• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar benim günlerce içime dert olmuş bir konu var ya her zaman bakışlar da yanılma olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üniversitede bir platoniğim vardı kuyumcuydu kendisi ne dualar etmistim o da bana baksin evlenelim diye ay iyi ki duam kabul olmamis müsteri diye ilgileniyorlar elin arızası yanlış anlıyor vallahi katil olurdum kiz o sana değil satacagi mal pahali diye o kadar ilgili 🤣 bir de ne yüzsüzlük WhatsApptan yazmak nedir biraz agırlığınız olsun

Tabikide böyle kadın görmeyecen hayatında siz verensiniz dürüstçe adım atan değilsiniz ki
Tövbe yarabbim.
Evli adama yürüyorsunuz, kadınlık mı bu?
Sizde bir anormallik var ama sebebi nedir bilmem. Açıkçası o adam bekar bile olsa karşısındakinin ahlaki sorunları olduğunu anladığı anda arkasına bakmadan kaçar. Hiç düşündünüz mü bu adam beni ne yapsın diye. Köyden gelmiş, tek küpenin parasına muhtaç, koca diye dağa taşa atlayan, telefonla taciz eden bir kız.
Onurunuz gururunuz olsun biraz.

.
Senin annen çok güzelmiş demekki 🤣🤣
Çok şükür Rabbime gören herkes maşallah diye yaklaşıyor
Ben maşallah demiyorum, "illa edep illa edep" diyorum. Yüzün güzel olacağına biraz huyun, dilin güzel olsaymis daha güzel olurmusta işte, bazen olmayınca olmuyor.

Tövbe yarabbim.
Evli adama yürüyorsunuz, kadınlık mı bu?
Sizde bir anormallik var ama sebebi nedir bilmem. Açıkçası o adam bekar bile olsa karşısındakinin ahlaki sorunları olduğunu anladığı anda arkasına bakmadan kaçar. Hiç düşündünüz mü bu adam beni ne yapsın diye. Köyden gelmiş, tek küpenin parasına muhtaç, koca diye dağa taşa atlayan, telefonla taciz eden bir kız.
Onurunuz gururunuz olsun biraz.
Ya siz ne biçim insanlarsiniz ne kadar çirkin düşüncelere sahipsiniz benim annem kanser hastası o yüzden tek küpe mi sattım diğer teki yoktu ama sizi Allah'a havale ediyorum Allah sizi ıslah etsin inşallah pislikler sizi sorumdan defolun gidin demekki bı yerinize batmış ki sorumdan çıkmayıp havlıyorsunuz sabahtan beri.

Ya siz ne biçim insanlarsiniz ne kadar çirkin düşüncelere sahipsiniz benim annem kanser hastası o yüzden tek küpe mi sattım diğer teki yoktu ama sizi Allah'a havale ediyorum Allah sizi ıslah etsin inşallah pislikler sizi sorumdan defolun gidin demekki bı yerinize batmış ki sorumdan çıkmayıp havlıyorsunuz sabahtan beri.
İnanmıyorum annenin durumuna. Öyle olsa acısını bilir milletin annesine dil uzatmazdin. Tek derdin de evli adamı ayartmak olmazdı.

Kendinizi de edin havale. annesi kanser hastası kız, şeyini eline almış koca diye yırtınıyor.
Elin herifine atlayıncaya kadar iş bulup çalışın da para kazanın. Kuyumcu ayarlarım hayatım kurtulur diye ahlak dışı hareket etmeyin.
Ayranı yok içmeye, tahderevanla gider s..maya.
Eğitim yok, meslek yok, görgü yok, gurur-onur yok. Kim sizi ne yapsın.

Evli adama yurumesine destek vermeyen herkes orospu oluyor. Vaktiniz varken kaçın :D
Adam camdan bakmış bi kere . Bu büyük aşkı ancak camdaki kız falan bilir. Romeo nasıl balkona serenad yapıyorsa bu da öyle bakmış. Romeo bir kuyumcu iki! O bakıştan anlamış adamın içindeki şiirleri. Pis kıskançlar. Bakmış ya adam bakmış. Daha ne diyecek. Gözü değerse aşıktır aaaa😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X