Merhaba herkese

Hamile değilsiniz, size arka sayfada yazdığım bilgilendirmeyi hatırlatarak ayrılayım.
Lütfen başkalarının konusuna girip hamile miyim yazmayın veya özelden sormayın zira gerçekten çok şikayet geliyor sizinle ilgili, sürekli sormanızdan yorulmuş insanlar.

Hamile olmadığınıza ikna için rica ediyorum madem uzman yardımı alıyormuşsunuz bu takıntınız üzerine de seans yapılmasını isteyin.

Ayrıca yaşamım biter diyorsunuz ama her ne kadar beni ilgilendirmese de ilişkiye girmeye devam ediyorsunuz, korkularınızdan arınana kadar beraberliğinizin ilişkiye girme kısmını askıya alın.

İnsan korktuğu şeyleri değil arkasında durabileceklerini yapmalı.

Pişmanım daha düşünmek istemiyorum bir daha inanın tek istediğim regl olabilmek bir de insanlara yazdım evet kabul ediyorum rahatsızlık verdiysem hepsinden özür de diliyorum burda ama o anki korku panik işte yarfım alma isteği tamamen benimki
Bu kadar regl gecikince oluşan tepkim inanın

Bir büyük olarak sizlerden gelen tavsiyeler gerçekten çok doğru inanın böyle birisi değildim hayatımda yaşanan olumsuzluklar kendi hataların derken bu hale geldim korkuyorum evet hamilelik durumundan
Birş yazsa ben de derim bu kadar düşünüyorsan ne diye yapıyorsun diye ama önceki ilişkilerinde olmayıp bu sefer bak gör başına geldi işte diyorum kendimi yedim bitirdim cidden sizlerden de özür dilerim çok

aa sizede mi yazdı özelden?cinsellik yaşamasında sorun yok herkes hayatında özgürdür tasvip edip etmemek bize düşmez.ama her ay her ay hamilemiyim adetim gecikti yok göğüslerimde bir şeyler çıktı yok kasıklarımda ağrı oldu diye endişe duyulması aşırı anormal.hadi bir kere yaşadın bu durumu hiç mi ders almazsın?ne diye prezervatifsiz ya da başka bir doğum kontrol yöntemi olmadan ilişkiye girersin?hava çok güzel bugün mesela.o yaşta çıkıp dolaşmak varken arkadaşlarınla cıvıl cıvıl sohbetle bir kahve içmek varken elinde bir hamilelik testi dehşet içinde sitede üye üye dolanmak normal mi?kırmamaya çalışıyorum aylardır kendisini bir sempatim de oluştu ama yokk değişmiyor ne desekk

Bugün daha ağladım dışarda insanlara bakınca kendş kendime bunu nedrn kendine yapıyorsun diye sizin demek istediklerinizi anlıyorum çok iyi yazarken bile ağlıyorum inanın . Ben böyle biri değildim kendime saygısı olmayan biri değildim ne oldu nasıl bu hale geldim bilmiyorum inanın tek bildiğim korkuyorum haklısınıx hepsinde
Altından kalkamaysvsğım işlere girmem hata kendimi atmak bile istedim ne yapıyordun sen dedim
Şu an boğazım ağrıyor kirpiklerim bir garip olmuş uzamış gibi tuhaf çok belli sırt ağrısı çekiyorum uykum var gözlerim acıyor korkuyorum sürekli yazdım herkese kendimden utandım resmen ben de

Burda hamile olan insanların belirtilerine baktıkça bende de var dedim kasık batmssı vajinaya ağrı gebelikte olur dediler korktukçe korktum kendi kendime
Kendimi hep geriypr strese sokuyordum ama bu sefer regl de gelmeyince korkum arttı

Neyine güvendin sen diyorum çok özür dilerim önce kendimden sonra sizdem ama çok korkuyorum inanın bana
bizlik bir şey yok ki.sana ya yazarız ya da geçiştiririz kendi hayatımıza bakarız.olan sana oluyor.psikolojik iyi değilsen bunlarla daha da kötü oluyorsun.o 20 li yaşlar bir daha gelmeyecek.en güzel zamanlarıdır üniversite yılları bir kadının.ama sen bulmuşsun halden anlamayan bir sevgili onun kölesi olmuşsunn.ona anlatsana korkularını endişelerini .psikolojinin iyi olmadığını da biliyordur ama umursamıyor ki tek derdi sex.send e beni sevsin diye katlanıyorsun bu duruma.böyle sevgililik te olmaz.kendine değer ver sen vermezsen kimse vermez.cinsellikte yaşama en az 6 ay.sana iyi gelmiyor

Okumuyor musun sen daha 20 yasındasın hayatın en güzel yası. pcoslu olanları da oku ne kadar zor hamile kaldıklarını madem forumda bu kadar aktifsin

Haklısın anlatıyorum korkumu da ama imkanı yok imkansız giziksel olarak diyip sinirleniyor ben daha da geriliyorum kendi başıma ne dige yaptın diyorum bak gör diyorum bu sefer
Sol kasık iğne batması gibi oluyor mesela burfa yazmıştım o his gebelik varsa olur dediler üstüne regl gelmedi nasıl korktım anlıyor musunuz çok pişmanım çok ağladım aynı hatayı yapmaktan kendime kızdım

Okumuyor musun sen daha 20 yasındasın hayatın en güzel yası. pcoslu olanları da oku ne kadar zor hamile kaldıklarını madem forumda bu kadar aktifsin
Pcos var ve androjen hormonu yüksek bende . Ama pcos herkesye olur hemen hemen çok asit düzeyde dendi küçük küçük o yüzden düzgün adet olursun zaten denmişti

Ben sadece soruyorum ihtimalim var mı gebelik hamile miyimdir buna cevap ariyorum
Bak sana defalarca söyledim neden neden anlamak istemiyorsun yardımcı olmak istedim sana ama yok beynini kapatmışsın, adetin geciktiyse doktora git burda insanlar senin yazdıklarından sana tanı koyamazzz!!!! Biz doktorumuza mesaj attığımızda dahi muayene etmeden görmeden bilemem diyor biz nerden bilelim hamile misin değil misin kistin mi var başka sorunun mu var nerden bilelim müneccim miyiz lütfen artık anla sağlıklı düşünemiyorsun çocuk değilsin sevişmeyi biliyorsan bunlara aklın eriyorsa doktra gitmeyi de aklın ersin doktorun özel kliniğine git orda kayıtlara geçmez kaç kez söyledim sana benim söylediklerimi diğer kadınlarda söylemiş ne duymak istiyorsun ne dememizi bekliyorsun neye inanmak istiyorsun anlamış değilim adetin hiç gecikmemiş ilk kez gecikmiş ihtimal her zaman vardır tüpleri bağlı olduğu halde hamile kalan var herşey olabilir bunu kan verip doktora gidip anlayabilirsin tek çözüm bu adetinin neden geciktiğini de doktora gidip anlarsın doktor ! tedavi eder tanı koyar lütfen artık anla burdaki hiçbir kadına da kızma herkes sana yardımcı olmaya çalıştı ama sen ne duymak istiyorsan kafanı ona şartlamışsın anlamıyorsun

Kimseye kızdığım yok ki ama hamile değilsin olanaz demiştinşz birkaç üye hatta şimdi kan vermexen bilinmez tüpü bağlatan bile hamile oluyor diyorsunuz ama kan veremem diyorum yaptığım gebelik testi sonuç vermez mi doğru
İdrara henüz hamileysem hormon inmemiş midir ki

Sevgilin konusunda da yazdım sana , sadece zevkine bakıyor bak sen kendini yiyip bitiriyorsun hamile miyim diye , bu çocuktan ayrıl lütfen kimseyle bu kadar ciddi bişey yaşama psikolojin alt üst oluyor hayatının en güzel yaşları , en güzel yaşlarında nelerle uğraşıyorsun,sevgilinin umrunda mı değil ….

Zaten bu konuyu da gözden geçiriyorum test yap istersen rahatlsr regl gelir dedi sadece olamaz diyor bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…