Merhaba melek ablalarım deneyimlerinize ihtiyacım var :)

defnemahsarglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
372
193
53
Merhaba :) konuya direk gireceğim bu sene inşallah erkek arkadaşımı babama anlatıcaz yani ailede yalnızca babam bilmiyordu onuda çözmek istiyoruz, ben üni2ye gidiyorum nişan söz şeklinde bir gelişme olsun ilişkimizde diye istiyoruz siz nasıl geçirdiniz bu dönemlerinizi bende sizin tecrübelerinizden yardım almak istiyorum ön fikir olur diye :) şimdiden teşekkür ediyorum hepinize :))

En azından okullar bitmeden adım atmayı doğru bulmuyorum. Daha hayata adım atabilmiş değilken evliliğe adım atmak bence gereksiz büyük bir adım. Bana kalsa okulunuzu bitirip işlerinizi bulduktan sonra evlilik düşünmeye başlamalısınız.

siz evli misiniz yani bu nişanlı durumunu kaç yaşında yaşadınız

Tabii ki önce anne çıtlatır. Sonra babanla muhabbet durumunuza göre sen anlatırsın. Biraz zaman verin adama ama hemen hop diye yüzükten girmeyin. Bi alışsın. sonra tanışır zaten. Okul bitse daha iyi diyenlere katılıyorum ama ilişkinizden bahsedebilirsiniz.

bizde öyle düşünüyoruz bakalım nasıl olacak :) herşey iyi olsa keşke

Ben okul bitmeden evlenmeyi mantikli bulmuyorum.Babama evlilik fikrimi actigimda is sahibiydim, yasim 26'ydi. 6 ay nisanli kalip evlendik.
Okulunu bitirip ise baslasan daha kolay olmaz mi?

Ben olağan dışıyım

Eşimle evlenmeden birlikte yaşadık

Düğün yerini ayarlayıp davetiye bastırıp sonra nişan yaptık 26 yaşında idik

6 yıllık sevgili idik evlendiğimizde
aileniz karşı çıkmadımı birlikte yaşamanız için sonuçta türkiye geneli böyle ters bakılır bu durumlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…