Merhaba herkese

Idrar testi yapmama gerek var mı daha
Ya sen şaka mısın??? Buraya muhtemelen sahip olduğun psikolojik rahatsızlığı bile yazdık reglim gelmiyor hamile miyim diyorsun. Milleti darlıyorsun durup durup yazıyorsun üst üste amacın ne millete kafayı yedirtmek mi banlanmak mı? Yahu e nabızıma geçiyor diyorsun kim senin şifreni bilmeden e nabızına bakacak hadi baktı diyelim annen baban beta takibini mi yapacak?? Özelde fatura ediliyor diyorsun o zaman devlete git. Ya da hiç bir şekilde kayıtlara geçmeyen sağlık ocağına git denilmiş sana. Sen hala anlamamakta diretiyorsun. Buradaki insanlar müneccim b.ku yemedi yani sana daha biz ne diyelim. Ayrıca eski mesajlarında 2020den beri aktif cinsel hayatın olup her adet gecikmesinde kafayı yediğini yazmış diğer üyeler amacın ne anksiyeni tetikleyip duruyorsun. Sevişmezsen ölecek misin? Allah akıl fikir versin !

Idrar testi yapmama gerek var mı daha
Kızım sen iyi misin aya git normal test yap öğrenmekten korkuyorum nedir ya? Ya gerçekten hamileysen napacaksin kürtaj günü gecince karnını mi saklayacaksin çöpün kenarında doğum yapıp çocuğu çöpe mi atacaksın???????!?!!?? Yazık ya sen anca milleti bunaltiyorsun burada kimse senin e nabizina girip de tahlillerine bakamaz 20 yasindaysan eğer gercekten!

Hamilelik ihtimali yok demiyor muyuz hala mi var ya hamileysen diyorsunuz hepiniz onu anlamıyorum ben

O zaman hamile değilsin kesin. Adet olmuyorsan da doktora git adet söktürücü versin bu kadar. Uzatma artık bir daha da yanlış bir şey yaparken bu korkunu hatırlarsın.
4 5 şubatta ilişki oldu 21 şubatta test yaptım ben negatifti buraya attım olsa p zamana kadar 16 17 günde çıkar mıydı peki

Git kan testi ver bitir şu işi allah için ya kızım benim de ilk hamile kaldığımda 22 yasinda resmi nikahın yoktu henüz dini vardı test yaptırdım ailemi aramadilar yani hatta pozitif çıktı yine aramadilar 20 yaşındasın yani evlilik dışı ilişkiye girmenin yargılanması gerektiğini akıl edebiliyorsun ama bunu mu edemiyorsun.

Abla peki içe boşalma olması bile var mıdır yani pozitif mi çikar anlamadım düzgün olan adet gelmedi

insanlar 23 sayfa hamile kalma olasılığınızın düşüklüğünden söz etmiş hala abla şöyle midir abla böyle midir.

birincisi herkese "abla" diyecek kadar küçüksen ve korunma yöntemlerinden bihabersen neden birliktelik yaşayıp hamile miyim değil miyim diye çıldırıp bir türlü ikna olmuyorsun. sürekli düzenli olarak acaba hamile miyim diyormuşsun bence biz sana abla diyelim biz bu kadar hamilelik şüphesi yaşamadık :) kaldıramayacağınız şeyler yaşamayın.

ve bence hamilesin git test yaptır. ay yeter yani birisi bunu söylesin.

Hamile miyim şimdi niye bu şekilde bunu dediniz anlamıyorum bence hamilesin neye göre dediniz bunu

Gerçekten ciddi misiniz zaten akintim da var iyice korkutuyorsunuz
Umutsuz şunu anla artık

Bize göre hamile değilsin
Ammaa
Binde bir ihtimalle böyle bir olasılık var, bunun örnekleri var çünkü

Yani %99 hamile değilsin
Ama %1 dahi olsa her zaman bu ihtimal zaten var ilişkiye giren bir kadında.
Biz de sana diyoruz ki
Eğer bu %1 ihtimal bula bula seni bulmuşsa ve hamileysen ve hala dökümleri çıkıyor diye kan testi yaptırmıyorsan Bebek büyüdüğünde ne yapacaksın?
Bi çözümün var mı?
Böyle oturarak sadece hafta doldurursun

Buldu işte de mi ya ağzımın tadı bir garip geniz akıntısı olur ya onun gibi ya o ihtimal kesin beni buldu delirmek üzereyim ben ilişkiden 16 gün sonra olan testte çıkmaz mıydı ama olsa silik bile

Buldu işte de mi ya ağzımın tadı bir garip geniz akıntısı olur ya onun gibi ya o ihtimal kesin beni buldu delirmek üzereyim ben ilişkiden 16 gün sonra olan testte çıkmaz mıydı ama olsa silik bile
Çıkmayabilir benimki erken gebelikte bile silik çıkmıştı o kadar gün sonra.

Sen doktora git artık
Normal kadın doğuma.
En kötü ağrım vardı dersin ailene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…