45 olsam ne olur 50 olsam ne olur. Senin hayatında ne değiştirecek benim yaşımSiz bu dilden anlıyorsunuz kesin siz 40 45 flnsiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45 olsam ne olur 50 olsam ne olur. Senin hayatında ne değiştirecek benim yaşımSiz bu dilden anlıyorsunuz kesin siz 40 45 flnsiniz![]()
Evli adama yurumesine destek vermeyen herkes orospu oluyor. Vaktiniz varken kaçınVlla gerçekten mi diye sordum fake gibi de duruyor
Ben gerçek olduğunu düşünüyorum. Kuyumcu da arkadan bakmasaymisVlla gerçekten mi diye sordum fake gibi de duruyor
Valla fake bence ama komedi cidden olay ayrı komedi yanıtlar ayrı komedi.Vlla gerçekten mi diye sordum fake gibi de duruyor
Tövbe yarabbim.Tabikide böyle kadın görmeyecen hayatında siz verensiniz dürüstçe adım atan değilsiniz ki
Ben maşallah demiyorum, "illa edep illa edep" diyorum. Yüzün güzel olacağına biraz huyun, dilin güzel olsaymis daha güzel olurmusta işte, bazen olmayınca olmuyor.Senin annen çok güzelmiş demekki
Çok şükür Rabbime gören herkes maşallah diye yaklaşıyor
Kudurmaktan değil bence, kuyumcu diye gözünde altın ışıkları çakıyor, o yüzden evli olması problem değilAaaa kudurmuş ayol hahaha
Ya siz ne biçim insanlarsiniz ne kadar çirkin düşüncelere sahipsiniz benim annem kanser hastası o yüzden tek küpe mi sattım diğer teki yoktu ama sizi Allah'a havale ediyorum Allah sizi ıslah etsin inşallah pislikler sizi sorumdan defolun gidin demekki bı yerinize batmış ki sorumdan çıkmayıp havlıyorsunuz sabahtan beri.Tövbe yarabbim.
Evli adama yürüyorsunuz, kadınlık mı bu?
Sizde bir anormallik var ama sebebi nedir bilmem. Açıkçası o adam bekar bile olsa karşısındakinin ahlaki sorunları olduğunu anladığı anda arkasına bakmadan kaçar. Hiç düşündünüz mü bu adam beni ne yapsın diye. Köyden gelmiş, tek küpenin parasına muhtaç, koca diye dağa taşa atlayan, telefonla taciz eden bir kız.
Onurunuz gururunuz olsun biraz.
İnanmıyorum annenin durumuna. Öyle olsa acısını bilir milletin annesine dil uzatmazdin. Tek derdin de evli adamı ayartmak olmazdı.Ya siz ne biçim insanlarsiniz ne kadar çirkin düşüncelere sahipsiniz benim annem kanser hastası o yüzden tek küpe mi sattım diğer teki yoktu ama sizi Allah'a havale ediyorum Allah sizi ıslah etsin inşallah pislikler sizi sorumdan defolun gidin demekki bı yerinize batmış ki sorumdan çıkmayıp havlıyorsunuz sabahtan beri.
İlk gidişinde dükkandan çıkarken ayakkabısının tekini düşürmeliydiTövbe estağfurullah. Gerçek mi bu yazdıklarınız. 2 ay önce kupe satmak icin gittiğiniz kuyumcu sizi tanıdı
Birde peşimden gelmesi bekledim demiyor mu
Ay inanman o kadar umrumda ki ama ben şuna inanıyorum Allah en kısa zamanda başınızada getirir inşallahİnanmıyorum annenin durumuna. Öyle olsa acısını bilir milletin annesine dil uzatmazdin.
Kendinizi de edin havale. annesi kanser hastası kız, şeyini eline almış koca diye yırtınıyor.Ya siz ne biçim insanlarsiniz ne kadar çirkin düşüncelere sahipsiniz benim annem kanser hastası o yüzden tek küpe mi sattım diğer teki yoktu ama sizi Allah'a havale ediyorum Allah sizi ıslah etsin inşallah pislikler sizi sorumdan defolun gidin demekki bı yerinize batmış ki sorumdan çıkmayıp havlıyorsunuz sabahtan beri.
Neyi? Kocamiza kudurmusun tekinin yürümesini mi yoksa evli birine yurumeyi mi? Spesifik olursaniz sevinirim.Ay inanman o kadar umrumda ki ama ben şuna inanıyorum Allah en kısa zamanda başınızada getirir inşallah
Annem yok. İnşallah akillanmadan evlilik düşünmezsin. Bu çirkin ruhunla evlenirsen başına gelecekler icin üzülürüm.Ay inanman o kadar umrumda ki ama ben şuna inanıyorum Allah en kısa zamanda başınızada getirir inşallah
Ne kadar iğrenç bir üslubunuz var sizin yaKocalarınizi bizim gibilerden değil bizi kocalarıniz gibilerden koruyun
Artık sizde görmedikleri neyse dışardan arıyorlar
Adam camdan bakmış bi kere . Bu büyük aşkı ancak camdaki kız falan bilir. Romeo nasıl balkona serenad yapıyorsa bu da öyle bakmış. Romeo bir kuyumcu iki! O bakıştan anlamış adamın içindeki şiirleri. Pis kıskançlar. Bakmış ya adam bakmış. Daha ne diyecek. Gözü değerse aşıktır aaaaEvli adama yurumesine destek vermeyen herkes orospu oluyor. Vaktiniz varken kaçın![]()