Merhaba arkadaşlar nişanlım ailemin yanina gelmiyor?

Bizlik bir durum yok aileler kararlaştiracak ne demek ya. kendi düğününden bahsedildiğinin farkinda mi beyefendi?

Dügünede gelmesin o zaman bizlik bir durum yok aileler istedi zaten düğünü diye.

Aileside tuhaf oglum olur mu oyle sey baska zaman mı kalmadı spora diyememisler mi? Gerçi iyiki de dememişler adam zorla geleceğine gelmemis ic yuzu ortaya cıkmış.

Bir de size abartıyorsun diyerek zeytinyagı gibi uste çıkıyor.

Dugunu erteleyin acale etmeyin bu numunelik adamla evlenmek icin.

Ver pası sıradakine gitsin bence nişanlınız.

Burada direk suçu sporcu damat'a atıyoruz da,ya d,ğer suçlu olanlara ne diyeceğiz peki.
Erkek ailesi diyememiş mi ne sporu diye,tutacak kulağından getirecekti.
Kız ailesi peki,nerde bu adam demediler mi hiç.
Ben kız babası olsam kızımı bu adama vermezdim.
Adam bildiğiniz sorumsuzluk örneği..

Fragman.....hep derim bu g.tlere ailelerinizi satmayin. Ama simdi nisanlisi tatli gelir evlenince anlayacak beni

Erkek kıtlığı yok bildiğim kadarıyla.
Yarın birgün de düğüne gelmez maç var diye
Sonra arkadaşın üyelik almak durumunda kalır, kocam eve gelmiyor annemler geldi kocam sporda kocam maçta kocam pubgde kocam dağa kaçtı vs
Gelsin konular

Nişan tarihini ayarlamayı spora tercih edeni siz koca diye tercih etmeyin bence. Önceliği siz değilsiniz çünkü

Hayır severek oldu ve aksine arkadaşım istemiyordu çocuk çok istiyordu zmaanla ikiside sevdi. Çocukta baya rahat bu arada
Çocuk rahat değil umursamaz, ilgisiz, bencil.
Karısı doğuma giderken nişanlısı arkadaşlarıyla Akdeniz'e tatile gider.
Nolcak ya aileler var ya der.

Hayır severek oldu ve aksine arkadaşım istemiyordu çocuk çok istiyordu zmaanla ikiside sevdi. Çocukta baya rahat bu arada

Fikrini değiştirmiş olabilir mi?
İlk başta hadi evlenelim demiştir, sonra gözü korkmuştur.

Karşısına alıp konuşsun, bu işin altından güzel kokular çıkmıyor.

Sizin bir önce ki konunuz, eşinizin spor salonuna gidişi ile ilgili değil miydi?
İçimden bir ses bu olayı nişanlıyken sizin yaşadığınızı söylüyor nedense.
Kuzucum
Fikrini değiştirmiş olabilir mi?
İlk başta hadi evlenelim demiştir, sonra gözü korkmuştur.

Karşısına alıp konuşsun, bu işin altından güzel kokular çıkmıyor.
konuştuk aslında esyalr alınıyordu bekleyelim bile dedim ama o hemen aldi daha gecen ay... dugun tarihi belirleyelim. Ben eylulden sonra dedim nisnalim haziraj temmzu uzatmayalım dedi

Benim eşim de biz nişanlıyken ablası gile davetliydik ama sonradan gelişen bir olaydı kendisi yorgunum diye gelmemişti şimdi düşünüyorum da yaptığı büyük terbiyesizlikmiş şimdi şimdi anlıyorum sizinkisi daha beter durumda düşünün yani

Çocuk rahat değil umursamaz, ilgisiz, bencil.
Karısı doğuma giderken nişanlısı arkadaşlarıyla Akdeniz'e tatile gider.
Nolcak ya aileler var ya der.
ondan bende de var doğumuma 2 hafta kala ailesiyle tatile gitmişti. annemlerde köydelerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…