Merhaba herkese

Hadi hamileliği geçtim yahu cinsel yolla bulaşan hastalıklar var bundan da mı hiç korkmuyosunuz ?
Test yaptım negatif diyorum size işte burda ben de
2020 den beri korunmasız yaşamadım ayrica
Bizde diyoruz ki negatif yok hamile değilsin geç dollenmede olsa şimdiye çıkardı . Keşke hamile kalmak bu kadar kolay olsa 2 kere hamile kaldım ikisinde de 1 yılda anca kalabildim

yahu sana değilsin diyoruz anlamıyosun daha ne yapalım söyleeeeee
Anlamıyor değilim dün çok rahatladım inan ama özelde iki üç üye bana negatif de olsa ihtimalin çok adet olmadım bir düşün yazıp duruyor ve ben de kendimi bunlar biliyor o zaman sıkıntılı durumum hala diyip iyice gerdim buraya da yazdım kusura bakmayın demek istediğim bu yoksa negatif görünce kendi kendime ben de tamam bitti adet gelecek dedim

Korkuyorum abla haklısın kesinlikle ama dedim ya az önce de bir iki üye kork negatif görmek yetmez kesin vardır sende düzgün adet gören biri gelmemesi anormal dediler

her hamilesin diyene inanacak mısın? Bak hem ailenden korkuyorsun hem de çatır çatır sevişiyorsun. yapma evladım yapma aklına bedenine yazık
Abla diyorum ya daha zaten şunu bir atlatsam başka istediğim bir şey yok şu an sadece bu yani
Sürekli uykum geliyor hamilesin işte diyorum burda yazanlar bilgili negatif olsa da olur diyorum korkuyorum yani herkes özelde bu kadar gecikme hiç normal değil yazıp duruyor

Normalde düzgün mı olursun abla
Çok bir gecikme olmazdı günlerimde.

İnşallah tez zamanda gelir şu regl.

Geldikten sonra da yine buraya adet oldum ama üstüne mi gördüm yerleşme kanaması mi yok bacağım ağrıyor yok uykum geliyor diye yazma.

Ve son olarak her kadın doğum doktoruna giden hamilelik için gitmiyor. Ve sen gidince de ailen aa bizim kız hamile mi acaba diyecek? Git ve güzelce muayene ol.

Yazmicam diyorum yine yazıyorum yazık günah ya.. kendine gel artık lütfen.. Rabbim akıl fikir ihsan eylesin

Kadın doğuma giderim abla evet zaten ama işte korkuyorum hep dedim negatif oldu inandım derken hala hamilesin yazanlar var şimdi kafam çok karıştı
En fazla 30 günde olurdum regl ben yani geç yumurtlama olabilir ordan da döllenme olur mu diue hep korktum teste çıkmaz diye yazmış özele hamile üyeler ondan gerildim

Yani ben sizi anlayamadım kadın doğuma gitmeme sebebiniz hamile olduğunuzu öğrenebilme korkusu mu? Yani gidersiniz de doktor size hamilesin der diye mi korkuyorsunuz? Hamileyseniz zaten doktorun evet hayır demesi neyi değiştirecek olan olmuş ve siz hala oyalanıyorsunuz. İnatla olduğunuz yerde adet görmeyi beklemek cahilce olur.

Evet ama hala o ihtimal var mı hamilelik işte idrar testleri negatif diue gecikiyorum varsa diye kendimi yiyorum var mıdır sizce de

Bence yok. Kadın doğuma gidin fiziksel herhangi bir sıkıntınız olduğunu sanmıyorum. Bu kadar stres adetinizi keser. En azından söktürücü verir size

Şimdi ben hamile değilsin dicem parmağın ağriyacak gelip diyeceksin hamile miyim...
Bak güzel kardeşim Hamile değilsin . Regli Stres geciktirir, hava değişimi geciktirir, kullandığın ilaç varsa o geciktirir. belki de hastalık kaptin korunmasız ilişkiden bu geciktirir...

Rabbim insanları diğer canlılardan ayıran bir nimet vermiş kullanalım lütfen ..

Idrar testi yapmama gerek var mı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…