- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
2020den beri sevişiyor ve hep hamile miyim diye soruyorÇıkmayabilir benimki erken gebelikte bile silik çıkmıştı o kadar gün sonra.
Sen doktora git artık
Normal kadın doğuma.
En kötü ağrım vardı dersin ailene
Regl olsun yine sevişecek2020den beri sevişiyor ve hep hamile miyim diye soruyor
Alışmış bir kere sevişmeyeRegl olsun yine sevişecekyapmam diyo ama inanmam
Adetin kaç gün geçmişti ama ve içe boşalma olmuş muydu yaniÇıkmayabilir benimki erken gebelikte bile silik çıkmıştı o kadar gün sonra.
Sen doktora git artık
Normal kadın doğuma.
En kötü ağrım vardı dersin ailene
Onlarla bu bir değil ama adetim yol şu an2020den beri sevişiyor ve hep hamile miyim diye soruyor
Corona olmuş olmayasınBuldu işte de mi ya ağzımın tadı bir garip geniz akıntısı olur ya onun gibi ya o ihtimal kesin beni buldu delirmek üzereyim ben ilişkiden 16 gün sonra olan testte çıkmaz mıydı ama olsa silik bile
Bunu ben de düşündüm aslında ağız tadi tatlimsi bir tat ama işte hep hamilelik diyip durdum aslındaCorona olmuş olmayasınbacak ağrısı geniz akıntısı ağız tadında değişiklik
Yav sanane benden. Ben ne diyorum sen hala ne diyorsunAdetin kaç gün geçmişti ama ve içe boşalma olmuş muydu yani
Ne demek sanane abla diyorsun ki çıkmayabilir bende silik çıktı o zaman bu testlerle nasıl öğreniyorlar anlamıyorum ya benYav sanane benden. Ben ne diyorum sen hala ne diyorsun
Kendini paralasan da o doktora gitmek zorundasın bir iki hafta içinde .
Umutsuz anla artık her kadının vücudu farklıNe demek sanane abla diyorsun ki çıkmayabilir bende silik çıktı o zaman bu testlerle nasıl öğreniyorlar anlamıyorum ya ben
Gidip ne diyeceğim benUmutsuz anla artık her kadının vücudu farklı
Ben adetim geçtiği zaman bile kaset testte bir süre çıkmadı. Kimisi de daha adet günü gelmeden kaset testle öğreniyor
O doktora gideceksin, mecbursun
Adetim gecikti daha önceden de düzensizliğim vardı onun için geldim diyeceksin bitti. Zaten illaki bakacak ultrasonla.Gidip ne diyeceğim ben
Ultrasonla baksa gözükür mü şu an varsa daha erken usg de görülmez demislerdiAdetim gecikti daha önceden de düzensizliğim vardı onun için geldim diyeceksin bitti. Zaten illaki bakacak ultrasonla.
Hamileysen kese görmese bile rahim kalınlaşması vs görür.Ultrasonla baksa gözükür mü şu an varsa daha erken usg de görülmez demislerdi
Konuyla alakasız ama Rabbim yavrunuzu sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin İnşallahHamileysen kese görmese bile rahim kalınlaşması vs görür.
Veya adetin polikistik over sebebi ile falan geciktiyse onu da görür sana bir sey söyler mutlaka
Çok teşekkür ederimKonuyla alakasız ama Rabbim yavrunuzu sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah
Sıkılmadan cevap vermeye devam ediyorsunuz sabrınıza hayran kaldım
Regl olsada herkes rahat bir nefes alsaÇok teşekkür ederim
Valla yazık kendine eziyet ediyor. Ama daha da yazmam cidden, ben burda ne konuşuyorum o şubat annelerinde geziyor
Bu tatlı tat neyin nesi ama anlamıyorum ya yardım edin nolurÇok teşekkür ederim
Valla yazık kendine eziyet ediyor. Ama daha da yazmam cidden, ben burda ne konuşuyorum o şubat annelerinde geziyor
Keşke ama asla gelmeyecek regl falan durumuma baksanıza kesin hamileyim işte her berliti var testte de çıkmaz dediniz kesin o zaman ilk kez geciktimRegl olsada herkes rahat bir nefes alsa
He iyi kabul ettin yaniKeşke ama asla gelmeyecek regl falan durumuma baksanıza kesin hamileyim işte her berliti var testte de çıkmaz dediniz kesin o zaman ilk kez geciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?