- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
Hayır değilim. 2,5 yıllık ilişkim var benim de. Çalışıyoruz ikimiz de ama evlilik henüz yakın olmadığı için nişan yapmayı düşünmüyorum. Ailemle tanıştırdım sadece. Uzun süreli nişanlılık iyi bir şey değil bence. Hadi evlenin baskısı olacak sürekli. Akrabalar bilecek falan. Hiç gerek yok.siz evli misiniz yani bu nişanlı durumunu kaç yaşında yaşadınız
Bu arada bence de erken ben 25 yaşında tanıştım eşimle 32 de evlendimooo maşallah :) allah mutlu etsin darısı bana :))
n güzel sevgili durumlarını kabul eden aileniz varmış çok imreiyorum böyle babalaraHayır değilim. 2,5 yıllık ilişkim var benim de. Çalışıyoruz ikimiz de ama evlilik henüz yakın olmadığı için nişan yapmayı düşünmüyorum. Ailemle tanıştırdım sadece. Uzun süreli nişanlılık iyi bir şey değil bence. Hadi evlenin baskısı olacak sürekli. Akrabalar bilecek falan. Hiç gerek yok.
:)) teşekkür ederim fikriniz içinBu arada bence de erken ben 25 yaşında tanıştım eşimle 32 de evlendim
Evlilik kararı aldığınızda sırasıyla söz nişan vs yapın bence. Henüz erken okul durumları falan.Merhaba :) konuya direk gireceğim bu sene inşallah erkek arkadaşımı babama anlatıcaz yani ailede yalnızca babam bilmiyordu onuda çözmek istiyoruz, ben üni2ye gidiyorum nişan söz şeklinde bir gelişme olsun ilişkimizde diye istiyoruz siz nasıl geçirdiniz bu dönemlerinizi bende sizin tecrübelerinizden yardım almak istiyorum ön fikir olur diye :) şimdiden teşekkür ediyorum hepinize :))
Rahat görüşebilmek için mi söz nişan istiyorsunuz?n güzel sevgili durumlarını kabul eden aileniz varmış çok imreiyorum böyle babalara
evet çünkü ikimizde çok sıkıldık artık bu durumdanRahat görüşebilmek için mi söz nişan istiyorsunuz?
28yaşında yaşadımsiz evli misiniz yani bu nişanlı durumunu kaç yaşında yaşadınız
Sormuşsun nasıl şekillendi diye de valla evlilik kararı aldıktan kısa bir sürede şwkillendiokul bitmiş işim vardı3 buçuk senelik bir ilişki yani artık birşeyler şekillensin istiyoruz
aileniz karşı çıkmadımı birlikte yaşamanız için sonuçta türkiye geneli böyle ters bakılır bu durumlara
Rahmetli babama kendim söyledim ben Böyle birisi birisi bize misafir gelecek diye, kimseye işi bırakmadım,, oda normal bir şekilde hayırlısı dediyani nasıl bahsettiniz babayaistemeye geleceklerini :)
Yalnız ben tavsiye etmiyorum, evlenmeden çok kısa süre önce bu işlerin halledilmesi daha mantıklı. Sonra sürekli x oğlumu yemeğe çağırsana, babamlar seni de davet etti, düğün ne zaman muhabbetlerine ve hafif de olsa baskılarına maruz kalıyorsun, insan bunalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?