- 13 Eylül 2015
- 372
- 193
- 53
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
siz nasıl geçirdiniz bu dönemi yani nişan vs?aslında sorum buydu :)Nişan söz vs için erken
Aileler işin içine girince beklentiler oluşuyor
Bence gerek yok
Okul birsin iş bulun sonra girer aileler işin içine
siz evli misiniz yani bu nişanlı durumunu kaç yaşında yaşadınızOkulun bitmesine ne kadar var? Okul bitmeden nişan söz işine girilmesini doğru bulmuyorum ben. Uzun süreli nişanlılık da pek tercih edeceğim bir şey olmazdı. Daha iş bulma süreci var sonuçta önünüzde epey zaman var.
3 buçuk senelik bir ilişki yani artık birşeyler şekillensin istiyoruzOkul bitse daha iyi olmaz mi
siz nasıl geçirdiniz bu dönemi yani nişan vs?aslında sorum buydu :)
Annen babana çıtlatsin hafiften sonra beraberce oturur konusursunuz3 buçuk senelik bir ilişki yani artık birşeyler şekillensin istiyoruz
Tabii ki önce anne çıtlatır. Sonra babanla muhabbet durumunuza göre sen anlatırsın. Biraz zaman verin adama ama hemen hop diye yüzükten girmeyin. Bi alışsın. sonra tanışır zaten. Okul bitse daha iyi diyenlere katılıyorum ama ilişkinizden bahsedebilirsiniz.Merhaba :) konuya direk gireceğim bu sene inşallah erkek arkadaşımı babama anlatıcaz yani ailede yalnızca babam bilmiyordu onuda çözmek istiyoruz, ben üni2ye gidiyorum nişan söz şeklinde bir gelişme olsun ilişkimizde diye istiyoruz siz nasıl geçirdiniz bu dönemlerinizi bende sizin tecrübelerinizden yardım almak istiyorum ön fikir olur diye :) şimdiden teşekkür ediyorum hepinize :))
yani nasıl bahsettiniz babayaistemeye geleceklerini :)İstemeye geldiklerinde eşimle tanıştı babam öncesine hiç gerek yoktu zaten
bizde öyle düşünüyoruz bakalım nasıl olacak :) herşey iyi olsa keşkeTabii ki önce anne çıtlatır. Sonra babanla muhabbet durumunuza göre sen anlatırsın. Biraz zaman verin adama ama hemen hop diye yüzükten girmeyin. Bi alışsın. sonra tanışır zaten. Okul bitse daha iyi diyenlere katılıyorum ama ilişkinizden bahsedebilirsiniz.
Ben bişey demedim annem dedi zaten biliyorduda yüz göz olmadık 7 yıl çıktık sonuçta tahmin ediyordu tabi kiyani nasıl bahsettiniz babayaistemeye geleceklerini :)
aileniz karşı çıkmadımı birlikte yaşamanız için sonuçta türkiye geneli böyle ters bakılır bu durumlaraBen olağan dışıyım
Eşimle evlenmeden birlikte yaşadık
Düğün yerini ayarlayıp davetiye bastırıp sonra nişan yaptık 26 yaşında idik
6 yıllık sevgili idik evlendiğimizde
ooo maşallah :) allah mutlu etsin darısı bana :))Ben bişey demedim annem dedi zaten biliyorduda yüz göz olmadık 7 yıl çıktık sonuçta tahmin ediyordu tabi ki
öyle tabiki ama durumlar biraz değişikBen okul bitmeden evlenmeyi mantikli bulmuyorum.Babama evlilik fikrimi actigimda is sahibiydim, yasim 26'ydi. 6 ay nisanli kalip evlendik.
Okulunu bitirip ise baslasan daha kolay olmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?