ya o çok kötü
Ben bazen geceleri ilkokul öğretmenime kadar gidiyorum.

Sonra uykusuzluktan geberiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…