• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar benim günlerce içime dert olmuş bir konu var ya her zaman bakışlar da yanılma olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam camdan bakmış bi kere . Bu büyük aşkı ancak camdaki kız falan bilir. Romeo nasıl balkona serenad yapıyorsa bu da öyle bakmış. Romeo bir kuyumcu iki! O bakıştan anlamış adamın içindeki şiirleri. Pis kıskançlar. Bakmış ya adam bakmış. Daha ne diyecek. Gözü değerse aşıktır aaaa😂😂
maxresdefault (1).webp

Adam camdan bakmış bi kere . Bu büyük aşkı ancak camdaki kız falan bilir. Romeo nasıl balkona serenad yapıyorsa bu da öyle bakmış. Romeo bir kuyumcu iki! O bakıştan anlamış adamın içindeki şiirleri. Pis kıskançlar. Bakmış ya adam bakmış. Daha ne diyecek. Gözü değerse aşıktır aaaa😂😂
Kadın kadının tırtılı mi neydi birşey işte :KK51:

Kendinizi de edin havale. annesi kanser hastası kız, şeyini eline almış koca diye yırtınıyor.
Elin herifine atlayıncaya kadar iş bulup çalışın da para kazanın. Kuyumcu ayarlarım hayatım kurtulur diye ahlak dışı hareket etmeyin.
Ayranı yok içmeye, tahderevanla gider s..maya.
Eğitim yok, meslek yok, görgü yok, gurur-onur yok. Kim sizi ne yapsın.
Sende mi var orsp annem hasta diye kendime koca bulamaz miyim düşünce ye bak sen bide söylediği şeye bak annesi kanser olan kız dilerim sende kanser olursun kahbe

Sende mi var orsp annem hasta diye kendime koca bulamaz miyim düşünce ye bak sen bide söylediği şeye bak annesi kanser olan kız dilerim sende kanser olursun kahbe
Siz bu kenarın dilberi üslupla bulamazsınız bir şey.
Adam muhtemelen sizin paçozluğunuza bakmış. Bu üslupla bir insan tipte giyimde bir ucuzluk yapar. Adam da ona baktı muhtemelen.
Kuyumcu da küfürbaz ve tek küpesini satacak bir garibanla evleneyim diye beklemiyordur. Onun çevresi de kendine göredir bekar dahi olsa. Siz önce biraz kendinizi eğitin terbiye öğrenin

Mune Mune bu şahsı artık siteden uğurlamanın zamanı geldi.
O lafları ettiğin üyelerden biri mahkemede sana o laflarını dürüp münasip şekilde geri iade etsin de sanaldan sallamak neymiş gör bakalım terbiye ahlak yoksunu velet

Senin annen çok güzelmiş demekki 🤣🤣
Çok şükür Rabbime gören herkes maşallah diye yaklaşıyor
Seninki de çirkin olsaydı sen dünyaya gelmezdin normalde kimse bana böyle analı bacılı laf edemez adamın ağzından gtünden kan alırım ama seninkini kaale bile alamicam sinirlendirmedi bile beni havlamaya devam edebilirsin

Bende hepsi var şükür. Sağlığım yerinde, annem babam da turp gibi.
Gidin bir yerde işe girin de eve azıcık faydanız olsun. Anneyi düşünen evlat anasının başında durur üzülür. Kudurmuş gibi dağa taşa atlamaz.
Ben neden edepli yaşayamıyorum diye düşüneceğinize millete küfredip duruyorsunuz. Eh eğitimsiz, mesleksiz, vizyonsuz bir kadından da fazlası beklenemez zaten.
Ay neyse sıkıldım ben. Birazdan mune gelir zaten.

Yürek yemişsiniz tebrik ederim vallahi cesarete bak ,bu utanan haliniz mi bir de
Zaten olanlar olmuş gözünüzü karartın. Tek gidin. masaya vurun , bir deyüzük koyun hatta bir de silah çıkartın ya benimsin ya kara toprağn diye .o kuyumcu gelsin falan perdeler kapansın
Büyük aşk dediğin böyle başlar zaten
Bazen kendimi çok salak hissediyorum böyle şeyleri hep dizilerde oluyor sanıyorum ya gerçek misiniz?

Seninki de çirkin olsaydı sen dünyaya gelmezdin normalde kimse bana böyle analı bacılı laf edemez adamın ağzından gtünden kan alırım ama seninkini kaale bile alamicam sinirlendirmedi bile beni havlamaya devam edebilirsin
Havlayan sizsiniz şuan ama baya eğlendim yorumlarınıza kocalarından korkan kezbanlar sizi bencede korkun siz 🤣🤣🤣

sizin gibi kadınlardan gına geldi artık. uzak durun yahu ne bu ahlaksızlık merakı sizdeki? göz koymuşsunuz evli barklı adama. aynen size uzun uzun sıcak sıcak bakmıştır aşık olmuştur kesin. bi düşünün Allah aşkına o adam kuyumcu sizden binlerce kat güzel çekici kadınlar gidiyordur oraya niye iki kelam etmediği sıradan standart köyünden ilk kez çıkmış bir kadına aşık olsun ya? gidin başka uğraşlar bulun kendinize ayıp diye bir şey var.

Adam seni beğenmemiş işte niye zorluyorsun??? Seni çözmüş, başına bela olmanı istememiş .....İnsanların namusuna bu kadar rahat dil uzattığına göre pekte haksız sayılmaz.....

Kocalarınizi bizim gibilerden değil bizi kocalarıniz gibilerden koruyun 😂
Artık sizde görmedikleri neyse dışardan arıyorlar
ne aramış adam, esnaflık yapıyor müşterisine iyi davranıyor sizin gibi hayatında anasından babasından ilgi sevgi görmemiş kadınlar da narsisistik egosunu besliyor. ben burada aranan bir erkek değil tersini arayan bir kadın görüyorum.

Hayatım belli ki reel hayatında herkes seni dışlıyor kimse sevmiyor ezikliğini burada millete küfür ederek bastırıyorsun. Yazık. Destek al mutlak

sizin gibi kadınlardan gına geldi artık. uzak durun yahu ne bu ahlaksızlık merakı sizdeki? göz koymuşsunuz evli barklı adama. aynen size uzun uzun sıcak sıcak bakmıştır aşık olmuştur kesin. bi düşünün Allah aşkına o adam kuyumcu sizden binlerce kat güzel çekici kadınlar gidiyordur oraya niye iki kelam etmediği sıradan standart köyünden ilk kez çıkmış bir kadına aşık olsun ya? gidin başka uğraşlar bulun kendinize ayıp diye bir şey var.
Baya bı havladiniz ya düşünüyorum da bu kadar aşaliyorsunuz ya acaba siz ne boksunuz gerçek hayatlarınizda gerçi burada gezinen aktif olan kezolardan ne bekliycemki 🤣
Ama çok güzel kudurttum ama adam evli veya değil peşini bırakmayacam benim gibiler hep var olsunlar da kocalarınizi hep öyle kapsinlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X